Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Car Videos & Multimedia [#3]  (Read 201316 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

June 10, 2012, 05:43:53 AMReply #690

Offline General_lee

Re: Car Videos & Multimedia [#3]
« Reply #690 on: June 10, 2012, 05:43:53 AM »
Ναι κανονικα μπροστοκινητα ηταν κι εκεινα. Απλά εβγαινε και τετρακινητο 180αρι 20vt. (και νομιζω και το 2.8 το ατμοσφαιρικο εβγαινε σε τετρακινητο τοτε, δεν ειμαι σιγουρος)

June 10, 2012, 08:45:06 AMReply #691

Offline king of the road

« Reply #691 on: June 10, 2012, 08:45:06 AM »
Ναι κανονικα μπροστοκινητα ηταν κι εκεινα. Απλά εβγαινε και τετρακινητο 180αρι 20vt. (και νομιζω και το 2.8 το ατμοσφαιρικο εβγαινε σε τετρακινητο τοτε, δεν ειμαι σιγουρος)
έβγαινε και 2,8 4Χ4
King of the road says you move too slow!

June 10, 2012, 10:04:28 AMReply #692

Offline Στέλιος - fess

« Reply #692 on: June 10, 2012, 10:04:28 AM »
Τετρακινητο Leon ειναι? (το παλιο) Η το τελευταιο?(μπροστοκουνα δλδ)
Αν ειναι το τετρακινητο παιζει να εχει πλακα, γιατι αν θυμαμαι αυτο δεν ειχε haldex αλλα κανονικη/μονιμη τετρακινηση.
Haldex είχανε και χαλάσανε όλα.
White na 1991

il motorsport authorised dealer

www.hoods.gr    coming soon

https://www.facebook.com/mx5hoods

https://www.facebook.com/hoods.gr

June 10, 2012, 11:04:43 AMReply #693

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #693 on: June 10, 2012, 11:04:43 AM »
Eχει και 4κινητα, το 20VT4, αυτο που θυμαμαι ομως ειναι οτι τα Cupra + Cupra R δεν ηταν 4κινητα, μονο το 2.8 Cupra 4. Aπο εκει και περα το 1.6 που συμβιωσα για 3 χρονια μαζι του ηταν αθλιο, δεν θα σκεφτομουν καν να αγορασω καποια απο τα μεγαλυτερα αδέρφια του, εξωτερικα μου αρεσε λιγο παντως αλλωστε ειχε σχεδιασμο απο Giugiaro.
« Last Edit: June 10, 2012, 11:06:53 AM by jSkyline »
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

June 10, 2012, 11:04:51 AMReply #694

Offline dogits

« Reply #694 on: June 10, 2012, 11:04:51 AM »

Και σας ξαναλέω χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με κανέναν σας και μερικοι θα με καταλάβουν γιατι έν μέρη έχουν κάνει μια ψευτοβελτιωση,ότι πετάγεται ο "καθένας" και μιλάει χωρίς οχι να έχει φτιάξει αμάξι αλλα χωρίς να έχει μπει ούτε καν συνοδηγός σε κάποιο λεον μιατα εβο κτλ φτιαγμένο. Όλα και στρίβουν και κάνουν τα πάντα απλα τα μη φτιαγμένα τα υπερτερεί ο οδηγός και λέει ότι το πάω τέρμα ενω ένα απο οποιαδήποτε άλλο θέλει άλλες οδηγικες ικανότητες για να πεις ότι το πήγα τέρμα.

Σορρυ για τα οφ τοπικ

DOGITS outworks

Ευχαριστώ το Θεό που δεν με έκανε στοκο να ευχαριστώ κάποιον που πληρώνω αδρά Με τα χρήματα μου να κάνει την δουλειά του σωστά..

June 10, 2012, 11:35:38 AMReply #695

Offline bill_viper

• pure velocity
  • Total likes: 79
  • In luv with my little κουμπαρά
    • Dedousis.com
« Reply #695 on: June 10, 2012, 11:35:38 AM »
Με το συγκεκριμένο Leon έχω κάνει αρκετές βόλτες. Είναι πολύ δυνατό, πάρα πολύ δυνατό, κι αν δεν είναι 650 άλογα, είναι σίγουρα 580-600. Επειδή εδώ κάτω από την παρέα είμαι ο μοναδικός που δεν ασχολούμαι με κόντρες κτλ., αυτά τα αυτοκίνητα τα χρησιμοποιούν καθημερινά κι είναι φτιαγμένα επί τω πλείστω για την ευθεία της Μπούκας (ευθεία πριν την παραλία της Μεσσήνης).
Όπως επίσης κι ο κολλητός με Evo 9αρι κίτρινο στα 780 άλογα τροχό made by HPS και Δημητριάδη.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν 2 φιλοσοφίες στη βελτίωση, αυτοί που πάνε για φουλ άλογα/δύναμη/κόντρες, κι αυτοί (εμείς) που μας ενδιαφέρει να κάνουμε τη βόλτα μας, να'χουμε τις στοιχειώδεις μηχανικές βελτιώσεις (βλέπε κοντό/μπλοκέ), και το'χουμε ρίξει στην εξωτερική εμφάνιση.
Πάντως τα άλογα είναι δηλητήριο, συνέχεια απ'την παρέα τσακώνονται για το ποιος έχει το πιο δυνατό, όταν κάποιος περάσει τον άλλον το αυτοκίνητο του δεύτερου ανεβαίνει αμέσως Αθήνα για περαιτέρω βελτίωση για να περάσει αυτόν που τον πέρασε κι ου το καθ'εξής!

Υ.Γ.: Το Leon πλέον έχει σπάσει, τα κομμάτια του πωλήθηκαν και βρίσκεται στο συνεργείο για να γίνει μαμά.
Βye-bye my sweet Miata... :(

June 10, 2012, 02:16:12 PMReply #696

Offline General_lee

« Reply #696 on: June 10, 2012, 02:16:12 PM »
Ωπ δικιο εχεις Στελιο! Πως ειχα μεινει με την εντυπωση οτι ειχαν τετρακινηση σαν του Α4... Γραψε λαθος. Και ειναι και το παλιο haldex που ηταν ακομα χειροτερο. (εφοσον μιλαμε για αρκετα χρονια πισω). Τι εσπαγε?το διαφορικο εννοεις? (δε νομιζω αφου το φοραγανε τα S3 που γινονταν 500 αλογα για πλακα.εκτος αν ειναι αλλη εκδοχη του)

Χρηστο εχεις δικιο οτι το πολυ βελτιωμενο θελει πιο πολλες ικανοτητες για να φτασεις στο οριο του. Αλλα απο την αλλη σε μια διαδρομη ή σε μια πιστα ο οδηγος συχνα επαναπαυεται στις απιστευτες δυνατοτητες του αυτοκινητου στην ευθεια και δεν το πολυπαλευει στις στροφες, οποτε γενικως σε βαζει σε μια διαδικασια να μην το πολεμας το θεμα για να βελτιωθεις.

Επισης μπορει να εχει τη δυνατοτητα να παει πολυ καλα, αλλά δεν παει οσο καλα θα επρεπε βαση χρηματων που εχουν δωθει και δυναμης στην ευθεια.
Ειναι γελοιο πχ το λεον να εχει δυναμη που να περναει οτι κινειται και στις στροφες μιας πιστας να μπαινει και να βγαινει πολυ πιο αργα απο ενα μιατα 1.6. Επισης ειναι γελοιο να χρησιμοποιει στις στροφες τα 150 απο τα 500 αλογα γιατι θα τα αφηνει ολα κατω αν πατησει πιο πολυ. Σημαινει οτι εδωσε πολλα χρηματα χωρις λογο αν σκοπος του ειναι να στριβει. Αλλα προφανως ο ανθρωπος δεν ειπε οτι θελει να στριβει..
Το Evo ειναι αλλη περιπτωση, δε λεμε για τετοια αμαξια που εχουν την υποδομη να στηριξουν τα 500-600 αλογα και να τα βαλουν κατω σωστα. Θεωρητικα αν εισαι καλος οδηγος με το evo μπορεις να τα αξιοποιησεις πληρως και τα 500 ακομα. Και το μιατα φυσικα πολυ καλυτερη βαση ειναι απο το λεον και εχουν νοημα πιο πολυ τα αλογα για πιστα.

Φιλε bill.Viper πολλες φιλοσοφιες υπαρχουν στη βελτιωση, οχι μονο οι δυο αυτες. Υπαρχουν και αυτοι που δε γουσταρουν ουτε να πηγαινουν ισια και να αλλαζουν απλως γρηγορα ταχυτητες, ουτε να εχουν καποιου ειδους stance ή αισθητικες αλλαγες που δεν προσθετουν αποδοση (η αφαιρουν κιολας).

June 10, 2012, 02:37:10 PMReply #697

Offline perlas

« Reply #697 on: June 10, 2012, 02:37:10 PM »
τελικα τον φαγατε τον ανθρωπο εσπασε   :'( :'( :'(  (just kidding  :angel: ()

June 10, 2012, 04:46:20 PMReply #698

Offline epicWin

« Reply #698 on: June 10, 2012, 04:46:20 PM »

Και σας ξαναλέω χωρίς να έχω κάτι προσωπικό με κανέναν σας και μερικοι θα με καταλάβουν γιατι έν μέρη έχουν κάνει μια ψευτοβελτιωση,ότι πετάγεται ο "καθένας" και μιλάει χωρίς οχι να έχει φτιάξει αμάξι αλλα χωρίς να έχει μπει ούτε καν συνοδηγός σε κάποιο λεον μιατα εβο κτλ φτιαγμένο. Όλα και στρίβουν και κάνουν τα πάντα απλα τα μη φτιαγμένα τα υπερτερεί ο οδηγός και λέει ότι το πάω τέρμα ενω ένα απο οποιαδήποτε άλλο θέλει άλλες οδηγικες ικανότητες για να πεις ότι το πήγα τέρμα.

