Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#12]  (Read 180686 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

September 09, 2011, 04:57:09 PMReply #795

Offline A1D3L

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#12]
« Reply #795 on: September 09, 2011, 04:57:09 PM »
Όχι Ηλία, δεν έχω γράψει κάτι. Επειδή είμαι τεμπέλης και άσχετος, με περιορισμένη υπομονή, αν κάποιος μερακλής το επιθυμεί, μπορώ να φέρω ένα από τα πιο όμορφα NC που κυκλοφορούν  :moutza: (και σίγουρα το πιο όμορφο πράσινο  :girlie:), σε επόμενη φωτογράφιση και μετά να κάνω καμιά παρουσίαση (λέμε τώρα, :punish:).

Πέραν των ανωτέρω, και επειδή είμαι μάλλον αναίσθητος, επειδή κυκλοφορώ συνήθως top down (χειμώνα - καλοκαίρι) και επειδή την έβαλα χειμώνα, δεν κατάλαβα ιδιαίτερη διαφορά στη θερμοκρασία και διέκρινα ελάχιστη βελτίωση στην ηχομόνωση (που μάλλον ήταν η ιδέα μου). Πλέον, εννοείται πως δε μού κάνει καμία αίσθηση.
Γενικά, νομίζω πως αναβαθμίζει το εσωτερικό (ανάλογα με τα γούστα, βέβαια, και το attitude του καθενός), καθώς δεν φαίνονται πλέον οι βέργες της κουκούλας, αλλά to be honest αυτό δε με πολυαπασχολεί, καθώς δεν θα τα πολυέβλεπα ούτως ή άλλως, τα υπόλοιπα που κάνει δεν τα πολυκαταλαβαίνω και το μόνο που ένιωσα πραγματικά ήταν το αλάφρωμα στο πορτοφόλι. Άραγε υπάρχει αντίστοιχο ρητό με της Lotus, για το πορτοφόλι, του τύπου "more are less"; Γενικά, δε θα το πρότεινα σε κάποιον, αλλά είμαι ανοιχτός σε test drive, για εξαγωγή συμπερασμάτων.  :exaclty:

September 09, 2011, 05:04:51 PMReply #796

Offline simkoz

« Reply #796 on: September 09, 2011, 05:04:51 PM »
Κάνει ρε στον ήχο σίγουρα, και στην θερμοκρασία εννοούσα ότι δεν καίγετε το κεφάλι σου και δεν βράζει το εσωτερικό το καλοκαίρι με τον ήλιο.
Τον χειμώνα ΟΚ, δεν νομίζω να έχει κάποια μεγάλη διαφορά.
Οτι το αμάξι τα σπάει το είπαμε? κουκλί και πάει και τέλεια.
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

September 09, 2011, 05:26:12 PMReply #797

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #797 on: September 09, 2011, 05:26:12 PM »
και σίγουρα το πιο όμορφο πράσινο  :girlie:
Ψιτ, μας δουλευεις !!!  :coolio:
Αφου δεν υπαρχει ανταγωνισμος !!! Εδω παιζει να εισαι και το μονο πρασινο 2λιτρο στην Ελλαδα !!!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 09, 2011, 05:26:58 PMReply #798

Offline Liakos

« Reply #798 on: September 09, 2011, 05:26:58 PM »
Αφου δεν υπαρχει ανταγωνισμος !!! Εδω παιζει να εισαι και το μονο πρασινο 2λιτρο στην Ελλαδα !!!
Εχω δει αλλα 2 18αρια.  ;)

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

September 09, 2011, 05:27:25 PMReply #799

Offline Hayate

« Reply #799 on: September 09, 2011, 05:27:25 PM »
Ερώτηση:
Πόσοι απο εσάς χρησιμοποιούν το ΜΧ καθημερίνα? Σας βολεύει μέσα στην πόλη?

βασικά ήθελα να το κάνω poll αλλά δεν βρήκα επιλογή. αν θέλει να το κάνει κάποιος..  ;)

September 09, 2011, 05:32:20 PMReply #800

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1711
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #800 on: September 09, 2011, 05:32:20 PM »
Κοιτα βολικο δεν ειναι...Δεν εχει ανεση (ειδικα για καποιον στο υψος μου), για παρκαρισμα δεν ειναι και πολυ μικρο, το χειμωνα μπαζει κρυο (και νερα ενιοτε!) Αλλα αν δεν ειχα αλλο θα το χρησιμοποιουσα. Βεβαια εγω προβλημα με το παρκαρισμα θα εχω με οτι αμαξι και να φυγω απο το σπιτι, αφου το ΜΧ ειναι το μικροτερο.
Ειναι απλα ΟΚ ρε αφου και εσυ ΜΧ εχεις και το ξερεις...Πρεπει να ρωτησεις και αλλους ???!!! :)
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

September 09, 2011, 05:39:16 PMReply #801

Offline Liakos

« Reply #801 on: September 09, 2011, 05:39:16 PM »
To βρισκω απιστευτα βολικο... Ωραια καμπινα, ανετες πολυθρονες-καθισματα, καλο ηχοσυστημα, καλος κλιματισμος, το δικο μου λογω κ/π ειναι ιδιαιτερα νευρικο με ολες τις σχεσεις, ανετη αναρτηση... Το μονο που με χαλαει ειναι η "ξεγνοιασια" του να κυκλοφορεις ενα φθηνο-παλιο αυτοκινητο πολης μεσα στη ζουγκλα της Αθηνας, την οποια νιωθω με το suzuki alto '02 που εχουμε στην οικογενεια. Σπαστικο ειναι επισης κ το τυφλωμα απο τα κωλοsmart, τα suv και τις μηχανες μεγαλου κυβισμου οταν ειναι πισω σου στην κινηση το βραδυ...

Αυτα. :)

MyMx5:
1.8 Copper Red NC High

-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,Mazdaspeed CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16
-Hawk HP+, Stoptech SS lines

September 09, 2011, 05:48:33 PMReply #802

Offline A1D3L

« Reply #802 on: September 09, 2011, 05:48:33 PM »
Εχω δει αλλα 2 18αρια.  ;)
Με αυτό το σκεπτικό (της έλλειψης ανταγωνισμού) το είπα κι εγώ για το ομορφότερο πράσινο! Πάντως, κι εγώ δύο Highland Green έχω δει και ήταν 18άρια. Ένα έκδοση SVP που μετά έμαθα ότι βγήκε off μετά από τρακάρισμα στη Χαλκιδική και ένα ακόμη στο Μαρούσι με εξάτμιση τύπου S2K, που το είχα δει να πωλείται και στο car.gr. Και από τα δύο ήταν πιο όμορφο.  :angel:
Μέχρι και ένα Nordic Green έχω δει έξω από το σπίτι μου στην Αγία Παρασκευή, το οποίο είναι λιγότερο όμορφο από το Highland, αλλά πραγματικά υπερσπάνιο στην Ελλάδα (ει μη και παγκοσμίως).

Ερώτηση:

βασικά ήθελα να το κάνω poll αλλά δεν βρήκα επιλογή. αν θέλει να το κάνει κάποιος..  ;)

Πήγα να γράψω, αλλά από ότι βλέπω, ο Ηλίας με κάλυψε σχεδόν απόλυτα. Εγώ αν δεν είχα την εγνοια της κατανάλωσης (ένεκα δίλιτρου μοτέρ) δε θα το άλλαζα (και δεν το αλλάζω) με τίποτα. Μου φαίνεται μια χαρά βολικό και για μέσα στην πόλη και απλώς το φοβάμαι μη μου το φάνε μεταφορικά ή κυριολεκτικά, ειδικά τώρα που υπάρχει έξαρση σε κλοπές και κακόβουλες. Κατά τα άλλα, το κοντό μου (που είναι, όμως, λιγότερο κοντό από του Ηλία) δεν κουράζει καθόλου και άμα θες βοηθάει και στην κατανάλωση. Γενικά, μου δίνει την αίσθηση ενός πολύ ευέλικτου αυτοκινήτου, με τη χαρά της οδήγησης να προσφέρεται απλόχερα ακόμα και σε εντός πόλης διαδρομες.
Κάποια περίοδο, λόγω εργασιών στο μετρό το χρησιμοποιούσα καθημερινά (πλέον το έχω αραιώσει) και μού φαινόταν υπέροχο, όπως κάθε φορά που το οδηγούσα.

I'm in love with my car...  :giveheart: :giveheart: :giveheart:

September 09, 2011, 05:49:35 PMReply #803

Offline spoumi

« Reply #803 on: September 09, 2011, 05:49:35 PM »
Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά και κάνω και αρκετά χιλιομετράκια.
Με οποιοδήποτε άλλο αμάξι νομίζω θα είχα πολύ περισσότερα νεύρα από ό,τι έχω τώρα. :P
MY07 NCEC [SOLD]
MazdaSpeed CAI / GoodWinRacing 4-1 header / MagnaFlow 200cpsi cat / custom single exhaust
ECU remapped
Tein MonoFlex with EDFC / rx8 yellow dot sways / MazdaSpeed FTSB
Maruha Lightweight Flywheel / 5spd Short Shift / Tochigi-Fuji LSD / FGR 4.44
Rota GTR 17x9 et35 with Federal RSR-R 235-40
NC2 look / factory hardtop / super20 rollbar / CM diffuser
xenon HID 4300K / DRLs / interior led lighting / scangaugeII / Android 2din Multimedia

September 09, 2011, 05:56:53 PMReply #804

Offline Theo

« Reply #804 on: September 09, 2011, 05:56:53 PM »
Το μονο που με χαλαει ειναι η "ξεγνοιασια" του να κυκλοφορεις ενα φθηνο-παλιο αυτοκινητο πολης μεσα στη ζουγκλα της Αθηνας

Και μένα μόνο με αυτό με χαλάει. Όσο είχα ένα σμαρτ που μπορούσα να το χρησιμοποιώ καθημερινά και να το παρατάω παντού(πλέον το έχουν ανοίξει 4 φορές) στο κέντρο ήμουν μια χαρά.

Πλέον ψάχνω πολύ το μέρος που θα παρκάρω..
My-ex-Mx5: 
NC 1.8lt. High | Galaxy Grey
MazdaSpeed CAI
IL Motorsports 4-1 Header
Goodwin Racing Midpipe
Cusco Type-RS 1.5 Way LSD
FGR 4.44
Tein Street Basis Z Coilovers
RX8 Sway Bars
Custom Rollbar
RX7 FD wheels skatouli custom color

September 09, 2011, 06:20:17 PMReply #805

Offline leonidas11b

• pure velocity
  • Total likes: 1
  • If you can't drift with 90ps,900ps can't help you.
« Reply #805 on: September 09, 2011, 06:20:17 PM »
Εγώ το χρησιμοποιώ καθημερινά και κάνω και αρκετά χιλιομετράκια.
Με οποιοδήποτε άλλο αμάξι νομίζω θα είχα πολύ περισσότερα νεύρα από ό,τι έχω τώρα. :P

Συμφωνώ.....
miata NBFL 1.6
4.7 FGR
Torsen LSD
Coilover

September 09, 2011, 06:23:15 PMReply #806

Offline iliasfyntanidis

• pure velocity
  • Total likes: 4592
  • "What one man can do, another can do"
« Reply #806 on: September 09, 2011, 06:23:15 PM »
To βρισκω απιστευτα βολικο... Ωραια καμπινα, ανετες πολυθρονες-καθισματα, καλο ηχοσυστημα, καλος κλιματισμος................ Σπαστικο ειναι επισης κ το τυφλωμα απο τα κωλοsmart, τα suv και τις μηχανες μεγαλου κυβισμου οταν ειναι πισω σου στην κινηση το βραδυ...
Αυτα. :)
+1
Και αν δεν είσαι χαμηλωμένος τσίτα για να βρίσκεις η να κοπανάς η να παρκάρεις λίγο σε κανένα πεζοδρομιάκι,το αμάξι είναι τέλειο και σου φτιάχνει την διάθεση ακόμα και με την τσίμπλα στο μάτι......
Είσαι μεγάλο μούτρο.....Φιλάκια

Υπό αιματηρή ανακατασκευή....Έλαβε τέλος.

Καλησπέρα και καλή βραδιά...
12/11/1953 - 24/12/2023

September 09, 2011, 06:36:15 PMReply #807

Offline heras

« Reply #807 on: September 09, 2011, 06:36:15 PM »
Ερώτηση:

Εγω...καθε μερα παντος καιρου και συνθηκων. Δεν με προβληματισε ποτε και τιποτα εκτος απο το οτι σε πολλες διασταυρωσεις πρεπει να σηκωνεσαι απ το καθισμα για ελεγχεις  :P
ΜΚ 1,5

September 09, 2011, 06:40:55 PMReply #808

Offline Basilmx5

« Reply #808 on: September 09, 2011, 06:40:55 PM »
Παλια το χα καθε μερα... αποταν πηρα τη μηχανη το χρησιμοποιω οποτε θελω για προσωπικη ευχαριστηση... νομιζω πως τωρα το χαιρομαι πιο πολυ... οχι οτι το καθε μερα με ειχε κουρασει, απλα δεν το εκτιμουσα οσο επρεπε.

September 09, 2011, 07:18:50 PMReply #809

Offline SchumiMx5

« Reply #809 on: September 09, 2011, 07:18:50 PM »
Κάθε μέρα και εγώ και είναι το απόλυτο αγχολυτικό,όλο λέω σήμερα θα πάω ξετούρμπιστος στο προορισμό μου και του αλλάζω τα φώτα κάθε φορά :yawn: