!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα Μπλα κτλπ [#3]

<< < (248/299) > >>

jSkyline:

--- Quote from: simkoz on December 15, 2009, 11:19:44 AM ---Ευχαριστούμε και για το βίντεο δυστηχώς τα βλέπω μόνο από το σπίτι στην δουλειά είναι κλειδωμένο ΓΚΡΡΡΡΡ

--- End quote ---
Το καλο του να εισαι αυτος που τα κλειδωνει :P Eισαι και αυτος που τα βλεπει !!!

Πολυ ωραιο το βιντεο Βασιλη!

haris_nc:
Επρεπε να γινω cameraman..!!!!!!

Αλλα και στις φωτοφραφιες καλος ειμαι..!!!!!!!

Του Βασιλη (με πηρε και μαζι στην εκδρομη και δε μπορω να πω και τιποτε αλλο) και του Σπυρου ειναι τα πιο ωραια κατα τη γνωμη μου,ο general θελει μια

c28n bronze και το αυτοκινητο θα παει σε αλλο επιπεδο μετα!!!!!!O αλλος Βασλης θελει ζαντες,του Ηλια δε μου αρεσει το χρωμα!!!!

Αλλα το δικο μου ηταν το πιο ομορφο.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Basilmx5:

--- Quote from: haris_nc on December 15, 2009, 11:33:43 AM ---Επρεπε να γινω cameraman..!!!!!!

Αλλα και στις φωτοφραφιες καλος ειμαι..!!!!!!!

Του Βασιλη (με πηρε και μαζι στην εκδρομη και δε μπορω να πω και τιποτε αλλο) και του Σπυρου ειναι τα πιο ωραια κατα τη γνωμη μου,ο general θελει μια

c28n bronze και το αυτοκινητο θα παει σε αλλο επιπεδο μετα!!!!!!O αλλος Βασλης θελει ζαντες,του Ηλια δε μου αρεσει το χρωμα!!!!

Αλλα το δικο μου ηταν το πιο ομορφο.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

--- End quote ---
Αυτο ελειπε να ελεγες κατι διαφορετικο απαυτο που συμφωνησαμε...ε,εε,ε ηθελα να πω κατι διαφορετικο απτην αληθεια.... :llol:
Θα παρεις το λευκο dont worry...

Konstantinos:
Kαι εγώ στα @@ σου ε :finger: :finger: :llol:Ευχαριστούμε παίδες που μπήκατε σε κόπο για να μας τραβήξετε, πολύ καλό το video! Αντε και του χρόνου!

spoumi:
Πολύ ωραίο το βιντεάκι Βασίλη και Χάρη!Μπράβο σας!
Όλα τα μουχούδια είναι ξεχωριστά με τον δικό τους τρόπο.Εγώ τρελάθηκα κια με του Ισίδωρου...
Του Βασίλη (VasmaV) όπως είπατε και οι περισσότεροι μόλις αλλαχτεί ζάντα θα είναι απίθανο.
Όπως και του Θοδωρή μόλις αξιωθεί να τις βάψει πιστεύω το αποτέλεσμα θα είναι πολύ όμορφο.Άσε που μου φαίνεται πιο χαμηλό από το δικό μου  >:a >:a

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version