!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
VasmaV:
--- Quote from: spoumi on December 16, 2009, 12:24:06 PM ---Μπορεί να το έκανε κάποιος που ενδιαφέρεται για μουχου για να ρίξει τις τιμές στον ανταγωνισμό...
Αλλά μου ακούγεται πολύ τραγικό.
--- End quote ---
υπάρχουν πολλοί "τραγικοί" ανθρωποι.... ;)
jSkyline:
Ειναι κολπακι μαντραδων καποιες φορες αυτο για να περνουν απο ιδιωτες αυτοκινητα σε εξεφτελιστικες τιμες. Σου λεει εδω ο αλλο το πουλαει τοσο εγω ποσο να στο αγορασω ;)
lok502:
Εγώ όταν έψαχνα για Μιάτα και είχα κοιτάξει μαντράδες ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Εκτός από το ότι οι τιμές είναι (για ΝΑ που κοίταγα) τουλάχιστον 1000 ευρώ πάνω από ιδιώτη δεν προσέφεραν τίποτα παραπάνω που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής (π.χ. κάποια εγγύηση ή να φτιάξουν κάποια προβλήματα που πιθανώς να είχε τα αυτοκίνητο) και μάλιστα 2 που είχα δει ήταν σκουριασμένα (το ένα) και τρακαρισμένα (το άλλο). (αυτά παθαίνει όποιος κοιτάει 28 Μιάτα πριν καταλήξει... αν αγοράσατε Μιάτα ΝΑ τα τελευταία 2 χρόνια τότε είχα κοιτάξει και το νυν δικό σας... O0)
Και ισχύει και το κλασικό.. αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό τότε κατά πασα πιθανότητα δεν είναι..
Ξάδελφος:
+1000 :good:
nmwisima:
Ναι...
Λοιπόν:
Πέρασα ΚΤΕΟ. Αέρα πατέρα.
Πήγα στα ΚΤΕΟ ΡΕΝΤΗ. Ευγενέστατοι. Με ραντεβού. 30 λεπτά με το ζόρι κράτησε!
Μου πε τραβάει λίγο δεξιά και του πα, ε, βεβαια, αφού αλλάζω κάθε 3 βδομάδες ζάντες...
Πήρα και τις εξετάσεις μου για το θηροειδή, όλα μοιάζουν καλά μετά από 3 χρόνια θεραπείας!
Αυτά για τώρα.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version