!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
simkoz:
Τα οποία αυτοκόλητα του Option-D είναι όλα τα λεφτά!!! :exaclty:
xenos:
οκ Μάνο. :good:
philosopher:
--- Quote from: option-D on October 14, 2009, 08:03:07 PM ---Ισχύει και για μένα η προσφορά; ;D
--- End quote ---
Κοίταξε να δεις σε σένα πρέπει να βρούμε κάτι άλλο.
Εγώ θα έλεγα να βάψουμε όλο το αάξι ροζ και τις πίσω ζάντες μπλε??? Πως σου φαίνεται???
:llol: :llol: :llol:
Liakos:
--- Quote from: XrhstosZ on October 14, 2009, 10:49:47 PM ---Ισως επειδη εισαι μαυρος σου φαινεται πιο σκουρο τι να πω...
--- End quote ---
Οχι ρε...ουτε καν μελαμψο δεν τον λες... :P :P Πρασινακι εχει ο Γιαννης. ;)
leonidas11b:
[/quote]
--- Quote from: xenos on October 14, 2009, 09:59:38 PM ---εμπειρία: πήρα από νετ κάποια αντίστοιχη με λεντ, λίγο διαφορετική. Την έβαλα, άναβε κομπλέ (λίγο φως βέβαια όπως κ η μαμά), μετά από λίγα λεπτά σβήνουν τα πάντα! :o Έκλασα μέντες! Λέω ρε γμτ από μια λάμπα? :moutza: Έσβησαν ηχοσύστημα, πλαφονιέρα κλπ. :zalistika: Τελικά είχε καεί μία ασφάλεια από το χώρο του κινητήρα. Την άλλαξα και όλα οκ. Έστειλα κ μέιλ στον πωλητή με φωτό με την λεντόλαμπα, η οποία είχε ραγίσει περιμετρικά κ μου έστειλε καινούριες τσάμπα ο άνθρωπος. Εγώ πάντως φοβάμαι να τις βάλω πάνω... :'(
ωχ, τώρα είδα ότι είναι αγγελία. :oops: Ένας μοντ ας το μεταφέρει... :police:
--- End quote ---
--- Quote from: mx5mk1 on October 15, 2009, 12:28:01 AM ---Παιδιά, τι θα λέγατε να κάνουμε μια ψηφοφορία για το καλύτερο ποστ ever ?
Το αποπάνω (του αγαπητού φίλου Ξένου) προτείνεται από μένα !!!! :angel:
--- End quote ---
Καλα Ξενος εγραψες!!! :llol: :tease: :trelgel:
:urtm: Xenos
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version