mymx5

Γενικά περί Mx-5 => Mx-5 και Internet => Topic started by: GENERAL on June 09, 2012, 12:54:46 AM

Title: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 09, 2012, 12:54:46 AM
Οπως ειπε ο Δημητρης (Tsekos86) σε αναλογο θεμα προς Σεπτεμβρη μερια θα κινηθει για αγορα ελαστικων για 3 αμαξια, εγω για το δευτερο αμαξι που εχω αλλα και απο οτι ειδα και ο Κωνε για αλλα 3 αμαξια (...εαν καταλαβα καλα). Δλδ μεχρι στιγμς 7 τετραδες!!!

Εαν μαζευτουν αρκετες τετραδες πολυ πιθανο να πετυχουμε πολυ καλη τιμη.

Εαν καποιο μελος θελει μεχρι τοτε μπορει να δηλωσει τι λαστιχο ακριβως θελει (μαρκα, διασταση) με την προυποθεση ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ και οχι τελευταια στιγμη να κανει πισω. Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.  Οποτε ας το σκεφτει καλα και εαν ειναι να δηλωσει οποιος θελει. Οταν με το καλο κατασταλαξουμε σε ποσοτητες και μαρκες θα κινηθω εγω με τον Δημητρη παρεα (...οποιο θελει ερχετε μαζι ή περνει τιμες απο δικο του μαγαζι κατοπιν συννενοησεως μαζι μας ωστε να μην γινει πατατα) για να παρουμε προσφορες απο οσα περισσοτερα μαγαζια μπορουμε.

Αναλυτικα στο τελος θα βγει στον καθενα το ποσο που του αναλογει και θα γινει η καταθεση των χρηματων μαλλον σε καποιο λογαριασμο ωστε να μαζευτουν και να αγοραστουν απο το μαγαζι που θα πετυχουμε την καλυτερη τιμη!!! Το ποιο πιθανο μετα οποιος εχει παρει μερος θα πηγαινει και θα τα βαζει ή καπως ετσι!!! Θα δουμε πως θα γινει. Φυσικα καθε ιδεα-γνωμη δεκτη!!!

Δεν πρεπει να εχει ξαναγινει αναλογη κινηση οποτε θα παρακαλεσουμε την υπομονη σας και την αμεσση συνεργασια σας!!!

Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: alfie86 on June 10, 2012, 09:44:26 PM
Χαρη τα ειπαμε κιολας αλλα το λεω και εδω οτι μετα το καλοκαιρι θα κινηθω για λαστιχακια στο μουχου οποτε ειμαι μεσα για την αγορα.Βεβαια ακομα δεν εχω κατασταλαξει σε λαστιχα αλλα θα βρεθει αυτο μεχρι τοτε..Count me on οποτε  ;)
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: pipilas29 on June 10, 2012, 10:33:43 PM
και εγω μεσα ειμαι αλλα για ενα corolla.175/65/13! ;D ;D ;D.και αν εχουμε κανενα ψηλο τοτε το βλεπουμε και για το mazda
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 10, 2012, 11:26:08 PM
Τα λαστιχα δεν ειναι απαραιτητο οτι πρεπει να ειναι για MAZDA NA-NB-NC!!! Οτι λαστιχα θελει κανεις και οτι μαρκα διασταση.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: saldale on June 10, 2012, 11:48:02 PM
Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό?
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 11, 2012, 12:05:40 AM
Σωστα κανεις και ρωτας Αντωνη μιας και δεν το εχω εξηγησει πολυ καλα.

Εχουμε και λεμε.

Οταν με το καλο κλεισει η λιστα τοτε ολοι θα βαλουν ενα ποσο σε εναν τραπεζικο λογαριασμο. Παραδειγμα, εαν τα λαστιχα που θες κανουν 1000ευρω υποθετικη τιμη θα βαλεις περιπου τα μισα και μετα θα ξεκινησω το ψαξιμο για την καλυτερη δυνατη τιμη που μπορουμε να πετυχουμε στο συνολο.
Στο τελος αφου "κλεισουμε" το μαγαζι και την τελικη τιμη που θα αντιστοιχει στον καθενα, θα δουμε ποσα χρηματα ειναι ακομα που θα αντιστοιχουν στον καθενα (...εαν στην αρχη εδωσες 500ευρω και ειναι ακομα να δωσεις αλλα 300 ευρω) ειτε θα κατατεθουν στον ιδιο λογαριασμο και μετα θα παω να τα "πληρωσω" και θα δωσω ονοματα στο μαγαζι και θα μπορεις μετα μεσα σε ενα ευλογο χρονικο διαστημμα να πας να τα τοποθετησεις ειτε παλι θα δωσω τα 500ευρω σου μαζι με το ονομα σου και θα πρεπει παλι στο ευλογο χρονικο διαστημμα να πας να δωσεις την διαφορα κατευθειαν στο μαγαζι και να τα βαλεις. Μαλλον η πρωτη περιπτωση ειναι η ποιο πιθανη.

Εαν εχει κανεις καμια αλλη ιδεα ευχαριστως να την ακουσουμε. Ξανα λεω οτι κατι τετοιο λογικα πρωτη φορα κανονιζετε και ειναι αρκετα δυσκολο εαν δεν εχεις καποιον μπουσουλα ή προηγουμενη εμπειρια μιας και η ευθυνη ειναι τεραστια!!!

Ελπιζω να το εξηγησα σωστα!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: saldale on June 11, 2012, 12:12:05 AM
Δεν κατάλαβα ρε συ Χάρη...

Προσωπικά θα ήθελα να γνωρίζω την ΤΕΛΙΚΗ τιμή των ελαστικών που θέλω να αγοράσω.
Και ΑΝ η τιμή είναι καλή, πολύ ευχαρίστως να σου καταθέσω τα λεφτά οπου θές.

 
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 11, 2012, 12:17:09 AM
Αντωνη καλη η ιδεα σου αλλα φοβαμαι οτι μπορει να γινει μιρο μπερδεμα!!! Θα το δυμε ομως μεχρι τοτε!!

Επισης ξεχασα να αναφερω οτι μπορει η διαφορα τιμης απο το να τα βαλεις μονος σου να μην ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ (...εαν και θα προσπαθησω για το καλυτερο!!!) αλλα και λιγα ευρω να γλυτωσεις δεν νομιζω να στεναχωρησει κανεναν. Ομως επειδη οι περισσοτεροι λαστιχαδες κυνηγανε τους πελατες με το τουφεκι, δεν νομιζω να αρνηθουν σε μια μεγαλη τετοια παραγγελια.

Τελος οταν με το καλο "κλεισει" η λιστα θα προσπαθησω με την βοηθεια καποιου εμπειρου μελους ( :giveheart: :giveheart: :giveheart: ) να επικοινωνησω και με τον Camskill μηπως και μπορεσουμε και καταφερουμε να μας στειλει Ελλαδα μιας και εχει σταματησει εδω και λιγο καιρο.

Μεχρι τοτε θα δειξει.

Επισης καθε μελος που θα δηλωσει συμμετοχη στην τελικη λιστα θα πρεπει να γραψει αναλυτικα τι μαρκα και διασταση ελαστικου θελει αλλα και καποια εναλλακτικη επιλογη εαν τυχον αυτο που θελει ειναι δυσκολο ή σπανιο!!!
Title: Re: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: nmwisima on June 11, 2012, 12:21:14 AM
Ο Χάρης υποθετει ευλογα οτι η τελική τιμη που θα εξασφαλίσει θα είναι χαμηλοτερη της λιανικης. Λέει λοιπόν οτι αν τα λάστιχα που θες κοστιζουν σε έναν οποιονδηποτε λαστιχά 1000 ευρω, να βάλεις αρχικά τα μισά κι αν τελικά αντί για 1000 τα πάρετε 800, άπλα να συμπληρωσεις τα υπόλοιπα.
Sent from my Nexus S
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: jSkyline on June 11, 2012, 12:22:23 AM
Χάρη δεν νοείται τέτοιου είδους GB, η ομαδικη αγορα εχει σκοπο να βοηθησει τα μελη να κερδισουν καποια χρηματα, οχι να τα φερει σε δύσκολη θεση και να τους αναγκασει να πληρώσουν, σε παρακαλώ αλλαξε τον παραπάνω ορο, διαφορετικα ολο το τοπικ θα διαγραφεί.
Ετσι και αλλιως μιλαμε για αρκετες 4αδες οποτε ας παρεις τιμες για ενα Χ αριθμο με μια αποκλιση +/-2 τετραδες. Εκτος αυτου οι οικονομικες συγκυρίες ειναι τετοιες που και καποιος δυσκολα μπορει να δεσμευθεί αλλα και ο λαστιχας δεν θα ενοχληθεί ιδιαιτερα αν για παραδειγμα στα 40 τμχ χασει 4 η 8.

Επισης εχε στο νου σου οτι ολοι οι λαστιχαδες δεν εχουν την ιδια συνεργασια με ολες τις εταιριες οποτε δεν ειναι εφικτό να βρεις οτι και αν ζητησει ο καθενας στην καλυτερη τιμη.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 11, 2012, 12:26:59 AM
Αχιλλεα σωστα τα λες. Σιγουρα απο το να τα παρεις μονος σου θα πετυχουμε καλυτερη τιμη. Ομως αυτο το group buy γινετε για αυτους που ειναι σιγουροι οτι θελουν ελαστικα, που θα περναν ετσι και αλλιως και οχι απλα ψαχνουν να δουν. Αυτοι που θα θελουν σιγουρα χαμενοι δεν θα βγουν.

Επισης στο τελος θα αναφερω αναλυτικα το κοστος του καθενος για την αποφυγη παρεξηγησεων του τυπου ...." κανονισες αυτο το group buy για να πληρωσουν οι αλλοι και εσυ να τα βαλεις τσαμπα" ή οτι αλλο μπορει κανεις κακοπροαιρετα να σκεφτει!!! Μπορει οποιος θελει στις συνομιλιες που θα κανουμε με οσους λαστιχαδες μιλησουμε να ειναι παρων!!!

Καθε δυνατη βοηθεια απο οποιον θελει σιγουρα θα εκτιμηθει!!! :exaclty: :exaclty: :exaclty:
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: el loco on June 11, 2012, 12:29:43 AM
καλη σκεψη παιδια,αλλα και εγω θελω να ξερω περιπου τα χρηματα...


δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω ακουσει πως ειναι παμφθηνα στην βουλγαρια,αν μπορουμε να παραγγειλουμε..
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 11, 2012, 12:34:11 AM
Γιαννη να σε ρωτησω κατι? Εαν τρεχω σαν τον Βεγγο για ποσες μερες να παρω τιμες, να κανω παζαρια οσο μπορω και στο τελος απο τις 40τετραδες που θα εχουν δηλωσει συμμετοχη ξαφνικα οι 10-15 τετραδες την κανουν (...καθολου δυσκολο!) τοτε εγω τι κανω? Ξανατρεχω απο την αρχη? Τσακωνομαι με τον λαστιχα που θα εχει δωσει τιμες για 40τετραδες και ξαφνικα πανε 20? Η περιμενεις να τα βαλω εγω απο την τσεπη μου?

Το να "φυγουν" 2-3 τετραδες ειναι πολυ πιθανο και λες παει στο καλο, αλλα και παλι μπορει να δημιουργησει στο συνολο προβλημα!!! Και οι λαστιχαδες εχουν επιχειρηση και θελουν να βγαλουν το κερδος τους ειτε με μια τετραδα ειτε με 40τετραδες!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 11, 2012, 12:36:34 AM
καλη σκεψη παιδια,αλλα και εγω θελω να ξερω περιπου τα χρηματα...


δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω ακουσει πως ειναι παμφθηνα στην βουλγαρια,αν μπορουμε να παραγγειλουμε..

Τασο εαν εσυ θα εδινες Χ χρηματα για να βαλεις μονος σου λαστιχα τωρα θα πετυχεις λιγο καλυετρη τιμη. Το ποσο καλυτερη δεν μπορω να σου πω μιας και δεν ξερω!!!

Οσο για το αλλο με την Βουλγαρια εαν ξερεις κατι και μπορεις να βοηθησεις τοτε ευχαριστως να βοηθησεις εαν θες ακομα και ας μην παρεις λαστιχα. Ετσι θα βοηθησεις το συνολο!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: jSkyline on June 11, 2012, 12:44:11 AM
Χαρη αμα θες κανε κλιμακωτο deal εξ αρχης για να αποφυγεις το τρεξιμο, παρε μια εκπτωση για 5-10-15-20 τετραδες, ζητα κλιμακωτη εκπτωση αν ειναι εφικτο ζητα του να σου προτεινει συγκεκριμενους τυπους ελαστικων που μπορει να σου κανει μεγαλη εκπτωση, εχεις ενα καλο εργαλειο διαπραγματευσης αφου εσυ ο Κων/νος και ο Δημητρης εισαστε απο μονοι σας ενα GB εξασφαλισε οτι θα παρεις το ΟΚ απο τους φιλους σου πρωτα και μετα αν κατσουν και αλλοι 3-4-5 παλεψε για ακομα καλυτερη τιμη αν ειναι εφικτο. Σκεψου λιγο αυτα που γραφω και θα δεις οτι με τα γραφομενα σου αποτρεπεις αντι να παρακινεις καποιο μελος να συμμετεχει.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 11, 2012, 01:05:23 AM
Γιαννη οπως ξερεις οι τιμες των ελαστικων διαφερουν και μαλιστα πολυ εαν συγρινεις τα λαστιχα που θελω εγω για το SUZUKI ALTO μου με καποιον που θελει 225/45/17 ή με το Yaris του Κωνε ή με την ALFA ROMEO του Τσεκου.

Μπορει αυτο που λες να μην ειναι λαθος αλλα ειναι τεραστια μανουρα και φοβαμαι οτι θα φαμε τα μουτρα μας. Μεχρι τοτε ελπιζω ομως να εχει γινει καποια συναντηση και να τα πουμε και απο κοντα και να μου το εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο που λες και σκεφτεσε και μπορει να το κανουμε ετσι. Ομως μεχρι τοτε θα παραμεινει ως εχει.

Απο εκει και περα δεν υποχρεωνουμε κανεναν να μπει στο GB αυτο. Θα μπορουσαμε καλιστα να μην λεγαμε τιποτα και σε κανεναν και ο Τσεκος, ο Κωνε και εγω που το συζηταμε καιρο να το καναμε απο μονοι μας και να μην ειχαμε κανενα αγχος ή τρεξιμο. Ομως σκεφτηκαμε οτι μπορει να θελει και κανενας αλλος και να παρει τα λαστιχα που τον ενδιαφερει σε λιγο καλυτερη τιμη.

Οποιος ειναι και ειχε δρομολογησει να παρει λαστιχα στο χρονικο διαστημα αυτο μπορει και να τον συμφερει να μπει στο GB.

Οσο για αυτο που λες να μου προτεινει διαφορετικους τυπους ο λαστιχας δεν το κανω διοτι δεν περνω το ρισκο εαν το "διαφορετικο" λαστιχο που θα μου/σου προταθει στο τελος δεν σε ικανοποιησει οπου και μετα θα τρεχω να βγαλω τα καστανα απο την φωτια εγω!!! Κατσε με την ησυχια σου, ψαξε τι θες μαζι με μια εναλλακτικη λυση ωστε εσυ να επιλεξεις αυτο που εσυ θες!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: iNFiNiTy on June 11, 2012, 07:47:53 AM
Αν το μετανιώσουμε χάνουμε τα λεφτά μας;(http://laymark.com/l/m/m021.gif)
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 11, 2012, 07:56:37 AM
Απο την στιγμη που θα μπεις στην λιστα παει να πει οτι θα επαιρνες λαστιχα ετσι και αλλιως και ας μην γινοταν το GB οποτε για ποιο λογο να το μετανιωσεις?

Αλλα οπως εξηγησα και ποιο πανω στον Γιαννη εαν δηλωθουν 40τετραδες και παρω προσφορες για αυτα και "μετανιωσουν" οι 15τετραδες "ξαφνικα" τοτε το ποιο λογικο και πιθανο η προσφορα για τις 40τετραδες να μην ισχυει, να πρεπει παλι απο την αρχη να ψαχνω και να μου βγει εμενα το λαδι και ο πατος. Οχι ευχαριστω!!!

Θες λαστιχα? Μπες!!! Θες απλα να μαθεις? Μπορεις τοτε με ενα τηλ σε λαστιχαδες να μαθεις απο μονος σου!!! Δεν θες και απλα θες να κανεις χαβαλε? Δωσαμε!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: leonidas11b on June 11, 2012, 10:02:05 AM
Κάντε μια λίστα με τις διαστάσεις των ελαστικών που θέλετε και αν έχετε κάποια προτίμηση στον τύπο του ελαστικού.
Από εκεί και πέρα πηγαίνει κάποιος με τη λίστα στο λαστιχά και κάνει οποιοδήποτε deal μπορεί.

π.χ.

195/50/15 ΤΟΥΟ R888  χ 1 τεμάχιο
205/50/16 -------------  x 3 τεμάχια
195/50/15 Meklapses   x 5 τεμάχια
κ.τλ.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: tsekos86 on June 11, 2012, 10:41:54 AM
Ελεος ρε παιδια...!! γιατι το κουρασατε τοσο πολυ??
το GB αφορα αυτους που θα επερναν ετσι και αλλοιος ελαστικα ως τον Σεπτεμβριο και οχι αυτους που θελουν να δουν την τιμη και αν τα δουν φτηνα περνουμε μια τετραδα για να εχουμε καποια στιγμη. Οπως λεει και ο Χαρης σιγουρα θα πετυχουμε κατι καλυτερο να μαζευτουμε αρκετοι...
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: HOUZIK on June 11, 2012, 10:55:26 AM
Παιδια η γνωμη μου ειναι οτι ενα τετοιο gb ειναι δυσκολο να γινει και ολοι να μεινουν ευχαριστημενοι, κυριως γιατι οι λαστιχαδες εχουν εκπτωση διαφορετικη στις μαρκες που συνεργαζονται περισσοτερο.
Θεωρω οτι ειναι καλυτερο ή να παρετε μια προσφορα απο τον Αγγλο που αν ειναι μεγαλη η ποσοτητα θα βρει τροπο να τα στειλει, ή να διαλεξετε ολοι μια μαρκα και να πατε απευθειας στον εισαγωγεα...
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: el loco on June 11, 2012, 11:02:17 AM
χαρη οταν λεω να ξερω τα χρηματα,εννοω τι θα "γλυτωσω"..το να περιμενω 2-3 μηνες  για 20-30 ευρω δεν το κανω(και ας μην μου περισευουν,θα τα κοψω απο τους καφεδες μου)...
δικιο εχεις οπως το λες αλλα καλο θα ηταν να παρουμε προσφορες ,οποιος μπορει, ποσο περιπου εκπτωση θα κανουν,10%,20% και για ποσες τετραδες...
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: nmwisima on June 11, 2012, 12:42:05 PM
Χωρις να έχω διάθεση να ανακατευτώ σε τούτο το GB, θα πω την άποψή μου, κυρίως για τα παιδιά που θέλουν να το οργανώσουν.

Αναλαμβάνετε μεγάλο ρίσκο. Θα ταλαιπωρηθείτε πολύ, θα μπλέξετε και θα δυσκολευτείτε να βγάλετε άκρη.

Όπως είπε και ο Housik, τέτοιο GB ειναι πολύ δύσκολο.

Μπερδεμένα ειναι και τα απλά GB, πόσο μάλλον ένα που απαιτεί δέσμευση και προκαταβολική κατάθεση χρημάτων.

Παρόλα αυτά, όλοι (ελπίζω) αναγνωρίζουν την πρόθεσή σας να βοηθήσετε και να βρείτε καλύτερες τιμές για όλους.

Με τη μικρή μου εμπειρία, μπορώ να πω το εξής. Πρέπει όταν ξακινάει το GB να ειναι όσο πιο συγκεκριμένο γίνεται.

Μόνο με τα σετ του Χάρη και του Τσεκου (τα απόλυτα σίγουρα τέλος πάντων) πάρτε τιμές από 4-5 μαγαζιά μεγάλα.
ΜΗΝ παρετε ειδική τιμή για κάθε σετ.

Πείτε ότι θα εχετε π.χ. δεκα σετ λαστιχα και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ.

Του τύπου, αν πάρετε δέκα σετ, έκπτωση επί της τελικής τιμής 13% αν πάρετε εικοσι σετ έκπτωση 18% και πάει λεγοντας.

Αυτός που θα προσφέρει καλύτερες τιμές σε αυτά τα πρωτα (ας πουμε δεκα σετ) ας ειναι το μαγαζί επιλογής.
Αποφασίστε εσείς οι τρεις ποιο ειναι το μαγαζι που θα συνεργαστείτε και ανακοινώστε το ως προϋπόθεση στο GB.

Είναι που είναι εκατοντάδες οι τύποι ελαστικών, είναι και χιλιάδες οι λαστιχάδες, ο καθένας θα λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Πάρτε ως σημαίο αναφοράς ένα ονλάιν μαγαζί με τιμές -όπως πχ το e-elastika (ή όπως λέγεται)- ή έναν μεγάλο λαστιχά τύπου Ζανιά που έχει τα πάντα όλα.

Όποιος θέλει κάτι σίγουρα, θα βλέπει την τιμή αυτή και θα ξέρει ότι στη χειρότερη των περιπτώσεων θα πληρώσει κανονικη τιμη.

Δεν μπορεί να ειναι όλοι ικνανοποιημένοι 100% αυτό ειναι σίγουρο. Όποιος δεν είναι, δεν θα παίρνει μέρος. Όποιος δεν γουστάρει το μαγαζί, δεν θα παίρνει μέρος. Όποιος δεν βρίσκει το λάστιχο που θέλει εκεί δεν θα παίρνει μέρος, όποιος δεν είναι σίγουρος δεν θα παίρνει μέρος. όποιος δεν γουστάρει τη φάτσα του Τσέκου ή του Χάρη, δεν θα παίρνει μέρος. Φαντάζουν ενοχλητικά όλα αυτά, αλλά χωρίς αυτά, δεν θα πραγματοποιηθεί το θέμα.

Ήδη, με τόσα σχόλια, η ταλαιπωρία έχει αρχίσει να φαντάζει δυσανάλογη του κέρδους.

Για το λόγο αυτό άλλωστε η προσπάθειά σας θα πρέπει να εκτιμηθεί ακόμα παραπάνω.

Α.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: alfie86 on June 11, 2012, 12:52:44 PM
Εχει δικιο σε αυτα που λεει ο Α.  :good:
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 11, 2012, 05:30:08 PM
Αχιλλεα οπως ειπα και παραπανω και αυτο γινετε αλλα οι τιμες των ελαστικων δεν ειναι ιδιες. Αλλη τιμη εχει το 155/45/14 και αλλη τιμη το 235/40/17 και επισης απο εταιρια σε εταιρια μια ιδια διασταση μπορει να διαφερει πολυ.

Τελος επειδη φοβαμαι οτι θα γινει χαμος και στο τελος θα το φυσαω εγω και ο Τσεκος και δεν θα κρυωνει, μιλησαμε και ειπαμε οτι θα κρατησουμε το αρχικο μας πλανο. Δλδ στο τελος οσοι ειναι στην λιστα που θελουν, θα γραψουν διασταση που θελουν και αρχικη μαρκα ελαστικου αλλα και μια δευτερευουσα σε πιθανοτητα που δεν υπαρχει η αρχικη. Με αυτες θα παω στα μαγαζια, θα μου δωσουν αρχικη τιμη σετ και μετα τελικη τιμη στο ιδιο σετ ωστε να μην υπαρξει καμια παρεξηγηση για τιποτα. Ετσι θα εχω και εγω το κεφαλι μου ησυχο και ο καθε ενδιαφερομενος υπευθυνος για την επιλογη του ελαστικου που θα κανει. Δεν μπορω να πιεσω κανεναν να παρει πχ MICHELIN μονο και μονο επειδη βγαινει καλυτερη τιμη ή εχει μεγαλυτερη εκπτωση ή και εγω δεν ξερω τι.

Οσο για τιμη απο εξωτερικο (CAMSKILL) οπως αναφερθηκα και παραπανω θα προσπαθησω να πετυχω συμφωνια πριν ξεκινησω απο εδω Ελλαδα. Εκει ομως θα χρειαστω την βοηθεια καποιου ποιο εμπειρου και με γνωση καλων αγγλικων μιας και δεν ειμαι δυνατος σε αυτο το σημειο. Ελπιζω τοτε καποιος να βοηθησει αλλιως θα την παρακαμψω αυτην την επιλογη!!! Εαν γινει συμφωνια θα τα φερουν πχ σπιτι μου ή στου Τσεκου και απο εκει οι ενδιαφερομενοι θα ερθουν να τα παραλαβουν!!

Μεχρι τοτε ομως μην αναλωθουμε αλλο στα ιδια και στα ιδια και ας ακολουθησουμε το πλανο που εχουμε βαλει.

Ας ξεκινησουμε μια προχειρη κατασταση τι διαστασεις θελει ο καθενας!!!

1. GENERAL 155/65/14
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: leonidas11b on June 11, 2012, 06:29:51 PM
Να σκεφτείς ότι ο Έλληνας λαστιχάς θα σου δώσει τιμή με τα περαστικά μαζί ενώ ο ξένος μόνο τιμή ελαστικών.
Τα περαστικά είναι από 15-20 ευρώ έως και 50 ευρώ.Κοινός ότι λείπει από τον καθένα.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 11, 2012, 06:33:34 PM
Να σκεφτείς ότι ο Έλληνας λαστιχάς θα σου δώσει τιμή με τα περαστικά μαζί ενώ ο ξένος μόνο τιμή ελαστικών.
Τα περαστικά είναι από 15-20 ευρώ έως και 50 ευρώ.Κοινός ότι λείπει από τον καθένα.

Λεωνιδα οταν πριν 2 περιπου χρονια αγορασα απο τον CAMSKILL τα TOYO T1R 205/45/17 στα 300ευρω με τα μεταφορικα εδω τα εβρισκα απο 610-640ευρω μαζι με τα περαστικα. Εγω σου λεω οτι δεν παιζει να εχει αυτη την τιμη ομως και 500ευρω χωρις τα περαστικα να σου βγουν παλι κερδισμενος εισαι τουλαχιστον ενα 5οευρω ή στην καλυτερη 80ευρω!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: iNFiNiTy on June 11, 2012, 06:48:18 PM
Τα 050Α, που έβαλα δοκιμαστικά στο καλάθι του camskill, βγαίνουν ακριβότερα σε σχέση με Ελλάδα (έτυχε να ρωτήσω την προηγούμενη εβδομάδα) χωρίς μεταφορικά και χωρίς τοποθέτηση.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: alfie86 on June 11, 2012, 11:04:03 PM
Χαρη εχω εναν γνωστο μου λαστιχα στην ελευσινα(Χυτας λεγεται)απο τον οποιο εχω βαλει πολλες φορες λαστιχα παλαιοτερα και εχει τεραστια ποικιλια..Αν θελεις να κανω καμια διερευνητικη ερωτηση...Οσο για την διασταση εγω ενδιαφερομαι για αυτην που φοραω δλδ 205/45
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 12, 2012, 12:23:47 AM
1. GENERAL 155/65/14
2. ALFIE86  205/45/17

Οσο γα τον λαστιχα σου Νικο οταν με το καλο ολοκληρωθει η λιστα τοτε θα παμε παρεα και θα μας δωσει την προσφορα του!!! Εαν και κανεις αλλος εχει αναλογη σχεση με λαστιχα ας μου στειλει πμ και θα συννενοηθουμε!!!

Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: alfie86 on June 12, 2012, 12:26:04 AM
Εγινε Χαρη απλα στο ανεφερα για να το γνωριζεις και να εχουμε μια επιπλεον εναλλακτικη  ;)...
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 12, 2012, 01:15:55 PM
Απο οτι ανεφερε σε αλλο αναλογο θεμο ο Λεωνιδας ο Μόσχος έδινε καλές τιμές στον Αγ.Δημήτριο.
http://www.moschoselastika.gr/ (http://www.moschoselastika.gr/)

Θα τον εχουμε και αυτον στα υποψην οταν θα ερθει η ωρα!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: leonidas11b on June 12, 2012, 03:28:56 PM
Όπως το είπαμε Χάρη έδινε...θυμάμαι τετράδα R888 πριν 2 χρόνια τα περισσότερα χρήματα που ζήταγε ήταν γύρο στα 330 Ευρώ.
Επικοινώνησα μαζί του και μου έδωσε τιμές για τα παρακάτω ελαστικά.

Δείτε τωρινές τιμές και κλάψτε μαζί μου.

195/50/15 T1R    290 Euro
195/50/15 R1R    370 Euro
195/50/15 R888  430 Euro
205/50/15 R888  3μήνες παράδοση!!!!!!!!!!!!!! :zalistika:
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: dimsabas on June 12, 2012, 06:31:52 PM
Όπως το είπαμε Χάρη έδινε...θυμάμαι τετράδα R888 πριν 2 χρόνια τα περισσότερα χρήματα που ζήταγε ήταν γύρο στα 330 Ευρώ.

195/50/15 R888  430 Euro


Επιβεβαιώνω ότι ο Μόσχος έδινε φθηνότατες τιμές για τα 8άρια, γύρο (http://xray.yooblog.gr/files/2008/01/gyros1.jpg) στα 320 με 330 ευρώ, αλλά δεν ήταν ο μόνος. Σε κάποιο group buy στα trackday special είχαν αγοράσει σεβαστή ποσότητα προς 285 ευρώ την τετράδα. Μήπως τα ακρίβυνε η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyo;
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: leonidas11b on June 13, 2012, 10:14:26 AM
Όπως το είπαμε Χάρη έδινε...θυμάμαι τετράδα R888 πριν 2 χρόνια τα περισσότερα χρήματα που ζήταγε ήταν γύρο στα 330 Ευρώ.

195/50/15 R888  430 Euro


Επιβεβαιώνω ότι ο Μόσχος έδινε φθηνότατες τιμές για τα 8άρια, γύρο ([url]http://xray.yooblog.gr/files/2008/01/gyros1.jpg[/url]) στα 320 με 330 ευρώ, αλλά δεν ήταν ο μόνος. Σε κάποιο group buy στα trackday special είχαν αγοράσει σεβαστή ποσότητα προς 285 ευρώ την τετράδα. Μήπως τα ακρίβυνε η ελληνική αντιπροσωπεία της Toyo;


Έλα μωρέ πως κάνεις έτσι για ένα γιούρο (http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2012/22/96170-mascots_euro_2012.jpg)!  :tease:
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: aero21 on June 13, 2012, 05:55:36 PM
Ερώτηση: έστω οτι πετυχαίνουμε πολύ καλή τιμή σούπερ. Και οκ οι 39 είναι ευχαριστημένοι και στον 40ό λέει 3 μήνες παράδοση. Ή στη χειρότερη λέει σούπερ τιμή και στους 39 λέει 3 μήνες παράδοση. Εκεί τι γίνεται? (xtreme αλλά για να καταλάβουμε πώς θα το χειριστούμε). Εγώ σεπτ θέλω λάστιχα οπότε ειμαι μέσα, αλλά οι καλοί λογαρισμοί κάνουν τους καλούς συμforumίτες.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 13, 2012, 06:06:58 PM
Φιλε aero21 (...δυστυχως δεν γνωριζω το ονομα σου!!!  :oops:) εαν τυχον δεν εχει την αρχικη επιλογη ελαστικων που θες θα δωσουμε την δευτερη εναλλακτικη σου επιλογη και εαν και τοτε δεν τα εχει ουτε και αυτα τοτε δεσμευομαι και εγω αλλα και ο Δημητρης (Tsekos86) που μιλω εξ ονοματος του οτι τα χρηματα που θα "δωσεις" για να εισαι στην λιστα θα σου επιστραφουν στο ακεραιο και μαλιστα εαν οχι την ιδια στιγμη-μερα το συντομοτερο δυνατο. Εαν αυτο σε καλυπτει τοτε με χαρα να εισαι και εσυ στην "λιστα" αυτη!!!

ΥΓ. Ειναι τοσο δυσευρετα τα λαστιχα που θες να βαλεις? Εαν θες για πες μου γιατι λαστιχα και διασταση σκεφτεσε?
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: aero21 on June 13, 2012, 06:13:55 PM
Γενικά έχω ακούσει κουφά σκηνικά, πχ τη πιο κοινή διάσταση για 14άρες ζάντες μου έλεγε σε βουλκανιζατέρ για αναμονές της τάξης του μήνα και πχ δυσκολα νούμερα έρχονται αμέσως. Γι αυτό ρωτάω. Γενικά όμως το 2ο που σκέφτομαι είναι το εξής: αν κάποιος πχ του λέει αρχική 500 η 4άδα, μπορώ μέχρι 450 και ο άλλος του πει αρχική 600 για τον αβγ λόγο έκπτωση χ και στο πάω 480 γιατί κάποιος να πάει σε GB. ΤΟ θέμα είναι οι αρχικές τιμές είναι αυτές που έχουν στους καταλόγους ή ότι τους λένε εκείνη την ώρα απο τηλ στους χονδρεμπόρους κτλ?
Ξεκαθαρίζω εγώ μέσα ειμαι στο GB, αλλά επειδή παίζουν πολύ οι τιμές και οι διαθεσιμότητες φοβάμαι οτι θα έρθετε σε δύσκολη θεση στο τέλος, από τους 20 μπορεί στους 10 να μην αρέσει το αποτέλεσμα. Γι' αυτό κανονικά πρέπει να ξέρουν όλοι τις τελικές τιμές. Αλλά πώς θα σου δώσουν τελικές τιμές αν δε ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα μοντέλα????
Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό τη κότα?
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 13, 2012, 06:23:46 PM
Ευλογες οι απορρειες σου αλλα πολλες απο αυτες εαν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ μπορει και να σου λυθουν. Σιγουρα απο μαγαζι σε μαγαζι η τιμη για ενα ιδιο ελαστικο μπορει και να διαφερουν. Αφου παρουμε απο 5-10 μαγαζια τις προσφορες του για ολα τα λαστιχα του καθενος ξεχωριστα τοτε θα κατσουμε να δουμε ποιος μας εδωσε την συνολικα καλυτερη προσφορα και εκει θα "παμε". Θα προσπαθησουμε για το καλυτερο ΟΛΩΝ και οχι το δικο μου ή του Δημητρη ή καποιου αλλου. Οτι περνα απο το χερι μας θα το κανουμε!!!

Κατι αλλο δεν μπορω να πω!!! Παντως θα δωσουμε τον καλυτερο εαυτο μας (...Δημητρης και εγω) για να γινει το GB ανταξιο των προσδοκιων ΟΛΩΝ σας!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on June 17, 2012, 03:26:43 PM
http://www.wheelmarket.gr/?%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE,1 (http://www.wheelmarket.gr/?%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE,1)
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: tsekos86 on June 23, 2012, 02:15:54 PM
Να βαλω και εγω τη δικη μου λιστα...

1. GENERAL 155/65/14
2. ALFIE86  205/45/17
3. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R 215/45/17
                    Continental 155/65/14
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: vagmann on June 24, 2012, 12:24:49 AM
1. GENERAL 155/65/14
2. ALFIE86  205/45/17
3. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R 215/45/17
                    Continental 155/65/14
4.VAGMANN ΤΟΥΟ R888 205/50/15 ή 195/50/15

Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: thodoris_k on June 25, 2012, 02:02:35 PM
1. GENERAL 155/65/14
2. ALFIE86  205/45/17
3. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R 215/45/17
                    Continental 155/65/14
4.VAGMANN ΤΟΥΟ R888 205/50/15 ή 195/50/15
5.thodoris_k    TOYO T1R 205/45/17
                     Firestone ή kumho 155/55/15
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: thodoris_k on June 25, 2012, 10:46:15 PM
Διορθωση....
1. GENERAL 155/65/14
2. ALFIE86  205/45/17
3. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R 215/45/17
                    Continental 155/65/14
4.VAGMANN ΤΟΥΟ R888 205/50/15 ή 195/50/15
5.thodoris_k    TOYO T1R 205/45/17
                     Firestone ή kumho 185/60/15
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on August 01, 2012, 10:06:00 AM
Να υπενθυμισω το GROUP BUY ειναι σε εξελιξη!!!

1. GENERAL 155/65/14
2. ALFIE86  205/45/17
3. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R 215/45/17
                    Continental 155/65/14
4.VAGMANN ΤΟΥΟ R888 205/50/15 ή 195/50/15
5.thodoris_k    TOYO T1R 205/45/17
                     Firestone ή kumho 185/60/15
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: alfie86 on August 06, 2012, 12:45:45 AM
Να υπενθυμισω το GROUP BUY ειναι σε εξελιξη!!!

1. GENERAL 155/65/14
2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R 215/45/17
                    Continental 155/65/14
3.VAGMANN ΤΟΥΟ R888 205/50/15 ή 195/50/15
4.thodoris_k    TOYO T1R 205/45/17
                     Firestone ή kumho 185/60/15
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on August 22, 2012, 10:37:33 AM
Να θυμησω οτι σε λιγες μερες θα ολοκληρωθει το group buy και θα προβουμε σε αγορα!!! Οποιος θελει τελευταια στιγμη ας γραψει...
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: vagmann on August 22, 2012, 11:49:44 PM
Να θυμησω οτι σε λιγες μερες θα ολοκληρωθει το group buy και θα προβουμε σε αγορα!!! Οποιος θελει τελευταια στιγμη ας γραψει...


Γιατι εχουμε προσφορα Στρατηγε?
Παιζει να αλλαξω απο R888,σε Kumho V70A Medium... :yawn:
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on August 23, 2012, 12:47:59 AM
Βαγγελη ακομα δεν εχει κλεισει το group buy αλλα και δεν εχει γινει το "πρωτο" βημα. Διαβασε σε προηγουμενο μου ποστ τι εννοω!!! Επισης η δευτερη σου επιλογη απο προσωπικη εμπειρια που τα φοραγα ειναι απιστευτα. Παλιωτερα απο review που ειχα διαβασει ειναι σκαλες ανωτερα απο τα 8αρια!!! Σκεψου και αποφασιζεις!!!

ΥΓ. Λογικα στο group buy θα μπει και ο Κωνε που θελει !!! Περιμενω να γραψει και αυτος!!! :axe: :axe:
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Konstantinos on August 23, 2012, 09:03:08 AM
Προς το παρόν δεν έχει μια ο Κωνέ και δεν ξέρω πώς θα μου τα φέρει ο μήνας
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on August 23, 2012, 10:42:41 AM
1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN     ΤΟΥΟ R888                         205/50/15 ή 195/50/15

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on August 25, 2012, 09:49:46 AM
Λοιπον...

Εαν ειναι να την ξαναφαω ...ας προσεχα!!!   

Θα αλλαξει το ολο group buy στο θεμα το χρηματικο. Δλδ δεν θα γινει το 50% καταθεση στην αρχη και μετα η διαφορα. Οταν "κλεισει" το group buy θα παρω την ποσοτητα των ελαστικων που θα εχουν δηλωσει και θα παω σε οσους περισσοτερους λαστιχαδες μπορω (...οποιαδηποτε βοηθεια φυσικα δεκτη!) και θα καταγραψω τις προσφορες που θα μας κανουν. Μετα οταν τις μαζεψω ολες θα δω ποια ειναι ποιο συμφερουσα ΣΥΝΟΛΙΚΑ και εκει θα καταληξουμε.

Το θεμα με την πληρωμη, θα πηγαινει εκει ο καθε ενδιαφερομενος που θα εχει δηλωσει συμμετοχη (...καλο θα ηταν καποια στιγμη μετα να μου στειλετε μαρκα αυτοκινητου και πινακιδα ωστε να ξερει ο ανθρωπος σε τι αμαξι θα πηγαινουν η καθε τετραδα) θα δινει τα στοιχεια που προανεφερα και θα τσιμπαει την προσφορα!!!

Εαν και πιστευω οτι θα γινει λαλακια ας το κανουμε ετσι.

ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΜΗ!!!

Θα περιμενω οποιος θελει την συμμετοχη του!

1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN     ΤΟΥΟ R888                         205/50/15 ή 195/50/15

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: vagmann on August 25, 2012, 12:09:37 PM
EDIT:
1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN     KUMHO V70A SEMISLICKS  205/50/15 (ή 195/50/15 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A

Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Hayate on August 25, 2012, 03:21:02 PM
Toyo T1R 225/45 R16   :)

σκοπεύω να τα παραγγείλω απο camskill, αλλά αν κάνει κάποιος εδώ καλή προσφορά γιατί όχι..
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: saldale on August 25, 2012, 03:27:48 PM
Ο Camskill δεν στέλνει πλέον Ελλάδα.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Hayate on August 25, 2012, 03:49:47 PM
fuck!!! δε το ήξερα... η τιμή απο εδώ είναι 220ε πάνω...  :zalistika: :zalistika:

άρα όχι μόνο toyo για μένα, οτιδήποτε στην ίδια διάσταση..

225/45 R16 ή 215/45 R16

Κατά προτήμηση κάτι σε toyo, michelin, yokohama, dunlop, hankook, continental, bridgestone, kumho.

Αν βγεί κάτι κοντά στο 400άρι θα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on August 25, 2012, 05:35:21 PM
Φιλε μου εαν θες δες ποια ακριβως θες αναλογα με τα δικα σου κριτηρια και δωσε μου μια κυρια και μια εναλλακτικη επιλογη. Αυτο που ζητας ειναι λιγο δυσκολο!!!

1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN     KUMHO V70A SEMISLICKS  205/50/15 (ή 195/50/15 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A

6. Hayate ....?
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Hayate on August 25, 2012, 06:10:11 PM
Είπα πολλά ε??  ;D

Οτι έχει σε:
1. 225/45 R16  (Τ1R, contisportcontact2)  ή
2. 215/45 R16  (Hankook, Dunlop)

Απο Πέμπτη - Παρασκευή θα ψάξω κ εγώ, πιο πρίν δε μπορώ.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on August 25, 2012, 11:44:50 PM
Λογικα απο βδομαδα 'η απο την αλλη βδομαδα που θα εχω λιγο χρονο θα κλεισει το group buy και θα ξεκινησω το ψαξιμο. Μεχρι τοτε θα εχεις χρονο να κατασταλαξεις σε ποια διασταση και κυριως σε ποια μαρκα!!! ΟΚ?
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: tsekos86 on August 26, 2012, 12:12:01 PM
εγω καταλαβα οτι θελει οποια μαρκα να ναι απλα να ειναι σε αυτη τη διασταση και να ειναι σε οσο καλυτερη τιμη γινεται..!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Hayate on August 26, 2012, 03:03:35 PM
εγω καταλαβα οτι θελει οποια μαρκα να ναι απλα να ειναι σε αυτη τη διασταση και να ειναι σε οσο καλυτερη τιμη γινεται..!
το αυτό!  ;)  αλλά στην ουσία 4 λάστιχα είναι. τα έχω γράψει ακριβώς στις αντίστοιχες διαστάσεις πρίν. 2 κ 2...
δηλαδή:

T1R / ContiSportContact2   ->   225/45/16
Hankook RS2 / Dunlop Sport Maxx  ->  215/45/16

περισσότερο με νοιάζει η τιμή, άλλο 400ε κ άλλο 700ε..
Χάρη κοίτα, εγώ θα τα ψάξω απο Πέμπτη, οπότε θα σου πω κ πιο συγκεκριμένα...
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: aero21 on August 27, 2012, 12:06:35 PM
1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN     ΤΟΥΟ R888                         205/50/15 ή 195/50/15

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A

6. aero21 Continental SportContact2 205/50/16
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: tsekos86 on September 01, 2012, 01:52:51 PM
Απο Δευτερα ξεκιναμε με τον Χαρη ερευνα αγορων. Μεσα στην βδομαδα θα στειλουμε και mail στον camskill να δουμε μηπως μπορει για τετοια ποσοτητα να κανει κατι και να στειλει Ελλαδα. Σε οποιο μαγαζι θα πηγενουμε θα ενημερωνουμε εδω για το που πηγαμε και τι προφορα καταφεραμε να παρουμε..
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Hayate on September 02, 2012, 02:49:07 PM
απο αύριο ξεκινάω το ψάξιμο κ εγώ
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Konstantinos on September 02, 2012, 10:58:07 PM

1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN     ΤΟΥΟ R888                         205/50/15 ή 195/50/15

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A

6. aero21 Continental SportContact2 205/50/16

7. Konstantinos Οποιαδήποτε μάρκα σε 215/70/16 ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ (Όχι για off road ούτε 50-50)
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: vagmann on September 04, 2012, 01:10:13 AM
3.VAGMANN     KUMHO V70A SEMISLICKS 205/50/15 (ή 195/50/15 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)

Αν δεν εχει τοτε r888...

Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on September 04, 2012, 01:59:03 AM
1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN    KUMHO V70A SEMISLICKS  205/50/15 (ή 195/50/15 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A

6. aero21 Continental SportContact2 205/50/16

7. Konstantinos Οποιαδήποτε μάρκα σε 215/70/16 ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ (Όχι για off road ούτε 50-50)

Βαγγελη εαν δεις εγω το ειχα γραψει σωστα. Το γιατι αλλαξε στην πορεια ....δεν ξερω!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on September 04, 2012, 10:43:20 PM
Λοιπον... Εχουμε καλα νεα!!!

Μολις "μιλησαμε" με τον camskill και σε 2 βδομαδες θα μπορει να στειλει ξανα Ελλαδα μιας και θα εχει νεο dealer. Οποτε εμεις θα στειλουμε τα λαστιχα που θελουμε ωστε να παρουμε προσφορα και απο εκει. Το ποιο λογικο απο εκει να πετυχουμε μακραν την καλυτερη τιμη απο ολους. Φυσικα θα προσπαθησουμε να διεκδικησουμε μια επιπλεον εκπτωση μιας και 10-11 τετραδες δεν ειναι μικρο θεμα.

Θα παρακαλουσαμε οσοι εχουν ενδιαφερθει για αυτο το group buy να κανουν εναν επιπλεον κοπο και να μπουν στην σελιδα του camskill ( http://www.camskill.co.uk/ (http://www.camskill.co.uk/) ) να επιλεξουν ακριβως ποια λαστιχα θελουν και να ποσταρουν διπλα απο το ονομα τους απλα το link. Ετσι θα ξερουμε ποιο καλα και ποιο σωστα και αυτοι θα ξερουν τι θα στοιχισουν!!!

Παρολα αυτα εγω και ο Δημητρης (Tsekos86) θα ψαξουμε και στην εδω αγορα τιμες και προσφορες ωσστε να συγκρινουμε.

Εαν μετα απο αυτην την εξελιξη θελει και κανεις αλλος να μπει στο group buy με χαρα να δηλωσει συμμετοχη. Σιγουρα μεχρι τελος Σεπτεμβριου θα εχει γινει η παραγγελια (...δλδ με το που παρουμε το ΟΚ οτι μπορει να στειλει).

Σε περιπτωση που γινει στον Camskill θα πρεπει οι ενδιαφερομενοι οταν ειναι να κλεισουμε την παραγγελια να καταθεσουν σε εναν λογαριασμο τα χρηματα που θα τους αντιστοιχουν σε διαστημα το πολυ 2 ημερων ωστε να μην αργησει η παραγγελια συνολικα.

Εαν ομως βρουμε στην εγχωρια αγορα καλυτερη συνολικη προσφορα (...πραγμα αδυνατο κατα την γνωμη μου) θα προχωρησουμε εδω την αγορα.

1. GENERAL   http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1 (http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1)
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Konstantinos on September 05, 2012, 12:34:23 AM
Πολύ ενδιαφέρον αυτό! Αλλάζει λίγο τα δεδομένα..Δυστυχώς αυτά που ήθελα δεν τα έχει stock οπότε επιφυλάσσομαι μήπως τα φέρει. Προς το παρόν με ενδιαφέρει να πάρω τιμή προσφοράς για αυτά :

http://www.camskill.co.uk/m64b2155s232p0/SUV_Tyres_-_4x4_Tyres_-_All_Terrain_Tyres_-_Off_Road_Tyres_-_16_inch_Infinity_Tyres_SUV_4x4_Infinity_INF200_Infinity_INF_200_-_R16_inch_-_215_70_16_215_70R16 (http://www.camskill.co.uk/m64b2155s232p0/SUV_Tyres_-_4x4_Tyres_-_All_Terrain_Tyres_-_Off_Road_Tyres_-_16_inch_Infinity_Tyres_SUV_4x4_Infinity_INF200_Infinity_INF_200_-_R16_inch_-_215_70_16_215_70R16)

και

http://www.camskill.co.uk/m54b0s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m54b0s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_)

Με την επιφύλαξη ότι αφενός συμφέρουν από τις εγχώριες προσφορές που θα βρούμε και ότι δεν θα γίνουν διαθέσιμα αυτά που έχω βάλει στο μάτι


και τιμούλα για αυτό το set


Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: philosopher on September 05, 2012, 01:12:06 PM
1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN    KUMHO V70A SEMISLICKS  205/50/15 (ή 195/50/15 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A

6. aero21 Continental SportContact2 205/50/16

7. Konstantinos Οποιαδήποτε μάρκα σε 215/70/16 ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ (Όχι για off road ούτε 50-50)

8. Philosopher Toyo T1R Proxes Toyo T1 R  195/50 R15 82V TL
(http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_))
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: el loco on September 05, 2012, 01:59:33 PM

1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN    KUMHO V70A SEMISLICKS  205/50/15 (ή 195/50/15 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A

6. aero21 Continental SportContact2 205/50/16

7. Konstantinos Οποιαδήποτε μάρκα σε 215/70/16 ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ (Όχι για off road ούτε 50-50)

8. Philosopher Toyo T1R Proxes Toyo T1 R  195/50 R15 82V TL
(http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_))

9.el loco toyo t1r 195-45-16
http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_)

ειδα την ισοτιμια 1 ευρω προς 0.76..τσεκαρετε και εσεις παρακαλω
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: aero21 on September 05, 2012, 02:04:53 PM

1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN    KUMHO V70A SEMISLICKS  205/50/15 (ή 195/50/15 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A

6. aero21 Continental SportContact2 205/50/16
http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_)

7. Konstantinos Οποιαδήποτε μάρκα σε 215/70/16 ΑΣΦΑΛΤΙΝΑ (Όχι για off road ούτε 50-50)

8. Philosopher Toyo T1R Proxes Toyo T1 R  195/50 R15 82V TL
(http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_))
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Konstantinos on September 05, 2012, 02:10:29 PM

1. GENERAL                                         155/65/14

2. TSEKOS86   Brigistone Potenza RE050A 215/55/16
                    Toyo T1R                        215/45/17
                    Continental                     155/65/14

3.VAGMANN    KUMHO V70A SEMISLICKS  205/50/15 (ή 195/50/15 ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ)

4.thodoris_k    TOYO T1R                       205/45/17
                     Firestone ή kumho            185/60/15

5. Ioannis (MAZDASPEED CLUB) BRIDGESTONE 225/45 R18 91V RE050A

6. aero21 Continental SportContact2 205/50/16
http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_)

7. Konstantinos Οποιαδήποτε μάρκα σε 215/70/16

http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_)


8. Philosopher Toyo T1R Proxes Toyo T1 R  195/50 R15 82V TL
(http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_))
[/quote]
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: aero21 on September 05, 2012, 02:11:45 PM
ειδα την ισοτιμια 1 ευρω προς 0.76..τσεκαρετε και εσεις παρακαλω

0.79 βγαίνει σε μένα
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: tsekos86 on September 05, 2012, 04:50:54 PM
παιδες θελω τη βοηθεια σας...

