Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]  (Read 230268 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

March 29, 2012, 05:33:30 PMReply #1500

Offline Ξάδελφος

Re: Συζήτηση περί άλλων αυτοκινήτων [#3]
« Reply #1500 on: March 29, 2012, 05:33:30 PM »

Γραφεις... "και ΜΤΧ ειναι και πιο φθηνο και πιο καλοστημενο χωρις α/κ "
Ναι σωστα η special εκδοση χωρις το AC εχει αλλα αμορτισερ και ελατηρια....
Φανταζομαι χιουμορ κανεις γι αυτο και δε συνεχιζω .
....μα το συστημα διευθυνσης/αναρτησης, νομιζω, δεν ειναι ασχετο απο το βαρος και την κατανομη του καθως και απο τις μετατοπισεις αυτου...

Τεσπα καταλαβαινω την αγωνια σου να διωξεις ενα αμαξι χωρις AC...Πιο πολυ αγωνια εχουν αυτοι που ψαχνουν NC με 5 χιλιαδες και ας μην εχει ροδες. Δεν υπαρχει καμμια αγωνια /λογο να το διωξω διοτι εχω και ΜΧ5 με A/C. Για αυτο τα εχω βγαλει και τα 2 στο κλαρι-οποιο φυγει πρωτο. Δεν με ενοχλει καθολου η ελειψη του Α/Κ....ισα-ισα δεν θα μου το παιρνει η συζυγος. απλα η συζυγος βολευεται στην καθημερινοτητα καλυτερα με ενα κουβα. Στο κατω κατω αν αυτο ηταν το θεμα θα εβαζα α/κ και θα επαιρνα τα λεφτα μου πισω με την αυξημενη τιμη πωλησης, η σε αυτη την τιμη που το δινω μπορει ο αγοραστης να το βαλει οποτε θελει κανοντας κουμαντο στα λεφτα του, οπως εκανες και εσυ...οποτε μη βγαζεις συμπερασματα ετσι ευκολα

Καλη επιτυχια! ΤHANX

ελπιζω να μην κλαις τα ευρω που εδωσες για το a/c...εκτος αν κυκλοφορεις ΜΟΝΟ τα καλοκαιριατικα μεσημερια με ΚΑΥΣΩΝΑ, οποτε εισαι αρχοντας...(ο καλυτερος τροπος να μην κλαψεις τα λεφτα σου ειναι να μη τα δωσεις ΠΟΤΕ¨Τασσος") :tease:

Το αναλυσαμε νομιζω υπερβολικα το πως θα σπρωξεις ενα αμαξι χωρις AC,δε χρειαζεται αλλο.
Κρατα τα επιχειρηματα σου για τον υποψηφιο αγοραστη,θα σου χρειαστουν ;)  Eμενα please μη με ζαλιζεις αλλο δεν ενδιαφερομαι να αγορασω.

March 29, 2012, 05:52:24 PMReply #1501

Offline option-D

Re: Lipton Ice Tea [#2]
« Reply #1501 on: March 29, 2012, 05:52:24 PM »
Η τουρμπινα των GT ηθελε αρχ.εεε χερια και οχι παιδακια με φρεσκο το ροζ χαρτακι.

Τιιιι;;;
Ένα και μόνο punto GT έχω οδηγήσει κι αυτό ήταν καραμαμά.. Μόνο ένα τελικό φορούσε, δηλαδή τίποτα..
Τότε είχα 1,6 ατμοσφαιρικό το δικό μου, πρώτο στάδιο + κοντό..
Το punto μου φαινόταν πιο αργό κι απ' τον θάνατο..  :nono:
Για την ακρίβεια, με είχε πιάσει και σπαστικό γέλιο γιατί καταλάβαινα ότι είναι τραγικό το αμάξι..
ΠΟΛΥ αδύναμο..
H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

March 29, 2012, 05:59:27 PMReply #1502

Offline ELTASSOS

« Reply #1502 on: March 29, 2012, 05:59:27 PM »
δεν ξέρω αν έδωσα μάθημα αλλά το μχ5 είναι ... απολαυστικό και μου αρέσει που δεν γεμίζει το μάτι :)

megalo πραγμα το βαρος, η κατανομη και η αδρανεια στις στροφες...φιλε. Εγω με 250 αλογα και τετρακινητος αλλα 1500 κιλα δεν μπορουσα ευκολα να ακολουθησω τη συζυγο μου με ενα στοκ ΜΧ5 2.0Λ., στις στροφες Ν.Μακρης, Μαραθωνα, Πεντελη, Αγ.Πετρο...εγω παλευα-ιδρωνα και αυτη αερατη...την πλησιαζα και σε καθε στροδη μου εφευγε..και ξανα τα ιδια. Καλα, στην ευθεια ομως μερα με νυχτα, αλλα στα στροφιλικια το ΜΙΑΤΑ δεν παιζεται. Τα πολλα αλογα οταν βγουν στο δρομο ειναι δικοπο μαχαιρι και καλα εκανε αυτος με την CAYMAN που δεν σε ακολουθησε. ΗΞΕΡΕ, και μπραβο του.

March 29, 2012, 06:02:22 PMReply #1503

Offline iNFiNiTy

« Reply #1503 on: March 29, 2012, 06:02:22 PM »
δεν ξέρω αν έδωσα μάθημα αλλά το μχ5 είναι ... απολαυστικό και μου αρέσει που δεν γεμίζει το μάτι :)

megalo πραγμα το βαρος, η κατανομη και η αδρανεια στις στροφες...φιλε. Εγω με 250 αλογα και τετρακινητος αλλα 1500 κιλα δεν μπορουσα ευκολα να ακολουθησω τη συζυγο μου με ενα στοκ ΜΧ5 2.0Λ., στις στροφες Ν.Μακρης, Μαραθωνα, Πεντελη, Αγ.Πετρο...εγω παλευα-ιδρωνα και αυτη αερατη...την πλησιαζα και σε καθε στροδη μου εφευγε..και ξανα τα ιδια. Καλα, στην ευθεια ομως μερα με νυχτα, αλλα στα στροφιλικια το ΜΙΑΤΑ δεν παιζεται.
Που να είχε και το 1.8 χωρίς Α/Κ. Θα την έβλεπες με το κυάλι.

March 29, 2012, 06:05:24 PMReply #1504

Offline vdsracing

« Reply #1504 on: March 29, 2012, 06:05:24 PM »

megalo πραγμα το βαρος, η κατανομη και η αδρανεια στις στροφες...φιλε. Εγω με 250 αλογα και τετρακινητος αλλα 1500 κιλα δεν μπορουσα ευκολα να ακολουθησω τη συζυγο μου με ενα στοκ ΜΧ5 2.0Λ., στις στροφες Ν.Μακρης, Μαραθωνα, Πεντελη, Αγ.Πετρο...εγω παλευα-ιδρωνα και αυτη αερατη...την πλησιαζα και σε καθε στροδη μου εφευγε..και ξανα τα ιδια. Καλα, στην ευθεια ομως μερα με νυχτα, αλλα στα στροφιλικια το ΜΙΑΤΑ δεν παιζεται. Τα πολλα αλογα οταν βγουν στο δρομο ειναι δικοπο μαχαιρι και καλα εκανε αυτος με την CAYMAN που δεν σε ακολουθησε. ΗΞΕΡΕ, και μπραβο του.

Ευτυχώς είχε μυαλό ο άνθρωπος και σώθηκε...που να ακολουθήσει το μχ5 σε στροφιλίκι με το ταπεινό του πλήν τίμιο cayman.!!

Επίσης συμφωνώ οτι τα Punto Gt είναι ΠΟΛΥ αργά.Τα ελαφρώς βελτιωμένα 1600ρια μχ5 είναι μακράν γρηγορότερα στην ευθεία.

March 29, 2012, 06:34:01 PMReply #1505

Offline dimsabas

« Reply #1505 on: March 29, 2012, 06:34:01 PM »
Μάνο, μιλάμε για πυραυλάκι που είχε 21.4 κιλά ροπής, βάρος όσο το 1.6 σου (το πολύ) και ελάχιστες απώλειες. Ίσως αυτό που οδήγησες να είχε πολύ πεσμένη απόδοση, σε κάθε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να σου φανεί πολύ γρηγορότερο από τον επιτάφιό σου.

March 29, 2012, 06:52:07 PMReply #1506

Offline option-D

« Reply #1506 on: March 29, 2012, 06:52:07 PM »
Άγιος ο Θεός...

Πιο αργά από το εργοστασιακό, πόσο να πάει;
Από μετατροπές δεν είχε τίποτα, για να πω ότι το ρίχνει..

Tα FIAT είναι καλά μόνο στο να γεμίζουν τις μάντρες..

H A R D C O R E ? 🤘  S U B S C R I B E

"Speed isn't everything, you gotta look cool on the touge too"

March 29, 2012, 07:44:40 PMReply #1507

Offline ELTASSOS

« Reply #1507 on: March 29, 2012, 07:44:40 PM »

megalo πραγμα το βαρος, η κατανομη και η αδρανεια στις στροφες...φιλε. Εγω με 250 αλογα και τετρακινητος αλλα 1500 κιλα δεν μπορουσα ευκολα να ακολουθησω τη συζυγο μου με ενα στοκ ΜΧ5 2.0Λ., στις στροφες Ν.Μακρης, Μαραθωνα, Πεντελη, Αγ.Πετρο...εγω παλευα-ιδρωνα και αυτη αερατη...την πλησιαζα και σε καθε στροδη μου εφευγε..και ξανα τα ιδια. Καλα, στην ευθεια ομως μερα με νυχτα, αλλα στα στροφιλικια το ΜΙΑΤΑ δεν παιζεται.

δυστυχως τοτε δεν ειχα το 1.8..στα χερια μου

March 29, 2012, 07:51:32 PMReply #1508

Offline gabi_haros

« Reply #1508 on: March 29, 2012, 07:51:32 PM »

ήταν μαμά το mx5?
Ή είχε κανένα ΦΠΑ, καμία μπούκα, κανένα μαγνητάκι ιόντων τίποτα τέτοιο τέλος πάντων..??
Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται.

March 29, 2012, 08:24:54 PMReply #1509

Offline ELTASSOS

« Reply #1509 on: March 29, 2012, 08:24:54 PM »

[/b].

ήταν μαμά το mx5?
Ή είχε κανένα ΦΠΑ, καμία μπούκα, κανένα μαγνητάκι ιόντων τίποτα τέτοιο τέλος πάντων..??

ΕΝτελως στοκ...
απλα στην ΤΤ, το βαρος μπροστα του κινητηρα (3.2 ΝΑ) και του DSG σε συνδυασμο με  το ασαφεστατο τιμονι της (to megalo meionekthma) και το συνολικο μεγαλο βαρος δεν με εκαναν να νοιωθω ασφαλης σε γρηγορα συνεχομενα εσακια...δεν εγερνε καθολου αλλα αισθανοσουν ενα βαρυ πραγμα να  προσπαθει να χορεψει...δεν ηταν διασκεδαστικο καθολου. Λογω ροπης, σε ανοιχτα κομματια, η κλειστα ανηφορικα πολυ, βεβαια, με μια ματια, τοχα το ΜΙΑΤΑ...

March 29, 2012, 08:33:05 PMReply #1510

Offline gabi_haros

« Reply #1510 on: March 29, 2012, 08:33:05 PM »
Μήπως είχες κατεβασμένα παράθυρα στο TT? Κόβει λόγω αεροδυναμικής για αυτό ρωτάω.

March 29, 2012, 08:39:43 PMReply #1511

Offline nmwisima

« Reply #1511 on: March 29, 2012, 08:39:43 PM »

[/b].

ήταν μαμά το mx5?

ΕΝτελως στοκ...
απλα στην ΤΤ, το βαρος μπροστα του κινητηρα (3.2 ΝΑ) και του DSG σε συνδυασμο με  το ασαφεστατο τιμονι της (to megalo meionekthma) και το συνολικο μεγαλο βαρος δεν με εκαναν να νοιωθω ασφαλης σε γρηγορα συνεχομενα εσακια...δεν εγερνε καθολου αλλα αισθανοσουν ενα βαρυ πραγμα να  προσπαθει να χορεψει...δεν ηταν διασκεδαστικο καθολου. Λογω ροπης, σε ανοιχτα κομματια, η κλειστα ανηφορικα πολυ, βεβαια, με μια ματια, τοχα το ΜΙΑΤΑ...

Πάντως θα μπορούσες απλά να μπεις με όσα έρχεσαι. Λίγο η τετρακίνηση, λίγο το ESP που δεν βγαίνει θα την είχες αφήσει 3 νομούς πίσω τη γυναίκα σου -και κάθε μαμά Μχ5 :good:

March 29, 2012, 08:45:26 PMReply #1512

Offline General_lee

« Reply #1512 on: March 29, 2012, 08:45:26 PM »
Συμφωνω με Αχιλλεα σε αυτα τα κομματια τα 4κινητα ειδικα με esp στριβουν με ενα ασε, ουτε κατεβασμα δε χρειαζεται ουσιαστικα γιατι εχει ροπη απο χαμηλα και τραβαει το μοτερ οτι σχεση και να χεις. Καμια σχεση με το μιατα που θελει φρενα και κατεβασματα.

March 29, 2012, 08:47:09 PMReply #1513

Offline Skyggedans

« Reply #1513 on: March 29, 2012, 08:47:09 PM »
 κάπου το είχε γράψει πριν λίγο καιρό 1 φίλος εδώ...

mymx5 mentality

σας αγαπώ  :llol:   :llol:

March 29, 2012, 09:16:51 PMReply #1514

Offline ELTASSOS

« Reply #1514 on: March 29, 2012, 09:16:51 PM »
se τυφλες στροφες,  σε δημοσιο δρομο αν δεν εχεις ευελιξια διορθωσης, για  να αποφυγεις το οτιδηποτε που δεν φαινεται η που σου ερχεται, ειναι ρουλεττα...οποτε οκ μπαινεις με τα οσα ερχεσαι, αλλα κανεις και το σταυρο σου, διοτι λογω τιμονιου ημουν στο "περιπου".

Αυτο που λες το εκανα και αισθανομουν ασφαλης -στην ιδια διαδρομη - με FOCUS ST (mama 225 hp με εσπ)...αυτο μαλιστα,  ειχε τιμονι και κατευθυντικοτητα...οπου κυτταζα πηγαινε και μια χαρα ροπη μεχρι τις 5-5500. Και το κιβωτιο του ηταν EΞAIRETιKO...αλλα αυτο το χρωμα (πορτοκαλι) εβγαζε ματι (με ελεγε η μανα μου, και οχι μονο αυτη,  "γυφτο")...και το πουλησα να γλυτωσω τη μουρμουρα

Συνηθως οταν δεν παω χαλαρη βολτα-δουλεια..κλπ δεν ανοιγω παραθυρα 
Τωρα αν εννουσες την κουκουλα,  ουτε παλι διοτι ηταν κουπε.