!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ποιο mazda mx5 να παρω?(Νεο μελος ευχαριστω)
panos2171:
Όλα αυτά μέσα στην πόλη μην περιμένεις να σου κάψουν κάτω από 11λ/100χλμ. Το mx5 κάπου εκεί παίζει, φαντάζομαι και τα άλλα.
psaxnomai:
Λογικο αυτο που λες προφανως αλλα φανταζομαι(αν και δεν ξερω) το TT θα καψει παραπανω 1.8 με 165 αλογα και νομιζω οπως και το bmw εχει ποιο ακριβα service αν ξερω καλα..
jSkyline:
Να πάρεις το Ζ3!
sfrag:
--- Quote from: psaxnomai on May 18, 2018, 08:28:03 PM ---Αρα παιδια θεωρειται ποιο οικονομικο mazda mx 5 2004-2005 παρα ενα bmw z3 1.8 kai audi TT 1.8 2001 βαση καταναλωσης στην πολη και service?Γιατι βρισκω και TT του 2001 με 84.000 km περιπου στα ιδια λεφτα με καλο mazda mx5!Οποιος μπορει ας πει ευχαριστω!
https://www.car.gr/13217873-audi-tt
--- End quote ---
Φιλε μου η γυναικα μου εχει ενα yaris του 2000 με 90.000χλμ πηγαινοντας σπιτι δουλεια SUPERMARKET ΟΛΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3-4 ΧΛΜ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ για 18 χρονια .
Οντως πιστευεις οτι τα χλμ του audi ειναι πραγματικα? Επειδη ειχα a4 tq με τον ιδιο κινητηρα σε πληροφορω οτι τοσο o κινητηρας οσο και η μεταδοση εχουν θεματα. Επισης δεν ειναι πισωκινητο και σε καμια περιπτωση σπορ.
Με τo BMW αυτο που αγοραζεις ειναι μακρυ καπω.
Για να συνοψισω λοιπον η αποψη μου ειναι:
Αν ψαχνεις sport διθεσιο παιρνεις mazda mx5
Αν ψαχνεις προβληματα παιρνεις το audi tt 1.8
An ψαχνεις τον εντυπωσιασμο παιρνεις BMW Z3 1.8
Eπιπροσθετα τα δυο τελευταια εχουν ακριβoτερα ανταλακτικα και service
Βασικα πρεπει να ξεκαθαρισεις αν θελεις cabrio ή sport αυτοκινητο γιατι σε cabrio πιθανον να υπαρχουν και αλλες επιλογες.
Εξ αλλου οπως ειπε και ο Κομφουκιος ΤΗΕ ANSWER IS ALWAYS MIATA
Dasimo:
Για εμένα και ως τρίτο αμάξι ήταν αδιαπραγμάτευτο ας που,ε η πίσω κίνηση. Σκέψου καλά τι θέλεις πριν πατήσεις το κουμπί !
Sent from my iPad using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version