Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα [#20]  (Read 150533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

January 13, 2015, 11:21:48 AMReply #1485

Offline Skyggedans

Re: Μπλα μπλα [#20]
« Reply #1485 on: January 13, 2015, 11:21:48 AM »

Γενικά αυτός ο κινητήρας ήθελε να σέρνεις βυτιοφόρο από πίσω. Και δεν τον έλεγες και αλεξίσφαιρο, ακόμα και σε εργοστασιακή κατάσταση.

January 13, 2015, 11:33:54 AMReply #1486

Offline philosopher

« Reply #1486 on: January 13, 2015, 11:33:54 AM »
Και μένα μ' αρέσει πολύ το Insigniαa απλά αυτά που λέτε έχουν φτάσει και στα δικά μου αυτιά και δε θέλω να "καταλήξω" να έρχομαι στη δουλειά με το ΜΧ5 πάλι  :P επειδή θα είναι οικονομικότερο από κάθε άποψη...

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

January 13, 2015, 12:02:07 PMReply #1487

Offline VasmaV

• Administrator
  • Total likes: 393
  • '100% of the shots you don't take, don't go in' WG
    • my cardomain
« Reply #1487 on: January 13, 2015, 12:02:07 PM »
Νίκο επειδή και εγώ ήμουν σε παρόμοια φάση για κοντά 4 μήνες μέχρι να καταλήξω στο SX4, αυτά που παρατήρησα στις "ευκαιρίες" από ιδιώτη είναι τα εξής

1. Η αγγελία είναι ψεύτικη. Δεν σηκώνει ποτέ κανείς το τηλ ή και αν το σηκώσει σε πάει από μέρα σε μέρα και δεν σου κανονίζει ραντεβού
2. Το αμάξι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Άλλοτε φαίνεται με τη μία και άλλοτε είναι καλά κρυμμένο. Όποιος δέχεται πάντως έλεγχο σε δικό σου συνεργείο, συνήθως δεν κρύβει κάτι τραγικό
3. Το αμάξι είναι καλό και θα φύγει άμεσα, όσο και αν φαίνεται περίεργο μέσα στην κρίση. Βρήκα μέσα σε αυτό το διάστημα 4-5 πραγματικές ευκαιρίες. Λίγο η αναποφασιστικότητα η δικιά μου, λίγο το ότι ψείριζα τη μαϊμού και το αμάξι πουλιόταν μέσα σε 5-6 μέρες.

Όταν κάποιο μ άρεσε πολύ και ήταν και σε καλή τιμή, έκανα τα παρακάτω βήματα
1. Το τσέκαρα προσωπικά (όσο μπορούσα φυσικά καθώς δεν είμαι ούτε μηχανικος, αλλά ουτε και φαναρτζής). Τσέκαρα επίσης ενδελεχώς και όλα του τα χαρτιά.
2. Το τσέκαρα με τον ασφαλιστή μου. Δως του πινακίδα και θα μπορέσει να σου βρει αν και πότε έχει εμπλακεί το αμάξι σε ατύχημα, καθώς και το κόστος του. Δυστυχώς ο δικός μου δεν μπορούσε να βρει περισσότερες λεπτομέρειες, ίσως κάποιοι άλλοι να μπορούν πχ. είδος ζημιάς κτλπ
3. Αν όλα καλα με τα παραπάνω, πήγαινε το σε συνεργείο. Εγώ το πήγα σε φαναρτζή δικό μου και μετά στη Suzuki, όπου εκτός από το μηχανολογικό έλεγχο τσέκαραν και όλο το ιστορικό σερβις του αυτοκινήτου, μέσα από το ηλεκτρονικό τους αρχείο, ώστε να βεβαιωθούμε για τα χιλιόμετρα και αν το μπουκ του ήταν γνήσιο.

(Sorry, but you are not allowed to access the gallery)
myex -> MX-5 NC 1.8 SVP R.E.M.
Tochigi-Fuji LSD & FGR 4.44
MAZDASPEED Stabilizer Kit
MAZDASPEED Sport Springs (Jap-Spec)
Koni ADJUSTABLE Sport Shocks
Racing Beat Header, RSport GW Midpipe
Rota Fighter 16x7 ET40 6.4Kgrs
Goodyear EfficientGrip Performance
Front&Rear Airdam Skirts, MS Sideskirts

Topless is always better...

January 13, 2015, 01:53:38 PMReply #1488

Offline kostasmito

« Reply #1488 on: January 13, 2015, 01:53:38 PM »
Πριν 10μέρες πούλησα το οικογενειακό μου (Honda Civic 1.8 5D)...έπρεπε να το έλεγες νωρίτερα.
Στην αρχή ήθελα να πάρω Golf VI highline, αλλά ότι είδα ήταν απο μαντράδες & leasing και ήταν σε άθλια κατάσταση (απο διαλυμένα σαλόνια...μέχρι με διακοπές στους κυλίνδρους & θέματα χρονισμού).
Χωρίς πολύ σκέψη αποφάσισα να ξαναπάρω honda. Το καλό με τον Σαρακάκη είναι ότι ούτε leasing-εταιρικά δίνει, ούτε εισαγωγές απο έξω κάνουν. Αφού απέκλεισα μαντράδες, τρακαρισμένα (απο ασφάλειες) κτλ. πήρα ένα Jazzακι του 2009, 1ο χέρι απο ιδιώτη (που έψαξα και βρήκα και πληροφορίες για τον ίδιο), με σχεδόν τα ίδια λεφτά που πούλησα το civic. Γενικά πιστεύω στα μεταχειρισμένα, το να βλέπεις ποιός είχε πρίν το αυτοκίνητο είναι πολύ σημαντικό.

2.0lt sport / Larini Muffler / HKS Airfilter
Exedy lightweight flywheel & stage 1 clutch / Moss short shift
MeisterR CRD+ coils  / AutoExe Tie rod end / Cobalt FSTB / BBS EVO IX 17x8 ET+38 wheels / 215-45-17 AD08R
Wood Interior / Autoexe steering wheel / Honda Jazz antenna

January 13, 2015, 02:03:42 PMReply #1489

Offline philosopher

« Reply #1489 on: January 13, 2015, 02:03:42 PM »
Δε πειράζει, ούτως ή άλλως ήσουν εκτός κυβικών με το 1.8  :P
Ευχαριστώ πάντως για τη πρόταση.
Η αλήθεια είναι ότι και εγώ από ιδιώτη ψάχνω απλά δε τους βρίσκω πουθενά και με κανένα τρόπο αυτό είναι το θέμα μου...

Miata NC 2.0
Simplicity is all that matters.

January 13, 2015, 02:05:45 PMReply #1490

Offline tsekos86

Re: Manolis NC
« Reply #1490 on: January 13, 2015, 02:05:45 PM »
Σε αυτη την πλατεια με ειχαν σταματησει πριν μερικα χρονια και εμενα... ηταν πρωι και ειχα βαλει στην tv την εκπομπη του Παπαδακη και μου την ειπαν γιατι λεει μου αποσπα την προσοχη και αν ηθελαν μπορουσαν να μου κοψουν κληση..! χαχαχαχαχαχαχαχα

January 13, 2015, 04:21:30 PMReply #1491

January 13, 2015, 04:50:04 PMReply #1492

Offline spoumi

Re: Re: Manolis NC
« Reply #1492 on: January 13, 2015, 04:50:04 PM »
Και ποιος σου είπε ότι το είχε κατεβασμένο?
Δούλευε η tv επειδή driftαρε στην πλατεία με χειρόφρενο  :tease:
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

January 14, 2015, 07:32:00 PMReply #1493

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #1493 on: January 14, 2015, 07:32:00 PM »
Πριν 10μέρες πούλησα το οικογενειακό μου (Honda Civic 1.8 5D)...έπρεπε να το έλεγες νωρίτερα.
Στην αρχή ήθελα να πάρω Golf VI highline, αλλά ότι είδα ήταν απο μαντράδες & leasing και ήταν σε άθλια κατάσταση (απο διαλυμένα σαλόνια...μέχρι με διακοπές στους κυλίνδρους & θέματα χρονισμού).
Χωρίς πολύ σκέψη αποφάσισα να ξαναπάρω honda. Το καλό με τον Σαρακάκη είναι ότι ούτε leasing-εταιρικά δίνει, ούτε εισαγωγές απο έξω κάνουν. Αφού απέκλεισα μαντράδες, τρακαρισμένα (απο ασφάλειες) κτλ. πήρα ένα Jazzακι του 2009, 1ο χέρι απο ιδιώτη (που έψαξα και βρήκα και πληροφορίες για τον ίδιο), με σχεδόν τα ίδια λεφτά που πούλησα το civic. Γενικά πιστεύω στα μεταχειρισμένα, το να βλέπεις ποιός είχε πρίν το αυτοκίνητο είναι πολύ σημαντικό.
Γιατι να πουλαγες το Civic και να επαιρνες ενα αντιστοιχο αμαξι που ειναι συνολικα χειροτερο (Golf) ?
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio