!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Neko:
--- Quote from: dimsabas on October 19, 2009, 11:24:32 AM ---Λίγα λόγια για τη μούρη του Dimsabas! :police: Μια χαρά είναι, τι πρόβλημα έχει; Ας είναι καλά ο Μάνος κι ο Λεωνίδας, καλύτερη από πριν έγινε! ;)
--- End quote ---
:oops: Kαλως ηρθες Δασκαλε! Καθε αλλο το ειπα γιατι ολα τα "αλητικα" εχουν φαει την μουρη τους και μια φορα ;D ;D
spoumi:
xenos:
--- Quote from: george 1323 on October 19, 2009, 11:30:52 AM ---Συνεχισε ετσι κ σε βλεπω συντομα να βολταρεις στο δαφνη..... :llol:
--- End quote ---
Στο Δάφνη κοντά μένω. :P Από Δαφνί είμαι μακρυά! Λες να κάνω τον Ναπολέοντα? :punish: Τουλάχιστον θα με αφήσουν να πάρω το μξ μέσα? :-X
--- Quote from: philosopher on October 19, 2009, 11:32:29 AM ---Πάντως έχω κολητό ψυχολόγο-ψυχίατρο, να τον φέρω μαζί την επόμενη φορά που θα πάμε Α. Μαρίνα?
:llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Αν είναι γυναίκα, όμορφη και νορμάλ να την φέρεις! :angel: Πολύ θά θελα να με "ψυχολογήσει" μια τέτοια...
philosopher:
Κολλητό λεω όχι κολλητή :P :P
Βέβαια η κοπέλα που είναι μαζί έχει ένα μαύρο Subaru Ipmpreza WRX να τους φέρω καμια φορά για παρέα να συνδυάσουμε το τερπνόν μετα του ωφελίμου???
option-D:
ΕΠΕΙΓΟΝ
Παιδιά, όποιος μπορεί να βοηθήσει θα έχει μια μεγάλη θέση στην καρδιά μου, πραγματικά..
Το Σάββατο το απόγευμα είχε ο αδερφός μου ένα τροχαίο ατύχημα και μια κοπέλα που είχε μαζί του στο μηχανάκι πρέπει να κάνει επειγόντως χειρουργείο αλλά χρειάζεται ΤΡΕΙΣ φιάλες αίμα 0+, το οποίο ως γνωστόν είναι σπάνιο.. Στην τράπεζα αίματος ΔΕΝ υπάρχει διαθέσιμο κι έτσι θα πάει το αίμα απο τον δότη κατ' ευθείαν στην κοπέλα..
Όποιος έχει αυτή την ομάδα αίματος και ΘΕΛΕΙ να βοηθήσει, ας με πάρει στο 6977433225 να του δώσω πληροφορίες..
Ευχαριστώ πολύ, Μάνος..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version