το bridiston potenza re050a  σε 215/55/16 ειναι για μια alfa 159.
ο kamskill ομως δεν το εχει. δεν ξερω τι κατηγορια λαστιχο ειναι αυτο...
αλλα θα ηθελα ενα που να ζεστενεται ευκολα και να εχει καλα κρατηματα γιατι η αποστασεις ειναι συντομες
και μικρες οποτε οταν θα χρειαστει φρενα θελω να τα εχει. η τιμη δεν με απασχολει πολυ.. πανω απο ολα θελω να ειναι καλα...!
τι μου προτεινετε?
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: tsekos86 on September 05, 2012, 05:04:08 PM
ο el loco ηθελε και βγηκε απο την λιστα? η τον βγαλανε καταλαθος σε καποιο copy - paste?
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on September 05, 2012, 05:50:08 PM
1. GENERAL  
http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1 (http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1)

2. aero21
http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_)

3. Konstantinos
http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_)

4. Philosopher
http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_)

5. el loco
http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_)

6. nnick (MIATA CLUB)
http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_)



ΥΓ. Παρακαλω και τα υπολοιπα μελη που θελουν να παρουν μερος να διαλεξουν ποια ακριβως λαστιχα θελουν, να δουνε την τιμη που θα τους βγει, να υπολογισουν τα μεταφορικα, να τσεκαρουν οτι δεν ειναι out of stock (...για αν μην τρεχουμε μετα!) και μετα να ποσταρουν το link οπως ακριβως εχουν ποσταριστει απο πανω ακριβως! Ετσι ολοι θα ξερουν ποσο ακριβως θα τους βγει (...εαν καταφερουμε επιπλεον εκπτωση θα μοιραστει ισοποσα). Θα παρακαλεσω επισης για ολους τους παραπανω λογους μην ποσταρουν αυτοι που δεν ενδιαφερονται πραγματικα!!!

Ευχαριστω πολυ!!!

ΥΓ.2 Philosofer τα λαστιχα σου ειναι out of stock εαν ειδα καλα. Ελεγξε το και ριξε μια ματια για καποια αλλα εαν ειναι!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on September 05, 2012, 06:34:49 PM
Εγω ειμαι εκτος παραγγελιας τελικα!!! Ομως θα συνεχισω την παραγγελια στους αλλους!!!

1. aero21
http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_)

2. Konstantinos
http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_)

3. Philosopher
http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_)

4. el loco
http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_)

5. nnick (MIATA CLUB)
http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_)



ΥΓ. Παρακαλω και τα υπολοιπα μελη που θελουν να παρουν μερος να διαλεξουν ποια ακριβως λαστιχα θελουν, να δουνε την τιμη που θα τους βγει, να υπολογισουν τα μεταφορικα, να τσεκαρουν οτι δεν ειναι out of stock (...για αν μην τρεχουμε μετα!) και μετα να ποσταρουν το link οπως ακριβως εχουν ποσταριστει απο πανω ακριβως! Ετσι ολοι θα ξερουν ποσο ακριβως θα τους βγει (...εαν καταφερουμε επιπλεον εκπτωση θα μοιραστει ισοποσα). Θα παρακαλεσω επισης για ολους τους παραπανω λογους μην ποσταρουν αυτοι που δεν ενδιαφερονται πραγματικα!!!

Ευχαριστω πολυ!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Konstantinos on September 05, 2012, 06:45:02 PM
Δεν μπορώ να υπολογίσω τα μεταφορικά σε αυτό το site...Θα ήθελα όμως πριν την τελική παραγγελία να πάρω και μια τιμούλα από τους εδώ λαστιχάδες. Ενδεχομένως να έχουν μια καλή αντι-πρόταση.  :good:
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on September 05, 2012, 07:12:05 PM
Κωνε ήδη με τον Δημήτρη πήγαμε σήμερα σε καμποσους λαστιχαδες να πάρουμε προσφορες. Εαν έχεις ΕΣΥ κανέναν "δικό σού" μπορείς να "βοηθήσεις" εαν θές και με την λίστα που παίζει να πας και να πάρεις συνολική προσφορά για όλους. Όσο για τα μεταφορικά δεν θα είναι και τίποτα τραγικό ή μεγάλο.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: saldale on September 05, 2012, 07:18:25 PM
Αν θυμάμαι καλά και πρίν ο Camskill σταματήσει να στέλνει Ελλάδα, το κόστος μεταφοράς 4 ελαστικών απο αυτόν στην Ελλάδα ήταν 70€.
Ίσως βέβαια τώρα να κάνει κάποια πιο συμφέρουσα συμφωνία, με μικρότερο κόστος.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: spoumi on September 05, 2012, 07:55:14 PM
Αν θυμάμαι καλά και πρίν ο Camskill σταματήσει να στέλνει Ελλάδα, το κόστος μεταφοράς 4 ελαστικών απο αυτόν στην Ελλάδα ήταν 70€.
Ίσως βέβαια τώρα να κάνει κάποια πιο συμφέρουσα συμφωνία, με μικρότερο κόστος.
70 ευρώ η τετράδα ή η παραγγελία γιατί έχει διαφορά.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Liakos on September 05, 2012, 07:58:02 PM
Χρεωνει με ζευγαρι ή 4αδα.
Για 4αδα ηταν καπου στις 55 λιρες αν θυμαμαι καλα.Τα μισα για ζευγαρι.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: tsekos86 on September 05, 2012, 09:50:55 PM

1. aero21
http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_)

2. Konstantinos
http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_)

3. Philosopher
http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_)

4. el loco
http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_)

5. nnick (MIATA CLUB)
http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_)


6. tsekos86
         1.   http://www.camskill.co.uk/m54b103s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m54b103s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_)
         2.   http://www.camskill.co.uk/m62b2525s292p96281/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Premium_Contact_5_ContiPremiumContact_5_-_215_55R16_93W_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b2525s292p96281/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Premium_Contact_5_ContiPremiumContact_5_-_215_55R16_93W_TL_)
         3.   http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1 (http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1)
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: el loco on September 05, 2012, 11:55:26 PM
οταν πρεπει να βαλουμε λεφτα σε λογαριασμο,να μου το στειλετε λιγο νωρις σας παρακαλω γιατι θα μαι φανταρος και καποιος να παραλαβει για μενα αν ειναι δυνατο.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: HAYABUSA on September 06, 2012, 06:59:12 PM
1. aero21
http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_)

2. Konstantinos
http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_)

3. Philosopher
http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_)

4. el loco
http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_)

5. nnick (MIATA CLUB)
http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_)


6. tsekos86
         1.   http://www.camskill.co.uk/m54b103s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m54b103s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_)
         2.   http://www.camskill.co.uk/m62b2525s292p96281/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Premium_Contact_5_ContiPremiumContact_5_-_215_55R16_93W_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b2525s292p96281/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Premium_Contact_5_ContiPremiumContact_5_-_215_55R16_93W_TL_)
         3.   http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1 (http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1)

7.HAYABUSA
205/40/17
http://www.camskill.co.uk/products.php?show=1680 (http://www.camskill.co.uk/products.php?show=1680)
(θελω να μου ανακοινωθει η τελικη τιμη πριν προχωρησω σε πληρωμη απο μερους μου)
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: Konstantinos on September 06, 2012, 09:39:21 PM
Έχουμε κλείσει δηλαδή ότι η παραγγελία θα γίνει οπωσδήποτε από το εξωτερικό? Με προυπόθεση ότι σε λίγες μέρες θα μπορεί να στείλει Ελλάδα φυσικά..
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: tsekos86 on September 06, 2012, 09:57:49 PM
kostantine: εχουμε παει και θα παμε και σε αλλα μαγαζια στην Ελλαδα με τον Χαρη να παρουμε προσφορες.. ως τωρα ειναι πολυ μακρια οι τιμες σε σχεση με τον camiskill. οποτε λογικα τα λαστιχα θα τα παρουμε απο camskill.

HAYABUSHA: αυτο που λες φιλε δεν γινεται... εχουμε πει οτι η λιστα ειναι δεσμευτικη. οποιος μπαινει παει με τη λογικη οτι θα παρει σιγουρα μια καλυτερη τιμη απο οτι να ηταν μονος του. αυτο εχουμε πει οτι γινεται επειδη μπορει η λιστα να φτασει 20 ατομα και να παρουμε προσφορα για 20 ατομα. αν 10 φυγουν τοτε θα πρεπει να παρουμε αλλη προσφορα για 10 ατομα. οποτε σκεψου το καλα.. κανε και μια ερευνα αγορας και αν θες και εισαι σιγουρος βαζεις το ονομα σου στην λιστα.


Insert Quote
1. aero21
http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_)

2. Konstantinos
http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_)

3. Philosopher
http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_)

4. el loco
http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_)

5. nnick (MIATA CLUB)
http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_)


6. tsekos86
         1.   http://www.camskill.co.uk/m54b103s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m54b103s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_)
         2.   http://www.camskill.co.uk/m62b2525s292p96281/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Premium_Contact_5_ContiPremiumContact_5_-_215_55R16_93W_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b2525s292p96281/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Premium_Contact_5_ContiPremiumContact_5_-_215_55R16_93W_TL_)
         3.   http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1 (http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1)
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on September 06, 2012, 10:24:42 PM
Επισης ο Δημητρης ξεχασε να πει οτι την τελικη τιμη απο camskill μπορει να την δει ανα πασα στιγμη κανωντας μια εικονικη παραγγελια. Εαν καταληξουμε στον Camskill θα ξερει απο πριν και απλα θα προσπαθησουμε για κατι ακομα καλυτερο!!! Οποτε φιλε HAYABUSA εαν θες δες και εσυ στην εγχωρια αγορα τι τιμες παιζουν, δες στον camskill και αποφασισε τι θα κανεις!!!

