Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Μπλα μπλα κτλπ [#11]  (Read 181632 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

May 19, 2011, 06:09:04 PMReply #660

Offline simkoz

Re: Μπλα μπλα κτλπ [#11]
« Reply #660 on: May 19, 2011, 06:09:04 PM »
Σωστός ο Αδμίν, καλά τα λέει. κι εγώ τρελαίνομαι με άτομα που χειροδικούν αλλά το σκηνικό που περιγράφει ο Γιώργος θεωρώ ότι η μόνη λογική εξέλιξη είναι ή ότι ο τύπος έφυγε άρων άρων και κακήν κακώς από το μαγαζί, ή του κάναν κανα τατού σαν αυτά που βάλατε στις φωτογραφίες και έφυγε μετά...
Brilliant Black NC 2.0 ->Presentation
RX-8 sway bars
Goodwin RoadsterSport II Duals
BC RS Coilovers
I.L. Aluminium Strut Brace kit
Rear upper Strut Bar
Daylight lights

May 19, 2011, 06:31:46 PMReply #661

Offline Ξάδελφος

« Reply #661 on: May 19, 2011, 06:31:46 PM »
Dear Γιώργο,

θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν καμιά φορά πετυχαίνω στο φανάρι κανένα μπάρμπα χαρλεά με μπότες, κρόσια, μπουφάν να λέει "angels of hell", μούσια/μουστάκια μέχρι το πάτωμα, αλυσίδες, τατού, δερμάτινα και ύφος "σας μπιπ όλους" πεθαίνω από τα γέλια. Πως να το κάνω? Μου φαίνεται τραγικό και τρομερά αστείο. Σε κάποιον άλλο μπορεί να φαίνεται super ουαου/και γαμώ, κλπ. Δεν μπορείς να μου το αλλάξεις αυτό, τι να κάνουμε τώρα...  :coolio:

Και τη συνέχεια γιατί να μην την πεις? Τον χτύπησες επειδή είπε τη γνώμη του?  ::-

Σου ξανα ειπα επειδη ισως δεν καταλαβαινεις την κουλτουρα και τι νοοτροπια του Χαρλεα μαλλον ,ισως θα πεις την κακοηθεια σου αλλα απο μεσα σου γιατι αν την πεις σ εκεινος θα σου ριξει μαπιδια.

May 19, 2011, 06:32:44 PMReply #662

Offline option-D

« Reply #662 on: May 19, 2011, 06:32:44 PM »
Ο Ξενοφών είναι υπεράνω συναισθημάτων...

fixed..

Γιατί όταν βλέπεις τέτοιες εικόνες πάνω σε άνθρωπο, σημαίνουν κάτι..
Άμα δεις τα δικά μου πχ δεν σημαίνουν τίποτα.. Και να μη σ' αρέσουν δεν μου καίγεται καρφί..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

May 19, 2011, 06:35:32 PMReply #663

Offline xenos

« Reply #663 on: May 19, 2011, 06:35:32 PM »
Καλά το αφήνω γιατί το τραβάτε στο προσωπικό και δεν έχω όρεξη.  ;)
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

May 19, 2011, 06:37:58 PMReply #664

Offline Ξάδελφος

« Reply #664 on: May 19, 2011, 06:37:58 PM »
Βρε συ Ξένο, για τον πατερα του μιλαει ο Γιώργος...το αν τον χτύπησε ή οχι δεν είναι κατι που θα πρεπε να ρωτας τονίζοντας ότι απλα ο άλλος ειπε τη γνώμη του. Ολοι μας στη θέση του αν κάποιος, έστω και ερήμην του, μιλούσε απαξιωτικά για ανθρωπο που αγαπούσαμε και πέθανε, όπως νοιώθαμε θα αντιδρούσαμε…εν βρασμώ ψυχής που λένε και οι δικηγόροι ;)

Γνώριζε ο άλλος ποιος είναι ο Γιώργος, ποιος ο πατέρας του, σε τι φάση ήταν? Μάλλον όχι. Οπότε τι έφταιγε? οκμ μλκία του, αλλά μέχρι εκεί.

Ξενοφων εσυ μπορει να δεχεσαι να λενε και εσενα και τον πατερα σου μαλακα.Εγω οχι.
Για την ιστορια ο τυπακος αν και του αξιζε πολυ ξυλο  τελικα εφυγε ατσαλακωτος ζητωντας μετανιωμενος συγγνωμη ,φυσικα δεν εγινε δεκτος σα πελατης .Δεν εφαγε μαπιδια γιατι οντως ηταν βλακεια του και προφανως ηταν αλλος ενας κακοηθης μαλ@κας που κρινει τους αλλους επιδερμικα και επιπολαια...
Παντως καλο ειναι που και που τετοια ατομα να βρισκουν το δασκαλο τους για να μαθουν να μην κρινουν και κατακρινουν.

May 19, 2011, 06:40:31 PMReply #665

Offline xenos

« Reply #665 on: May 19, 2011, 06:40:31 PM »
Βρε συ Ξένο, για τον πατερα του μιλαει ο Γιώργος...το αν τον χτύπησε ή οχι δεν είναι κατι που θα πρεπε να ρωτας τονίζοντας ότι απλα ο άλλος ειπε τη γνώμη του. Ολοι μας στη θέση του αν κάποιος, έστω και ερήμην του, μιλούσε απαξιωτικά για ανθρωπο που αγαπούσαμε και πέθανε, όπως νοιώθαμε θα αντιδρούσαμε…εν βρασμώ ψυχής που λένε και οι δικηγόροι ;)

Γνώριζε ο άλλος ποιος είναι ο Γιώργος, ποιος ο πατέρας του, σε τι φάση ήταν? Μάλλον όχι. Οπότε τι έφταιγε? οκμ μλκία του, αλλά μέχρι εκεί.

Ξενοφων εσυ μπορει να δεχεσαι να λενε και εσενα και τον πατερα σου μαλακα.Εγω οχι.
Για την ιστορια ο τυπακος αν και του αξιζε πολυ ξυλο  τελικα εφυγε ατσαλακωτος ζητωντας μετανιωμενος συγγνωμη ,φυσικα δεν εγινε δεκτος σα πελατης .Δεν εφαγε μαπιδια γιατι οντως ηταν βλακεια του και προφανως ηταν αλλος ενας κακοηθης μαλ@κας που κρινει τους αλλους επιδερμικα και επιπολαια...
Παντως καλο ειναι που και που τετοια ατομα να βρισκουν το δασκαλο τους για να μαθουν να μην κρινουν και κατακρινουν.

Γιώργο επειδή και εγώ έχω χάσει τον πατέρα μου απαιτώ να σκέφτεσαι πριν γράψεις.  >:a
Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες...

May 19, 2011, 06:56:43 PMReply #666

Offline Ξάδελφος

« Reply #666 on: May 19, 2011, 06:56:43 PM »
Να υποθεσω λοιπον οτι εσυ θα τον εδερνες τον τυπο αν ησουν στη θεση μου.
Εγω δε χρησιμοποιω βια ιδιαιτερα σε ανθρωπους που καταλαβαινουν απο λογια.

Σου εγραψα.
"Ξενοφων εσυ μπορει να δεχεσαι να λενε και εσενα και τον πατερα σου μαλακα.Εγω οχι"
Ηταν υποθετικος λογος .Θα στο ξαναγραψω λοιπον για να μην το παρεις στραβα.
"Ξενοφωντα εσυ ισως να δεχεσαι να λενε και εσενα και τον πατερα σου μ@λακα ,ισως ομως οχι. Εγω οχι γι αυτο και αντιδρασα .

Ενταξει τωρα ?

Τεσπα.Χρησιμοποιησα το δικο μου προσωπικο παραδειγμα για να σου πω οτι ακομη και αν κατι στα ματια σου φαινεται παραξενο και ξενο για τον αλλον μπορει να ειναι κατι πολυ σημαντικο και προσωπικο και καλο ειναι να μην το κατακρινουμε.

May 19, 2011, 07:52:47 PMReply #667

Offline saldale

« Reply #667 on: May 19, 2011, 07:52:47 PM »
Παιδιά εγω άνοιξα την όλη συζήτηση ρωτώντας για ενα καλό studio και ΟΧΙ για το γενικότερο θέμα του τατουάζ και σε ποιούς αρέσει ή οχι, ποιός θα το έκανε και γιατί κτλ...

Προφανώς κάποιοι είναι υπέρ και κάποιοι άλλοι είναι κατά. Και εκεί θα βρούμε άλλες 100 διαφορετικές απόψεις για το υπέρ και 300 για το κατά.

Προσωπικά δεν βιάζομαι ποτέ να κρίνω τους ανθρώπους και σίγουρα δεν θα τους κρίνω απο την εξωτερική τους εμφάνιση ειτε αυτό λέγεται τατουάζ και ράστα μαλλί είτε κουστούμι και γραβάτα.
Αυτό είναι νομίζω που προσπαθεί να σου πει ο Γιώργος, Ξενοφών. 

Απο κει και πέρα και επειδή και εγώ (δυστυχώς) έχω περάσει τα ιδια με εσάς, προτείνω να αφήσουμε το θέμα εδω.
Και φυσικά το οτι εγώ ή ο Γιώργος κάναμε τατουάζ εις μνήμη κάποιου, αυτό δε σημαίνει οτι ο Ξενοφών που δεν έκανε πονάει λιγότερο ή δεν θυμάται...

