!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα Μπλα κτλπ [#3]
xenos:
Toυ σπύρου όντως είναι από τα πιο όμορφα (κατά τη γνώμη μου πάντα). Μοναδικές "περίεργες" πινελιές η τάπα κ οι αισθητήρες.
Θα προτιμούσα αυτό το σύνολο στο μπορδοροδοκόκκινο του Ηλία. :nod:
spoumi:
+1
Η τάπα με έχει προβληματίσει πολλές φορές.
Οι αισθητήρες δεν μου τους βάφους γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα χαλάσουν και ίσως κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι με την πινακίδα.
haris_nc:
--- Quote from: haris_nc on December 15, 2009, 11:33:43 AM ---Επρεπε να γινω cameraman..!!!!!!
Αλλα και στις φωτοφραφιες καλος ειμαι..!!!!!!!
Του Βασιλη (με πηρε και μαζι στην εκδρομη και δε μπορω να πω και τιποτε αλλο) και του Σπυρου ειναι τα πιο ωραια κατα τη γνωμη μου,ο general θελει μια
c28n bronze και το αυτοκινητο θα παει σε αλλο επιπεδο μετα!!!!!!O αλλος Βασλης θελει ζαντες,του Ηλια δε μου αρεσει το χρωμα!!!!
Αλλα το δικο μου ηταν το πιο ομορφο.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
--- End quote ---
cymru:
Καλα τι να πω εγω τωρα..απλα σας ζηλευω που ειστε τοσο μακρυα και δεν μπορω να ερθω και εγω στην παρεα σας :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr: :grrrrrr:
Απλα συνηδητοποιω με αυτα τα videaκια ποσο ερωτευμενος ειμαι με το ΜΧ :giveheart: :giveheart:
Καλα να περνατε με τα μιατακια σας και θα ερθω να τα πουμε και απο κοντα ΣΙΓΟΥΡΑ :yeah: :yeah:
Υ.Γ: Χαρη don't worry boy θα παρεις το λευκο και θα το χαρεις πιο πολυ γιατι απλα εμαθες πολλα μετα απο αυτο που σου συνεβη ;)
spoumi:
Γιάννη κι αν δν έρθει ο μωάμεθ (εσύ) στο βουνό (εμάς) τότε θα έρθει το βουνό στο μωάμεθ ;)
Υποσημείωση: εμείς είμαστε το βουνό γιατί είμαστε ένα βουνο από mx-5 :P :P :P
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version