Show Recent Likes

Registration Agreement

Με την είσοδο σας στο παρόν φόρουμ (εφεξής “forum” / "mymx5") συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και αποδέχεσθε ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο αυτών οι οποίοι συνιστούν και τον Κανονισμό του mymx5:

1. