Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες. [#2]  (Read 215861 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

April 07, 2012, 02:35:27 PMReply #90

Offline Johnmk2

Re: Aγορα μεταχειρισμενου miata.Συμβουλες. [#2]
« Reply #90 on: April 07, 2012, 02:35:27 PM »
Kριμα παντως να μην παρεις ενα καθαρο κι ωραιο miata επειδη δεν εχει esp.

Δεν ξερω,το mx 5 το πρωτο μου ατοκινητο θα ειναι,και ψαχνομαι να μην παρω καμια μουφα
Το esp απο οτι εχω καταλαβει ειναι σημαντικο για να μην φυγεις σε καμια στροφη,τωρα ουτε το χω διαπιστωσει ουτε ξερω τιποτα παραπανω.
Ειναι τοσο πολυ σημαντικο και να κοιταω μονο εκδοσεις με esp η τωρα που οι τιμες ειναι χαμηλα και βρισκεις με 7-8 χιλιαρικα να το παρω κι ας
μην εχει;

Eυχαριστω.

April 07, 2012, 02:46:22 PMReply #91

Offline petermx5g7

« Reply #91 on: April 07, 2012, 02:46:22 PM »
αν ημουν στη θεση σου με τις υπαρχουσες συνθηκες στην αγορα (τιμες σκοτωμα ) και υποθετω οτι ολα τα υπολογιζεις θα κυτταζα και 2.0 nc

1. βεβαια, αν δεν με πειραζε ενα 300-αρι το χρονο + στα τελη,  που τα εχει ολα (mochair-esp-μπλοκε-
    δεσιματα-ΔΕΡΜΑΤΑ)...και στα ιδια λεφτα περιπου παιρνεις πολυ καλυτερο αυτοκινητο με     (8-9 χιλ)...αρκει την  
     εξτρα δυναμη (εαν τη θελεις) και τα προτερηματα του να τα ηθελα πραγματικα και οχι του      στυλ "καλο
     ειναι να      υπαρχουν"....ΚΑΙ μελλοντικα θα κερδισεις χρηματα-ισως- με το σκεπτικο οτι δεν θα μπεις ευκολα στον
     πειρασμο βελτιωσεων στον κινητηρα διοτι και οκ ειναι,  και οι βελτιωσεις επικινδυνες και τσουζουν

ειχα προσφατα το NC 1.8 15-μερες παραλληλα με NC 2.0 και μπορω να σου πω οτι δεν με χαλασε πουθενα το 1.8...
μια χαρα ηταν. Λιγο πιο αδυναμο αλλα πολυ ΟΚ....

εγω-προσωπικα-αυτη την επιλογη εκανα και προτιμησα τα +300 των τελων για το 2.0 και εδωσα το 1.8.

Νομιζω αξιζει. (συνυπολογιζοντας και οτι το 2.0 θα μου το επαιρναν κοψοχρονια...λεω αντι να χασω 3-χιλιαρικα δινοντας το, καλυτερα να τα δινω στα τελη σιγα σιγα για 10 χρονια και να βγαζω και γουστα + ασφαλεια στο δρομο)

Το ανθρακι στον Αγ.στεφανο το απορριπτω λοιπον.
εγω με esp θελω αλλα δεν βρισκω πολλες αγγελιες στα λεφτα αυτα..
Επειδή Αγ. Στέφανο μένω, όντως το συγκεκριμμένο είναι πολύ καιρό απούλητο... Πάντως τον συγκεκριμμένο μαντρά τον ξέρω, αν θές μπορώ να μάθω σε τι κατάσταση όντως βρίσκεται το αυτοκίνητο  ;)

Exterior:
nbfl front bumper,front-rear nbfl lights
gt-r white color
HID xenon light kit
black mohair hood
Interior:
black leather nbfl seats
2 din tv-dvd player
I.L. red leather shift boot
red mazda floor mats
led lighting
Engine:
Green air induction
full exhaust 45mm

April 07, 2012, 02:58:58 PMReply #92

Offline iliasfyntanidis

• pure velocity
  • Total likes: 4592
  • "What one man can do, another can do"
« Reply #92 on: April 07, 2012, 02:58:58 PM »
Το esp απο οτι εχω καταλαβει ειναι σημαντικο για να μην φυγεις σε καμια στροφη,τωρα ουτε το χω διαπιστωσει ουτε ξερω τιποτα παραπανω.
Ειναι τοσο πολυ σημαντικο και να κοιταω μονο εκδοσεις με esp η τωρα που οι τιμες ειναι χαμηλα και βρισκεις με 7-8 χιλιαρικα να το παρω κι ας
μην εχει;

Eυχαριστω.

Γιάννη κανείς δεν έφυγε επειδή δεν είχε esp.Η τουλάχιστον δεν είναι το αντίδοτο για να μην φύγεις από τον δρόμο.Οι μισοί και παραπάνω εδώ μέσα δεν έχουν esp ΝΑ-ΝB-ΝC...Η προσοχή και η τριβή είναι η καλύτερη παθητική ασφάλεια.Αν βρεις με,πάρτο αλλά μην το έχεις και σαν κριτήριο.
Είσαι μεγάλο μούτρο.....Φιλάκια

Υπό αιματηρή ανακατασκευή....Έλαβε τέλος.

Καλησπέρα και καλή βραδιά...
12/11/1953 - 24/12/2023

April 07, 2012, 03:33:04 PMReply #93

Offline el loco

« Reply #93 on: April 07, 2012, 03:33:04 PM »
γιαννη δες και τις αγγελιες εδω..κατι καλο θα υπαρχει..  :coolio:
drift it like u stole it!!!!!
mx-5..
z750...bye bye

http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2676747/

April 07, 2012, 04:28:50 PMReply #94

Offline Liakos

« Reply #94 on: April 07, 2012, 04:28:50 PM »
Iσχυει. Καλο να υπαρχει, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι απαραιτητο.

Κριμα επισης να απορριψεις μια επιλογη επειδη διαβασες καπου, κατι...
Πηγαινε ο ιδιος να δεις απο κοντα αν οντως αξιζει ή οχι, απλα να εισαι υποψιασμενος γιαυτα που διαβασες.  ;)

Γιατι, τι εχει το μπορντω?  :)

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

April 07, 2012, 04:36:39 PMReply #95

Offline Johnmk2

« Reply #95 on: April 07, 2012, 04:36:39 PM »
Iσχυει. Καλο να υπαρχει, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι απαραιτητο.

Κριμα επισης να απορριψεις μια επιλογη επειδη διαβασες καπου, κατι...
Πηγαινε ο ιδιος να δεις απο κοντα αν οντως αξιζει ή οχι, απλα να εισαι υποψιασμενος γιαυτα που διαβασες.  ;)

Γιατι, τι εχει το μπορντω?  :)

Το μπορντω ωραιο ειναι,και στο τελος που ξερεις μπορει τετοιο να παρω απλως μου αρεσουν λιγο περισσοτερο τα αλλα χρωματα!(νταξει δεν με νοιαζει τοσο το χρωμα :)!)

γιαννη δες και τις αγγελιες εδω..κατι καλο θα υπαρχει..  :coolio:

el loco,εδω στις αγγελιες δεν ειδα τιποτα..
μην εχει;

Eυχαριστω.

Γιάννη κανείς δεν έφυγε επειδή δεν είχε esp.Η τουλάχιστον δεν είναι το αντίδοτο για να μην φύγεις από τον δρόμο.Οι μισοί και παραπάνω εδώ μέσα δεν έχουν esp ΝΑ-ΝB-ΝC...Η προσοχή και η τριβή είναι η καλύτερη παθητική ασφάλεια.Αν βρεις με,πάρτο αλλά μην το έχεις και σαν κριτήριο.

Ναι σωστα,και εγω καπως ετσι το σκεφτομαι.Απλως επειδη ακουω το ενα το αλλο σας τα λεω εσεις που ξερετε μερικα πραγματα παραπανω να με κατατοπισετε.Αν βρω ενα nc σε καλη κατασταση χωρις esp και τιμη,θα το παρω.
αν ημουν στη θεση σου με τις υπαρχουσες συνθηκες στην αγορα (τιμες σκοτωμα ) και υποθετω οτι ολα τα υπολογιζεις θα κυτταζα και 2.0 nc

1. βεβαια, αν δεν με πειραζε ενα 300-αρι το χρονο + στα τελη,  που τα εχει ολα (mochair-esp-μπλοκε-
    δεσιματα-ΔΕΡΜΑΤΑ)...και στα ιδια λεφτα περιπου παιρνεις πολυ καλυτερο αυτοκινητο με     (8-9 χιλ)...αρκει την   
     εξτρα δυναμη (εαν τη θελεις) και τα προτερηματα του να τα ηθελα πραγματικα και οχι του      στυλ "καλο
     ειναι να      υπαρχουν"....ΚΑΙ μελλοντικα θα κερδισεις χρηματα-ισως- με το σκεπτικο οτι δεν θα μπεις ευκολα στον
     πειρασμο βελτιωσεων στον κινητηρα διοτι και οκ ειναι,  και οι βελτιωσεις επικινδυνες και τσουζουν

ειχα προσφατα το NC 1.8 15-μερες παραλληλα με NC 2.0 και μπορω να σου πω οτι δεν με χαλασε πουθενα το 1.8...
μια χαρα ηταν. Λιγο πιο αδυναμο αλλα πολυ ΟΚ....

εγω-προσωπικα-αυτη την επιλογη εκανα και προτιμησα τα +300 των τελων για το 2.0 και εδωσα το 1.8.

Νομιζω αξιζει. (συνυπολογιζοντας και οτι το 2.0 θα μου το επαιρναν κοψοχρονια...λεω αντι να χασω 3-χιλιαρικα δινοντας το, καλυτερα να τα δινω στα τελη σιγα σιγα για 10 χρονια και να βγαζω και γουστα + ασφαλεια στο δρομο)

Το ανθρακι στον Αγ.στεφανο το απορριπτω λοιπον.
εγω με esp θελω αλλα δεν βρισκω πολλες αγγελιες στα λεφτα αυτα..
Επειδή Αγ. Στέφανο μένω, όντως το συγκεκριμμένο είναι πολύ καιρό απούλητο... Πάντως τον συγκεκριμμένο μαντρά τον ξέρω, αν θές μπορώ να μάθω σε τι κατάσταση όντως βρίσκεται το αυτοκίνητο  ;)

Ευχαριστω παρα  πολυ φιλε petermx5g7,αν δεν σου κανει μεγαλο κοπο μαθε σε τι κατασταση ειναι(αν αξιζει δλδ)και στειλε μου pm.

April 07, 2012, 05:03:41 PMReply #96

Offline Ξάδελφος

« Reply #96 on: April 07, 2012, 05:03:41 PM »
Αν σου κατσει με το ESP,παρε το. Καλο ειναι να υπαρχει και ας ειναι αχρειαστο.Πρωτος σου αμαξι θα ναι,ενθουσιωδης θα εισαι,κακο δεν ειναι να υπαρχει.
Διλιτρο? Χμμ σιγουρα θα βρεις καποια "ευκαιρια" πολλοι εχουν παραδωσει πινακιδες γιατι δεν αντεξαν τα υπερβολικα χρεη και τις εκτακτες εισφορες(ελεο κυβισμου).
Αν βρεις και σε περνει,αγορασε καποιο RC(δηλ με σκληρη αναδιπλουμενη οροφη).Θα ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα θα σε απαλλαξει απο πολλους μπελαδες.
πχ Φθορα,κλοπη,κοστος μελλοντικης επισκευης ή και αντικαταστασης.
Το οτι το πρωτο σου αμαξι θα ειναι ενα MX5,πιστεψε με σε καθιστα ιδιαιτερα τυχερο. :good:

April 07, 2012, 05:32:19 PMReply #97

Offline Trelos7

« Reply #97 on: April 07, 2012, 05:32:19 PM »
Εμένα που ήταν το πρώτο και το 2ο ? Ι WIN!  :D

April 07, 2012, 05:53:11 PMReply #98

Offline iNFiNiTy

« Reply #98 on: April 07, 2012, 05:53:11 PM »
Αν με ενδιέφερε η πιο οικονομική επιλογή θα κατέληγα, μάλλον, σε αυτό.

April 07, 2012, 06:43:24 PMReply #99

Offline dimsabas

« Reply #99 on: April 07, 2012, 06:43:24 PM »
Μετά από τόσα γρήγορα χλμ στο δρόμο και άπειρες πίστες, θα ήμουν ιδιαίτερα ευτυχής αν (με κάποιον απίθανο θαυματουργικό τρόπο) μπορούσαν να εξοπλιστούν όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας με ESP. Ειδικά αν ήταν το εξαιρετικό ESP του NC, με τα δύο στάδια, που σου παρέχει επιπλέον επιλογές. Να παίζεις και να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο (μερική απενεργοποίηση).

