!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Ποιο mazda mx5 να παρω?(Νεο μελος ευχαριστω)
Veros:
Θα σου πρότεινα να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο φθηνό mx5 nc.
Υπερέχει από όλα αυτά που σκέφτεσαι .
Για κάποιο λόγο υπάρχουν μερικά που μπορείς να αγοράσεις παρόλα αυτά σε αυτή την τιμή θα πρέπει να βρεις τον λόγο και να τον δεχθείς (τρακάρισμα, χιλιόμετρα, βλάβη, φθορές).
Κατά τα άλλα τα ανταλλακτικά του είναι σε νορμάλ τιμή εκτός της φανοποιειας του που είναι πανάκριβη .
Θα χαρείς ένα όμορφο σχεδόν εντυπωσιακό πισωκίνητο με κατανάλωση 7,5 λίτρα και αρκετή δύναμη για κάποια προσπέραση και καμια "κωλια" χωρίς συμπλέκτη .
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jSkyline:
--- Quote from: Veros on May 19, 2018, 06:08:51 PM ---Υπερέχει από όλα αυτά που σκέφτεσαι .
--- End quote ---
Κάνεις λάθος οτι υπερέχει σε όλα! Ο άνθρωπος έχει βάλει Ζ3 στη σύγκριση, προφανώς αν ήξερε απο αμάξια η τον ενδιέφεραν τα οδηγικά χαρακτηριστικά που αναφέρεις δεν θα το σκεφτόταν καν!
Να έχει κάμπριο θέλει οσο το δυνατον πιο φτηνό και να μην καίει κιόλας! Ας μην το αναλύσουμε άλλο για το τι ακριβώς "ψάχνειται"!!!
Ζ3 φίλε μου και καλές ξεσκέπαστες βόλτες! Να ξέρεις οτι δίνει το prestige που χρειάζεται για να φορτώσεις!
BrilliantBlackNC:
ΤΤ: υπερτιμημένο, ψευτοκυριλέ
Ζ3: ξεπερασμένο, φτωχός συγγενής
Νb: τίμιο, όχι τόσο δήθεν, όχι καμια αμαξάρα
Nc: Νb αλλα πιο ποιοτικό - ώριμο
Προερχόμενος απο αυτοκίνητο group vag, προσωπικά δεν έχω δεί καμια ιδιαίτερη ''φθήνια'' στα σέρβις του mazda.
Προσωπική άποψη όλα τα παραπάνω.
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version