!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (42/299) > >>

Dj tsili:
Best Motoring Yasuyuki Kazama MX-5 Drift
ta spaei o kinezos.....xaxa

xenos:
υπάρχει σχετικό τόπικ για βιντεάκια.  ;)

leonidas11b:
Ξένος το έχεις χάσει τελείως!!

Ακόμα αδειούλα έχουμε??
Αν έχεις(άδεια) ΕΠΡΕΠΕ να έχεις πάει ΑΦΙΔΝΕΣ! >:-

mx5mk1:

--- Quote from: option-D on October 19, 2009, 12:02:45 PM ---ΕΠΕΙΓΟΝ

Παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει θα έχει μια μεγάλη θέση στην καρδιά μου, πραγματικά..
Το Σάββατο το απόγευμα είχε ο αδερφός μου ένα τροχαίο ατύχημα και μια κοπέλα που είχε μαζί του στο μηχανάκι πρέπει να κάνει επειγόντως χειρουργείο αλλά χρειάζεται ΤΡΕΙΣ φιάλες αίμα 0+, το οποίο ως γνωστόν είναι σπάνιο.. Στην τράπεζα αίματος ΔΕΝ υπάρχει διαθέσιμο κι έτσι θα πάει το αίμα απο τον δότη κατ' ευθείαν στην κοπέλα..

Όποιος έχει αυτή την ομάδα αίματος και ΘΕΛΕΙ να βοηθήσει, ας με πάρει στο 6977433225 να του δώσω πληροφορίες..
Ευχαριστώ πολύ, Μάνος..

--- End quote ---

Εύχομαι ολόψυχα το καλύτερο

philosopher:

--- Quote from: philosopher on October 19, 2009, 08:28:42 AM ---Έχω βρει μια καλή ευκαιρία για μια τετράδα (καινούργιες) ζάντες απο Αμερική. Το τελικό ποσό είναι 1350$ ~ 900ευρώ.
Δε θέλω να αποφύγω το τελωνείο (όχι οτι θα μου κακόπεφτε) απλά αν ξέρει κάποιος να μου πεί πόσο περίπου θα πληρώσω θα το εκτιμούσα δεόντως...
Δε θελώ απουδενί να πληρώσω ας πούμε άλλα τόσα γιατί τότε κλάφτα Χαράλαμπε  :P. Αν ωστόσο είναι άλλα 300 ευρώ είναι ότι πρέπει  ;D
Να σημειώσω οτι τις έχω βρει και στην Ευρώπη 1400 ευρώ χωρίς μεταφορικά, απο Αγγλία.

--- End quote ---

Ρε αλητίρια άτομα, ξέρει κανεις τίποτα η μπα????

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version