April 07, 2012, 06:46:23 PMReply #100

Offline Gas21

« Reply #100 on: April 07, 2012, 06:46:23 PM »
johnmk2 απλα μην παρεις με esp γιατι μετα καθε φορα που θα βαζεις μπρος θα ψαχνεις να το απενεργοποιεις !χαχαχα ρωτα κι εμενα :Ρ
Πλακα κανω..παντως το mx5 δεν ειναι και s2000 για να χρειαζεται οπωσδηποτε esp ο νεος οδηγος..αν κινεισαι με συνεση δεν εχεις να φοβασαι τιποτα...
Επισης απο αυτα που εβαλες θα επαιρνα ενα εκ των ανθρακι και απο ιδιωτη .Φαινονται πιο προσεγμενα. Μακαρι να παρεις το καλυτερο!  :good:
ΜΧ-5 PRHT 1.8 turbo Brilliant Black
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
MeisterR Zeta S  /rear PPF brace
Quaife LSD / FGR 4.625
Flyin Miata Level 1 clutch
Rota Slipstream wheels  17x8 /Nankang NS2R 225-45-17
Mazda Airdam kit / ducktail

April 07, 2012, 07:33:48 PMReply #101

Offline homerakos

« Reply #101 on: April 07, 2012, 07:33:48 PM »
κωστα για το esp δεν συμφονω... ;) :moutza:

April 07, 2012, 10:27:08 PMReply #102

Offline Johnmk2

« Reply #102 on: April 07, 2012, 10:27:08 PM »
Αν σου κατσει με το ESP,παρε το. Καλο ειναι να υπαρχει και ας ειναι αχρειαστο.Πρωτος σου αμαξι θα ναι,ενθουσιωδης θα εισαι,κακο δεν ειναι να υπαρχει.
Διλιτρο? Χμμ σιγουρα θα βρεις καποια "ευκαιρια" πολλοι εχουν παραδωσει πινακιδες γιατι δεν αντεξαν τα υπερβολικα χρεη και τις εκτακτες εισφορες(ελεο κυβισμου).
Αν βρεις και σε περνει,αγορασε καποιο RC(δηλ με σκληρη αναδιπλουμενη οροφη).Θα ειναι λιγο πιο ακριβο αλλα θα σε απαλλαξει απο πολλους μπελαδες.
Το οτι το πρωτο σου αμαξι θα ειναι ενα MX5,πιστεψε με σε καθιστα ιδιαιτερα τυχερο. :good:

Αν βρω με esp καλως,αυριο θα παρω τηλ. για το ανθρακι απο αγ.δημητριο.
Αυτο το ασημενιο που σας εχω δειξει που εχει βαψει προφυλακτηρα και εχει γρατζουνιες πισω
να το απορριψω επειδη φαινεται οτι του χει κανει κακη μεταχειριση η δεν ειναι και τοσο σημαντικο;

Eυχαριστω.
Γιαννης.

April 08, 2012, 02:31:37 AMReply #103

Offline Gas21

« Reply #103 on: April 08, 2012, 02:31:37 AM »

Αν βρω με esp καλως,αυριο θα παρω τηλ. για το ανθρακι απο αγ.δημητριο.
Αυτο το ασημενιο που σας εχω δειξει που εχει βαψει προφυλακτηρα και εχει γρατζουνιες πισω
να το απορριψω επειδη φαινεται οτι του χει κανει κακη μεταχειριση η δεν ειναι και τοσο σημαντικο;

Eυχαριστω.
Γιαννης.
Απο προσωπική εμπειρία είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τη συγκεκριμένη αντιπροσωπία (σαν service τουλάχιστον) που το πουλάει ,  αλλά απο την άλλη το συγκεκριμένο NC δεν μου αρέσει καθόλου...Το χω δεί απο κοντά.Καλύτερα κοίτα τα ΜΚ2 που έχει εκεί αν θες  :P
Τα άλλα 2 γκρι απο ιδιώτες που έβαλες δες κατ' εμέ.. ;)
ΜΧ-5 PRHT 1.8 turbo Brilliant Black
custom turbo kit
Karabelas full exhaust
ECU tuned by Gianic
MeisterR Zeta S  /rear PPF brace
Quaife LSD / FGR 4.625
Flyin Miata Level 1 clutch
Rota Slipstream wheels  17x8 /Nankang NS2R 225-45-17
Mazda Airdam kit / ducktail

April 08, 2012, 09:57:53 AMReply #104

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #104 on: April 08, 2012, 09:57:53 AM »
Εμένα που ήταν το πρώτο και το 2ο ? Ι WIN!  :D
Λιγο off topic μεν, αλλα πρεπει να το πω !!! Το πρωτο το δευτερο και μετα ο κουβας !!! No offense τα συμπαθω τα σμαρτακια απλα σου κοβω λιγο τη χαρα !!! Ασε που το μονο που κερδισες τελικα ηταν να σε αναγκασουν να το βαλεις σε γκαραζ και να το βλεπεις !!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio