mymx5
Γενικά περί Mx-5 => Mx-5 και Internet => Topic started by: sotos on March 25, 2013, 08:39:27 PM
-
Υπαρχει καποια σελιδα που μπορουμε μεσω αριθμου πλαισιου να δουμε τι εκδοση και τι χρονολογιας ειναι ενα miata?Δηλαδη κατι σαν το realOEM της BMW.Ευχαριστω
-
βρηκα αυτο στο google για κανε μια δοκιμη http://www.vin-decoder.net/vin_JMZNA18B200100214 (http://www.vin-decoder.net/vin_JMZNA18B200100214)
δες και αυτο απο το Miatanet http://www.hazmat.com/~mjb/candm/decoder/ (http://www.hazmat.com/~mjb/candm/decoder/)
-
Ωραιος ρε Γιαννη!Ευχαριστω!
-
Υπαρχει καποια σελιδα που μπορουμε μεσω αριθμου πλαισιου να δουμε τι εκδοση και τι χρονολογιας ειναι ενα miata?Δηλαδη κατι σαν το realOEM της BMW.Ευχαριστω
Εκανα και ορθογραφικο στον τιτλο :punish:
-
βρηκα αυτο στο google για κανε μια δοκιμη [url]http://www.vin-decoder.net/vin_JMZNA18B200100214[/url] ([url]http://www.vin-decoder.net/vin_JMZNA18B200100214[/url])
δες και αυτο απο το Miatanet [url]http://www.hazmat.com/~mjb/candm/decoder/[/url] ([url]http://www.hazmat.com/~mjb/candm/decoder/[/url])
Το πρωτο θελει και αλλον ενα κωδικο,ενω το δευτερο δειχνει το VIN ως improper :????:
-
κατέβασε το mazda EPC (torrent) +2008 και θα έχεις την δυνατότητα να δεις τα πλήρη spec του αυτοκινήτου που σε ενδειφέρει βάση VIN.