!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
Ξάδελφος:
Παρ αυτα το Velocity ειναι αντικειμενικα καλο,δειχνει οτι γινεται σοβαρη δουλεια,κριμα.Παρτε το εσεις που δουλευετε εκει.
simkoz:
--- Quote from: leonidas11b on December 16, 2009, 11:18:57 AM ---
--- Quote from: option-D on December 16, 2009, 10:56:01 AM ---Αφού έχει πουληθεί μωρέ.. Τί λέτε; :punish:
--- End quote ---
Αν παρατηρήσεις πολύ γράφουν στις αγγελίες τους ότι έχει πουληθεί, εάν είχε πουληθεί γιατί ανανεώνει την αγγελία ή ακόμα περισσότερο γιατί τη βάζει αφού έχει πουληθεί...........?
--- End quote ---
Μήπως έβαλε ο άνθρωπος την αγγελία, και την έκανε edit όταν όντως το έδωσε?
Πιό λογικό μου κάνει...
leonidas11b:
--- Quote from: simkoz on December 16, 2009, 12:03:03 PM ---
--- Quote from: leonidas11b on December 16, 2009, 11:18:57 AM ---
--- Quote from: option-D on December 16, 2009, 10:56:01 AM ---Αφού έχει πουληθεί μωρέ.. Τί λέτε; :punish:
--- End quote ---
Αν παρατηρήσεις πολύ γράφουν στις αγγελίες τους ότι έχει πουληθεί, εάν είχε πουληθεί γιατί ανανεώνει την αγγελία ή ακόμα περισσότερο γιατί τη βάζει αφού έχει πουληθεί...........?
--- End quote ---
Μήπως έβαλε ο άνθρωπος την αγγελία, και την έκανε edit όταν όντως το έδωσε?
Πιό λογικό μου κάνει...
--- End quote ---
Πολύ πιθανόν να είναι φάρσα, γιατί πήρα τηλ. να μάθω (λόγο τρομερής περιέργειας που είχα![κουτσομπόλης :P]) και δεν ισχύει ο αριθμός! :o
spoumi:
Μπορεί να το έκανε κάποιος που ενδιαφέρεται για μουχου για να ρίξει τις τιμές στον ανταγωνισμό...
Αλλά μου ακούγεται πολύ τραγικό.
george 1323:
--- Quote from: spoumi on December 16, 2009, 12:24:06 PM ---Μπορεί να το έκανε κάποιος που ενδιαφέρεται για μουχου για να ρίξει τις τιμές στον ανταγωνισμό...
Αλλά μου ακούγεται πολύ τραγικό.
--- End quote ---
Σιγουρα εχει καποια σκοπιμοτητα......οκ πουληθηκε κ λοιπον γιατι συνεχιζει κ ασχολειτε ο πωλων..... ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version