!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
nmwisima:
Liakos, έχει pm και 5'' για να απαντήσεις.
spoumi:
--- Quote from: Liakos on October 22, 2009, 11:06:34 PM ---Παρε τηλεφωνο να ερθω, να πινω καφεδακι αραχτος κ να σου λεω τι να κανεις. :P :P Βασιλη ελα κ εσυ. ;)
--- End quote ---
Ρε πώς την είδατε? Εγώ θα τραβάω τις φωτό.Οι υπόλοιποι διαλέχτε πόστα :P
philosopher:
--- Quote from: spoumi on October 23, 2009, 12:27:31 AM ---Ρε πώς την είδατε? Εγώ θα τραβάω τις φωτό.Οι υπόλοιποι διαλέχτε πόστα :P
--- End quote ---
Τις φωτογραφίες να τια φήσεις για κάποιον επαγγελματία :angel: :angel:
xenos:
Προτείνω ο mx5mk1 να μετονομαστεί σε mx5mk3. Αν ντρέπεται για το μκ3 να το δώσει κ να πάρει πίσω το ωραίο του και στεγανό του (γεια σου Γιώργο! :llol: ) μκ1. :police:
Konstantinos:
quote author=spoumi link=topic=29.msg30070#msg30070 date=1256246851]
--- Quote from: Liakos on October 22, 2009, 11:06:34 PM ---Παρε τηλεφωνο να ερθω, να πινω καφεδακι αραχτος κ να σου λεω τι να κανεις. :P :P Βασιλη ελα κ εσυ. ;)
--- End quote ---
Ρε πώς την είδατε? Εγώ θα τραβάω τις φωτό.Οι υπόλοιποι διαλέχτε πόστα :P
[/quote]
Χτυπάει για κάποιον η κουδούνα? Καλά...Το αναλαμβάνω!Πίνω freddo μέτριο να ξέρεις!!Τα κουβαδάκια μην ξεχάσεις!! Επίσης θέλω επαρκή φωτισμό και μια πρόσεξε τώρα ξανθιά, ψηλή με ...μπιπ... μέτρια προς μεγάλα με στενό σόρτς και bikini για να μαζεύει τις βίδες που θα πέφτουν! Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version