Σορρυ για τα οφ τοπικ

Επειδή υποψιάζομαι οτι αναφέρεσαι σε εμένα, να σου πώ απλά οτι ουτε σε λεον εχω μπει ουτε "αμαξι" εχω φτιάξει, έχω δηλαδη "μη φιαγμένο" όπως το θέτεις ουτε έχω κερδίσει μισή κάν κόντρα. Παρόλα αυτά θα μπαίνω ελέυθερα σε όποιο φόρουμ θέλω και θα σχολιάζω ότι μου καπνίσει, και το ίδιο να κάνεις και εσύ. Και ναι 650 άλογα σε λεόν είναι όσο χρήσιμα ειναι 2000 άλογα και 3 τουρμπίνες στο πλυντήριο ρούχων μου  :P
Titanium Gray 04 Sporty

June 10, 2012, 05:29:23 PMReply #699

Offline SchumiMx5

« Reply #699 on: June 10, 2012, 05:29:23 PM »
Ξεκολλάτε με τα Wankel :P

June 10, 2012, 09:32:38 PMReply #700

Offline dogits

« Reply #700 on: June 10, 2012, 09:32:38 PM »

Σορρυ για τα οφ τοπικ

Επειδή υποψιάζομαι οτι αναφέρεσαι σε εμένα, να σου πώ απλά οτι ουτε σε λεον εχω μπει ουτε "αμαξι" εχω φτιάξει, έχω δηλαδη "μη φιαγμένο" όπως το θέτεις ουτε έχω κερδίσει μισή κάν κόντρα. Παρόλα αυτά θα μπαίνω ελέυθερα σε όποιο φόρουμ θέλω και θα σχολιάζω ότι μου καπνίσει, και το ίδιο να κάνεις και εσύ. Και ναι 650 άλογα σε λεόν είναι όσο χρήσιμα ειναι 2000 άλογα και 3 τουρμπίνες στο πλυντήριο ρούχων μου  :P
Φιλος δεν σε ξέρω καν,ούτε τι αμάξι έχεις απλα μιλάω γενικά!
DOGITS outworks

Ευχαριστώ το Θεό που δεν με έκανε στοκο να ευχαριστώ κάποιον που πληρώνω αδρά Με τα χρήματα μου να κάνει την δουλειά του σωστά..

June 11, 2012, 03:06:23 PMReply #701

Offline xenos

« Reply #701 on: June 11, 2012, 03:06:23 PM »
Πάντως στο βίντεο απ ότι φαίνεται, παρότι έχει 650 άλογα (καμάρωνε στον tiff, λες και είναι κανένας από το χωριό του κουμπάρου του για να τον εντυπωσιάσει), τον βλέπω να ζορίζεται ιδιαίτερα όταν στρίβει με πολλά σε χαλαρή φάση.  :llol: Μάλλον δεν θα έχει στρίψει ούτε με τα μισά χλμ ποτέ.

Επίσης θέλει και συνέντευξη! Σε τι γλώσσα θα την κάνει? Κορακίστικα?  :hilarious:
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

June 11, 2012, 03:10:48 PMReply #702

Offline perlas

« Reply #702 on: June 11, 2012, 03:10:48 PM »
Πάντως στο βίντεο απ ότι φαίνεται, παρότι έχει 650 άλογα (καμάρωνε στον tiff, λες και είναι κανένας από το χωριό του κουμπάρου του για να τον εντυπωσιάσει), τον βλέπω να ζορίζεται ιδιαίτερα όταν στρίβει με πολλά σε χαλαρή φάση.  :llol: Μάλλον δεν θα έχει στρίψει ούτε με τα μισά χλμ ποτέ.

Επίσης θέλει και συνέντευξη! Σε τι γλώσσα θα την κάνει? Κορακίστικα?  :hilarious:
κακιουλες.....  :angel:

June 11, 2012, 03:30:00 PMReply #703

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #703 on: June 11, 2012, 03:30:00 PM »

κακιουλες.....  :angel:

O Xenos..?
Γιατί το λες αυτό?
Μέλι στάζει πάντα...  :P
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

June 12, 2012, 11:44:56 PMReply #704

Offline option-D

« Reply #704 on: June 12, 2012, 11:44:56 PM »
ποιος είναι αυτός εδώ ο ελεεινός, που του ονομάζουν κι αυτό το πράγμα "drift"  :zalistika:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gbrzy93nens&feature=related[/youtube]
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"