Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορά μεταχειρισμένου miata. Συμβουλές. [#3]  (Read 973416 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

July 19, 2014, 12:35:07 AMReply #930

Offline nmwisima

Δεν το ξερω.

Ειναι όμως μ'αλλον πολυεστερική κόπια του Hero από ΝΒFL και θα έλεγα μέτρια σε ποιότητα.

Το βάψιμο ειναι άλλα αντί άλλων και φυσικά ο επετειακός χαρακτήρας του αυτοκινήτου έχει πάει περίπατο...

July 19, 2014, 09:48:35 AMReply #931

Offline steffl

αυτο το aniversary ηταν πολυ πρεσεγμενο πριν γινει ετσι που ειναι μια αιδια για μενα και το ειχε παρει ενα παιδι απ το φορουμ ξαδερφος του κοσταντινου νομιζω με το nc  αν ειναι αυτο μονο αυτος θα μπορεσει να σ πει 2,3 αληθειες :)

July 19, 2014, 01:14:17 PMReply #932

Offline Konstantinos

Χμ, δεν πρέπει να είναι του Θάνου. Ήταν μονό και αυτό βλέπω τελειώνει σε 0 η πινακίδα. Του Θάνου δόθηκε με 140.000χλμ επίσης. Το είχα πετύχει πριν από λίγο καιρό στα νότια και ήταν με τις 16άρες του mk1 και το rollbar και φυσικά χωρίς το bodykit. Οπότε δεν πρέπει να είναι αυτό.
🔰 2007 Mazda Mx-5 1.8 NC1 Roadster
☘️2012 Alfa Romeo Giulietta 940 1.4TB

July 19, 2014, 02:18:02 PMReply #933

Offline heras

Πες του να στο ξανακανει αμαξι και οχι αυτη την καρικατουρα και μετα το βλεπεις  :tanevramou:
ΜΚ 1,5

July 19, 2014, 03:19:48 PMReply #934

Offline alachaniotis

Αυτό είναι forum.. Σε Honda CBR forum περιμένω απάντηση 14 μήνες τώρα  :D
 :'( Και νόμιζα οτι είχα γούστο στα αυτοκίνητα.. Η αλήθεια είναι οτι το μκ2 δε μου άρεσε ποτέ όσο το μκ1 και το μκ3 τώρα, αλλά με το budget μου δεν έχω άλλη λύση. Επίσης γνωρίζω οτι δεν μπορώ να το δω αισθητικά, με ρομαντισμό επειδή δεν ήμουν ποτέ κάτοχος mx5, οπότε παρακάμπτω το γεγονός οτι μπορεί να είναι λίγο overkilled το αυτοκίνητο αισθητικά, μιας και με ικανοποιεί η συνολική εμφανισή του.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα σχόλια σας, αν και με πληγώσατε ;), εαν κάποιος γνωρίζει ή μπορεί να μάθει περισσότερα, πιο ουσιαστικά θέματα/προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν, θα το εκτιμούσα επίσης.

July 19, 2014, 03:42:39 PMReply #935

Offline manoskark

Χαιρετώ το φορουμ. Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα (επιτελους) του συγκεκριμενου nb: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5271314/ . Σας λεει τπτ το συγκεκριμενο αμαξι? Αυτος που το εχεί τωρα και κανα μηνα είναι γειτονας γνωστος και το πηρε απο την μαντρα του πατερα του. Τωρα θελει να το πουλησει για να παρει μηχανη. Παντως είναι ελληνικης αντιπροσωποιας και το ειχε ενας ιδιοκτητης πριν απο αυτον απο τι μου ειπε.. Ξερετε παιδια κανα καλο συνεργειο και φαναρτζιδικο για να παω να το κοιταξω?
-Tein flexz coilover
-Rx8 yellow dot sways
-Custom header/muffler
-Magnaflow 200c cat
-Ecu remap
-Tochigi-Fuji LSD
-Rx7 FD wheels
-il motorsport ppf and cross center brace

July 19, 2014, 03:53:02 PMReply #936

Offline option-D

Φανοποιείο είναι ο Μακρίδης, στο Μενίδι.. Επί της Φιλαδελφείας, στο ύψος της Α.Ο.
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 19, 2014, 10:52:05 PMReply #937

Offline mx5silver

Καλησπέρα στη παρέα.
Καινούργιος εδώ, ελπίζω να πάρω ένα mx5 nb που μου αρέσει καιρό τώρα.
Ζαχαρώνω αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4752583/
Εαν κάποιος έχει κάποια άποψη θα το εκτιμούσα.
Ανδρέας.
να σου πω και μια άλλη γνωμη.
αυτό που μετραει στο αμαξι είναι ότι είναι 1800, ειναι 6ταχυτο με μπλοκε  και εχει λιγα χιλιόμετρα.
και το κουστουμι, ασχετα αν είναι πολυεστερικο ή όχι, είναι πολύ ωραιο. αυτό που χαλαει την εικονα είναι ζαντες. φαντασου το με 16αρες ή και 17αρες , με πατουρα όμως. αυτό θα αλλαζε ολο τον χαρακτήρα του αυτοκινητου. :yeah:
θελει και κατι δερματα στο τιμονι, την φουσκα, αλλα αυτά είναι πταισματα.....

εξαρτάται ποιος είναι ο προυπολογισμος σου. αν του κοψεις κατι με λιγο παζαρι και μπορεις να διαθεσεις μελλοντικα ακομα 1000-1300 ευρα για ζαντες(βεβαια κατι θα παρεις πισω  αν πουλήσεις αυτές που φοραει), και για ένα κανονικο ρολλ μπαρ, νομιζω θα εισαι μια χαρα :good:

επισης ασχετο. οποιος εχει καταλαβει, αυτή η οθονη πανω από το ραδιο τι είναι?
« Last Edit: July 19, 2014, 10:54:42 PM by mx5silver »

July 20, 2014, 01:20:36 AMReply #938

Offline Manos87

Χαιρετώ το φορουμ. Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα (επιτελους) του συγκεκριμενου nb: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5271314/ . Σας λεει τπτ το συγκεκριμενο αμαξι? Αυτος που το εχεί τωρα και κανα μηνα είναι γειτονας γνωστος και το πηρε απο την μαντρα του πατερα του. Τωρα θελει να το πουλησει για να παρει μηχανη. Παντως είναι ελληνικης αντιπροσωποιας και το ειχε ενας ιδιοκτητης πριν απο αυτον απο τι μου ειπε.. Ξερετε παιδια κανα καλο συνεργειο και φαναρτζιδικο για να παω να το κοιταξω?

Καλησπερα φιλε...Μιας και ειμαι στο ψαξιμο κι εγω,αυτο που μου εκανε εντυπωση σ αυτην την αγγελια,ειναι οτι καθως φαινεται στο book servise οτι τους πρωτους 9 μηνες ειχε κανει 15.000 χιλ ,τωρα πλεον εχει μολις 82.000...Δηλαδη απο εκει και περα,εκανε 5.500-6000 χιλ το χρονο?Κατι δεν μου παει καλα...
« Last Edit: July 20, 2014, 01:22:58 AM by Manos87 »

July 20, 2014, 01:42:38 AMReply #939

Offline Gas21

Ετσι ειναι η κονσολα στα ΝΒ νομίζω, το ρολόι θα ναι.
ΜΧ-5 PRHT 1.8 turbo Brilliant Black
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
MeisterR Zeta S  /rear PPF brace
Quaife LSD / FGR 4.625
Flyin Miata Level 1 clutch
Rota Slipstream wheels  17x8 /Nankang NS2R 225-45-17
Mazda Airdam kit / ducktail

July 20, 2014, 04:01:57 AMReply #940

Offline option-D

Το εργοστασιακό ρολόι.. Τα ΝΒ είχαν 1DIN ηχοσύστημα κι από πάνω μια μικρή θήκη και ρολόι..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

July 20, 2014, 07:34:40 AMReply #941

Offline alachaniotis

[/quote]να σου πω και μια άλλη γνωμη.
αυτό που μετραει στο αμαξι είναι ότι είναι 1800, ειναι 6ταχυτο με μπλοκε  και εχει λιγα χιλιόμετρα.
και το κουστουμι, ασχετα αν είναι πολυεστερικο ή όχι, είναι πολύ ωραιο. αυτό που χαλαει την εικονα είναι ζαντες. φαντασου το με 16αρες ή και 17αρες , με πατουρα όμως. αυτό θα αλλαζε ολο τον χαρακτήρα του αυτοκινητου. :yeah:
θελει και κατι δερματα στο τιμονι, την φουσκα, αλλα αυτά είναι πταισματα.....

εξαρτάται ποιος είναι ο προυπολογισμος σου. αν του κοψεις κατι με λιγο παζαρι και μπορεις να διαθεσεις μελλοντικα ακομα 1000-1300 ευρα για ζαντες(βεβαια κατι θα παρεις πισω  αν πουλήσεις αυτές που φοραει), και για ένα κανονικο ρολλ μπαρ, νομιζω θα εισαι μια χαρα :good:

[/quote]

Συμφωνώ απόλυτα. Αν έχεις καμμια ιδέα για ζάντες, πες μου θα χαρώ. Επίσης θα ψάξω και hard top για χειμώνα.
Μου κάνει εντύπωση να μην γνωρίζουν περισσότεροι απο εδώ μέσα πάντως το συγκεκριμένο αμάξι. Φαντάζομαι θα τραβούσε τα βλέματα των μελών στο δρόμο.
Τέλη Αυγούστου έρχομαι Ελλάδα και το παίρνω, μετά φυσικά απο έλεγχο.
Όλες οι γνώμες ευπρόσδεκτες, περιμένω κι άλλες..!!

July 20, 2014, 07:51:42 AMReply #942

Offline Neko

Η φθορά που εχουν το τιμόνι ο λεβιες και το καθισμα του οδηγου μου φαίνεται περίεργο για τα χιλιόμετρα του. Δες το λιγο καλύτερα.
Mazda nbfl 04 -blue matt aluminium 3m- japan racing 16x9 et10-205/45/16- ap1 air dam kit-flares-danelatos exaust-coilover Vmaxx-stuke splitters- spoiler lip Ground Zero-Ccr Works roll bar-Mevic carbon HT-ducktail carbon-DIY spoiler HT-sideskirts-

July 20, 2014, 11:57:39 AMReply #943

Offline nmwisima

Re:
« Reply #943 on: July 20, 2014, 11:57:39 AM »
Ζάντες παιρνεις με 700-750 ευρώ, δεν ειναι εκει το θέμα.

Το θεμα ειναι οτι αυτο το καστομ μποντι κιτ, ασχέτως αν σου αρέσει αισθητικα, εχει ενσωματωθει στο αμάξωμα και αρα θα ειναι δύσκολο και κοστοβορο να το αφαιρέσεις.

July 20, 2014, 01:56:32 PMReply #944

Offline mx5silver

μα αυτό λεει, ότι του αρεσει. με πατουρατες  ζαντες με λιγάκι οφσετ θα δειξει μια χαρα :yeah:

αν και από ότι ειδα στο νετ σε μια αναζητηση για εικονες, οι περισοτεροι φορανε ζαντες με ακτινες.
εναλλακτικα για να ερθει και πιο οικονομικα, θα μπορουσες να κρατησεις τις ζαντες και να βαλεις αποστατες για να πεταχτουν  οι ζαντες προς τα εξω και ισως να το χαμηλώσεις λιγάκι....
και με χαρντοπ θα είναι τελειο!

και αυτή η ζαντα θα ταιριαζε....