Για ολους θα ισχυει το ιδιο και δεν θα υπαρχει καμια εξαιρεση!!!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: vagmann on September 07, 2012, 11:52:01 AM
Για μας δεν βρεθηκε τπτ??? :(
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on September 07, 2012, 01:39:58 PM
Για μας δεν βρεθηκε τπτ??? :(

Λιγο δυσκολα ειναι αλλα ασε μας να προσπαθησουμε να ψαξουμε. Στο τελος θα σε ενημερωσουμε καταλληλα!!! :exaclty:
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: el loco on September 07, 2012, 01:54:18 PM
δεν του στελνουμε την λιστα να μας πει μεχρι τωρα τι τιμη μας κανει με  μεταφορικα κομπλε???

(εγω ετσι κιαλλιως   θα τα παρω)


και ποτε ληγει τo group buy???
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: el loco on September 08, 2012, 07:06:29 PM
κανεις?? τιποτα???
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: tsekos86 on September 09, 2012, 09:40:01 AM
Η αγορα θα γινει τελος Σεπτεμβριου.. ετσι και αλλιως περιμενουμε να αλλαξει dealer για να μπορει να στειλει και Ελλαδα.
να του στειλουμε να του πουμε να μας δωσει προσφορα τωρα και μετα να του ξαναστειλουμε για να μας ξαναδωσει θα ειναι σας να 
παιζουμε μαζι του.. η τιμη που θα αγορασουμε ειναι η τιμη που γραφει. αν καταφερουμε να παρουμε κατι καλυτερο καλος..
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: philosopher on September 10, 2012, 02:10:40 PM
Guys δεδομένου ότι τα λάστιχα που ήθελα είναι out-of-stock εγώ δε θα συμμετάσχω.
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: thodoris_k on September 21, 2012, 04:43:23 PM
1. aero21
http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s300p61051/Continental_Tyres_Car_Continental_Sport_Contact_2_Contisportcontact_2_-_205_50R16_Z_FR_TL_)

2. Konstantinos
http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m64b0s232p73303/Dunlop_Tyres_SUV_4x4_Dunlop_TG32_Grandtrek_TG_32_-_215_70_R16_99S_TL_)

3. Philosopher
http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m53b0s99p1667/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_50_R15_82V_TL_)

4. el loco
http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b0s94p1671/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_195_45R16_80V_TL_)

5. nnick (MIATA CLUB)
http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b103s344p1679/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R16_87W_XL_TL_)


6. tsekos86
         1.   http://www.camskill.co.uk/m54b103s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m54b103s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_)
         2.   http://www.camskill.co.uk/m62b2525s292p96281/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Premium_Contact_5_ContiPremiumContact_5_-_215_55R16_93W_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m62b2525s292p96281/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Premium_Contact_5_ContiPremiumContact_5_-_215_55R16_93W_TL_)
         3.   http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1 (http://www.camskill.co.uk/m4b0s391p60832/Continental_Tyres_Car_Continental_Conti_Eco_Contact_3_ContiEcoContact_3_-_155_65_R14_75T_TL_1)

7. thodoris_k
http://www.camskill.co.uk/m54b0s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_ (http://www.camskill.co.uk/m54b0s457p3578/Toyo_Tyres_Car_Toyo_T1R_Proxes_Toyo_T1_R_-_205_45R17_88W_XL_TL_)
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: GENERAL on October 01, 2012, 12:49:22 PM
Μιας και εχει μεινει λιγο πισω το ολο θεμα, ο Δημητρης και εγω θελουμε να σας πληροφορησουμε οτι δεν το εχουμε αμελλησει αλλα περιμενουμε ακομα απαντηση απο τον Camskill!!! Δυστυχως ακομα περιμενει να συμφωνησει με μεταφορεα αλλα δεν εχει δωσει καμια αλλη πληροφορια για το ποτε θα ξεκινησει να στελνει και ποσο θα χρεωνει τα μεταφορικα. Παρολα αυτα απο οτι ψιλοκοιταξαμε εαν υπολογισεις και τα μεταφορικα (...μια μεση τιμη μιας και δεν ξερουμε), η διαφορα που μενει ειναι πολυ μικρη σε σχεση με την αγορα της Ελλαδος και φυσικα ενα μικρο ρισκο για την ημερομηνια κατασκευης του ελαστικου (...αυτο θα το τονισουμε εαν θα κανουμε τελικα την παραγγελια). Παλια ηταν παραδεισος. Επισης θα ερχοντουσαν σπιτι μου ολα και απο εκει ο καθενας θα ερχοταν να τα παραλαμβανε και να πηγαινε στον δικο του λαστιχα για να τα "βαλει". Δλδ κανα 40ευρω περαστικα σιγουρα συν τις βενζινες περα δωθε που θα ηθελε!

Τωρα οσο εχει σχεση με την εγχωρια αγορα πηγαμε σε 4-5 μαγαζια αλλα παρατηρησαμε 2 πραγματα. Πρωτον σχεδον ολοι λενε πολυ υψηλη αρχικη τιμη (...ενδεικτικα καποιος λαστιχας εδωσε αρχικη τιμη στα ΤΟΥΟ Τ1R 1100 ευρω και μας τα "αφηνε" 640 ευρω!!!) και μετα τα "δινουν" στην "κανονικη τους τιμη χωρις καμια αξιολογη διαφορα-εκπτωση. Δευτερον οτι μετα απο κανα 2 μερες πηραμε τηλ και καλα σαν μεμωνομενοι πελατες και για τα ιδια λαστιχα μας εδιναν τις ιδιες τιμες (...δλδ 640 ευρω τα ΤΟΥΟ που ειχαμε παει εκει με την λιστα και 640 ευρω μεμονομενα απο το τηλ).
Επισης στον μεν Α λαστιχα βρησκαμε τα Χ λαστιχα λιγο ποιο φθηνα σε σχεση με καποιον Β λαστιχα, ενω ο Β λαστιχας τα Ψ λαστιχα τα εχει λιγο ποιο φθηνα σε σχεση με τον Α λαστιχα !!!

Οποτε μπαινει εδω το ερωτημα. Τι θελετε να κανουμε? Θελετε να συνεχεισουμε και να περιμενουμε απαντηση απο τον Αγγλο, θελετε να  βρουμε μια γενικη λυση που μπορει καποιος να οφεληθει περισσοτερο απο καποιον αλλον ή να το αφησουμε και να παει ο καθενας μονος του?

Απο αυτους που δηλωσαν συμμετοχη θα περιμενω της απαντησεις τους. Απο αυτους που δεν δηλωσαν, καλο θα ηταν να μην μπλεχτουν (....χωρις παρεξηγηση!) γιατι θα γινει μπερδεμα!!!

ΥΓ. Ευχαριστουμε πολυ και συγχωρεστε μας για την ολη καθυστερηση αλλα δεν φταιμε εμεις!
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: thodoris_k on October 01, 2012, 04:05:24 PM
Σε οτι αφορα εμενα παιδια θα προτιμουσα, αν δε γινεται να βρεθει μια λυση αμεσα, να το αφησουμε. Δεν εχω κανενα προβλημα να το παλεψουμε κ οσο μπορω κ εγω να βοηθησω απο τη μερια μου οπου μου ζητηθει, αλλα θα ηθελα να τα βαλω τα λαστιχα σχετικα γρηγορα μην το καθυστερησω αλλο!
*βιαζομαι να βαλω τις 17αρες!!!!  ;D
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: aero21 on October 01, 2012, 09:29:39 PM
Νομίζω πως έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση προσωπικά πιστεύω πως ίσως το καλύτερο είναι να πάμε μεμονωμένα. Ήδη λογικά τώρα η ζήτηση θα ανέβει με τις πρώτες βροχές, και δεν υπάρχει που δεν υπάρχει στοκ θα περιμένουμε 3 μήνες μέχρι να έρθουν!!! Εμένα τα μεταχ. που είχα βάλει ως προσωρινή λύση πάλι χάνουν αέρα....Και αν η διαφορά τιμής με μεμονωμένη αγορά είναι <100€ δε με συμφέρει για κανένα λόγο (βενζίνες,πέρα δώθε, κόπος, συντονισμός, κτλ, μη ξεχνάμε και ο χρόνος και ο κόπος είναι χρήμα )
Title: Re: GROUP BUY ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Post by: thodoris_k on October 08, 2012, 12:28:34 AM
Παιδια δεν ξερω αν ακομα ισχυει κ αν θα γινει καποια κινηση, εγω αποσυρομαι απο το group buy, σαββατο θα παω να βαλω λαστιχα.. Αν τελικα προχωρησει κ μπορω να βοηθησω οπουδηποτε με χαρα να το κανω!