!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
leonidas11b:
--- Quote from: gr8 on October 14, 2009, 02:24:45 PM ---素敵な ;D
--- End quote ---
Άμα ρωτήσω τι είναι θα με περάσεις για χαζό?? :tease:
gr8:
--- Quote from: leonidas11b on October 14, 2009, 02:29:26 PM ---
--- Quote from: gr8 on October 14, 2009, 02:24:45 PM ---素敵な ;D
--- End quote ---
Άμα ρωτήσω τι είναι θα με περάσεις για χαζό?? :tease:
--- End quote ---
in english: nice
in greek: ωραία..
απλα δήλωσα την ευχαριστησή μου για την είδηση σε ένα πιο jdm style χαχαχα :P
leonidas11b:
Thx!
:P :zalistika: :tease:
option-D:
--- Quote from: philosopher on October 14, 2009, 01:08:34 PM ---Όσο για το Wood Style προσφέρομαι να σε πληρώσω κίολας για να το κάνεις και σου κάνω δώρο τις γούνινες επενδύσεις στα καθίσματα,τα κέρατα για μπροστά στιο καπό και τα τεράστια ζάρια για το μεσαίο καθρέπτη!!
--- End quote ---
--- Quote from: philosopher on October 14, 2009, 02:00:25 PM ---Το βλέπω θα μας βάλεις σε έξοδα εσύ γιατί θα πρέπει να βάλεις και εκείνες τις ανρτήσεις που χορέυουν μόνες τους στο πακέτο!!!!
--- End quote ---
Ισχύει και για μένα η προσφορά; ;D
option-D:
--- Quote from: xenos on October 14, 2009, 10:29:33 AM ---Mια ερώτηση προς τον Μάνο που ασχολείται με αυτοκόλλητα ή σε κάποιον άλλο που γνωρίζει...
Θέλω να βάλω ένα αυτοκόλλητο με φλόγες στο καπώ του μξ...... λέμε καμμιά μλκία! :tease: Σοβαρά τώρα, θέλω να βάλω ένα αυτοκόλλητο στο λαπτοπ και θέλω να βάλω μια δική μου φωτό. Αυτά που φτιάχνεις εσύ είναι βινυλίου? Μπαινοβγαίνουν εύκολα? Μπορούμε να φτιάξουμε κάτι custom? Να δώσω εγώ φωτό και να μου την κάνει στις διαστάσεις που θέλω? Κοστος περίπου? Βλέπω στο νετ 3-6 λίρες, αλλά αν μας κάνει κάποιος εδώ τη δουλειά να τον προτιμήσουμε... :angel:
--- End quote ---
Ρε συ, ξέρεις τί γίνεται...; Εμείς γενικά φτιάχνουμε μεγάλες δουλειές και συνεργαζόμαστε με τον πατέρα του κολλητού μου (μετά απο συνενόηση των παιδιών, τα βρήκαν κι οι πατεράδες μας).. Μεγάλες εταιρίες δεν ασχολούνται με τέτοιες δουλειές γιατι πιο πολύ πονοκέφαλο προσφέρει παρά χρήμα.. Οπότε βρες εναν μικρό αυτοκολλητά να σου φτιάξει μια ψηφιακή και τέλος! Βινυλίου είναι τα αυτοκόλλητα (για να καταλάβεις εύκολα) που μένουν σκέτα τα γράμματα πχ ή το σχέδιο που θες.. Όλα τ' άλλα που περιέχουν χρώματα πολλά κλπ είναι ψηφιακές.. Σαν αυτά που έχω στην τάπα μου και στο φτερό ας πούμε..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version