Τέλος η περίπτωση του τυπάκου στο studio είναι η κλασική περίπτωση του "Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"...
Σε όλους μας νομίζω έχει συμβεί.
MY09 - Noisy Combative Exclusive Classy

May 19, 2011, 09:10:10 PMReply #668

Offline nmwisima

« Reply #668 on: May 19, 2011, 09:10:10 PM »
αλλος ενας κακοηθης μαλ@κας που κρινει τους αλλους επιδερμικα και επιπολαια...

Μια και μιλάμε για τατουάζ, δεν βρίσκω το κακό :llol: :llol: :llol: :llol:

Άντε ξεκολλάτε τώρα.

Α.

May 19, 2011, 09:51:19 PMReply #669

Offline gr8

« Reply #669 on: May 19, 2011, 09:51:19 PM »
θαυμάστε..
http://www.myspace.com/tattooworldtributeii/photos
έχει albums απο καλλιτέχνες απ' ολο τον κόσμο (και έλληνες)  :good:

και για να χαλάρώσετε site με online παιχνίδια της δεκαετίας του 80
http://www.pica-pic.com/
 :)

May 19, 2011, 11:28:12 PMReply #670

Offline makrixeris

« Reply #670 on: May 19, 2011, 11:28:12 PM »
να πω και εγω κατι που ειμαι ο πιο μικρος εδω μεσα εχω και εγω ενα tattoo στο sake το εκανα ενημερωτικα και τον συνιστω ανεπιφιλακτα...
αυτο που θελω να πω και νομιζω οτι ειναι σωστο ειναι οτι δεν εχει σημασια ποτε το κανεις αλλα γιατι το κανεις... αλλοι το κανουν για να θυμουνται προσωπα που χαθηκαν αλλοι το κανουν για διακοσμηση σωματος νομιζω και τα 2 ειναι δεκτα δεκτο δεν ειναι για μενα να κανεισ ενα tattoo για να δειχτεις στους αλλους

May 19, 2011, 11:43:07 PMReply #671

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #671 on: May 19, 2011, 11:43:07 PM »
Παιδια ας μπει ενα φρενο στην συζήτηση,, θεωρω οτι η κουβεντα εχει ξεφυγει απο την αρχικη ερωτηση του Αντωνη και εχει γυρισει σε προσωπικες αντιδικιες.
Στην αρχικη ερωτηση σου Αντωνη, να σου απαντησω οτι δουλειες του Sake εχω δει κυριως σε τοιχους, παρα σε σωματα, επειδη ομως λογο graffiti ετυχε να τον γνωρισω και ειναι πραγματικα καλος. Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τον ιδιο, απλα ξερω οτι το μαγαζι απαρτιζεται απο αρκετα ατομα που ο καθενας νομιζω ασχολειται και με διαφορετικου τυπου σχεδια. Δεν αμφιβαλλω οτι μπορει και οι υπολοιποι να ειναι πολυ καλοι, ισως και καλυτεροι, απλα δεν εχω δει δειγματα της δουλειας τους.
Επισης εχω να σου προτεινω και το μαγαζι του ΤακιΤσαν (απο τους ΖΝ) http://tattoo.takitsan.com/ ειναι αυτο που εχουν κανει τατουαζ οι υπολοιποι γνωστοι μου (γιατι οσους ξερω σε αυτα τα 2 εχουν παει), ειναι καθαρος χωρος επειδη εχει τυχει να παω πολλες φορες. Οσοι εχουν κανει εκει, εχουν κανει συνηθως τατου με αρχαια ελληνικη γραφη που κανει ο Δημητρης που δουλευει εκει.
Γενικα παντως να ξερεις οτι το καθε μαγαζι συνηθως εξιδικευεται σε συγκεκριμενα σχεδια.
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

May 20, 2011, 12:17:02 AMReply #672

Offline jSkyline

• light speed
  • Total likes: 1716
  • Mess with the best, now get lost like the rest
« Reply #672 on: May 20, 2011, 12:17:02 AM »
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑαααααα...και να μην ξεχασω, εθεαθη γνωστο stormy blue στην Μεσογειων πριν απο μερικες ωρες!
ΜyMX5
Type :
NB (FL 2001-2003)
Engine Size : 1600cc
Color : Brilliant Black
Engine Modifications : Completely Stock and nothing to expect for :)
Exterior - Interior :High Tan Interior, Il Motorsport Clear Side Repeaters , StyleBar, MS Look , Mazda Unplugged 16" Wheels, Pioneer 2DIN Audio

May 20, 2011, 06:35:01 AMReply #673

Offline dimsabas

« Reply #673 on: May 20, 2011, 06:35:01 AM »

May 20, 2011, 06:37:40 AMReply #674

Offline gianic

« Reply #674 on: May 20, 2011, 06:37:40 AM »
Mπ@υρδελο θα ειναι και πηγε ο νταβας για την εισπραξη :D

Λεφτα υπαρχουν..
Καλημερα!

2.5l NC Turbo