!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
philosopher:
--- Quote from: xenos on October 14, 2009, 12:53:30 PM ---Δική μου, ημίγυμνη, καλλιτεχνική... :P Βρε ουστ! :punish:
Λέω να το κάνω σαν τα αμερικάνικα station wood style. :llol:
--- End quote ---
Έτσι παλιόπαιδο, να σε δω σε καφετέρια με ανοιχτό το lap και τέτοια φωτό μπροστά και τι στο κόσμο σου λέω :llol: :llol: :llol: :llol:
Όσο για το Wood Style προσφέρομαι να σε πληρώσω κίολας για να το κάνεις και σου κάνω δώρο τις γούνινες επενδύσεις στα καθίσματα,τα κέρατα για μπροστά στιο καπό και τα τεράστια ζάρια για το μεσαίο καθρέπτη!!
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
leonidas11b:
--- Quote from: philosopher on October 14, 2009, 01:08:34 PM ---
--- Quote from: xenos on October 14, 2009, 12:53:30 PM ---Δική μου, ημίγυμνη, καλλιτεχνική... :P Βρε ουστ! :punish:
Λέω να το κάνω σαν τα αμερικάνικα station wood style. :llol:
--- End quote ---
Έτσι παλιόπαιδο, να σε δω σε καφετέρια με ανοιχτό το lap και τέτοια φωτό μπροστά και τι στο κόσμο σου λέω :llol: :llol: :llol: :llol:
Όσο για το Wood Style προσφέρομαι να σε πληρώσω κίολας για να το κάνεις και σου κάνω δώρο τις γούνινες επενδύσεις στα καθίσματα,τα κέρατα για μπροστά στιο καπό και τα τεράστια ζάρια για το μεσαίο καθρέπτη!!
:llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
:good: :tease: :trelgel:
xenos:
--- Quote from: philosopher on October 14, 2009, 01:08:34 PM ---Έτσι παλιόπαιδο, να σε δω σε καφετέρια με ανοιχτό το lap και τέτοια φωτό μπροστά και τι στο κόσμο σου λέω :llol: :llol: :llol: :llol:
--- End quote ---
Έχω και έτοιμη αμφίεση... :angel:
philosopher:
Το βλέπω θα μας βάλεις σε έξοδα εσύ γιατί θα πρέπει να βάλεις και εκείνες τις ανρτήσεις που χορέυουν μόνες τους στο πακέτο!!!! :tease:
gr8:
素敵な ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version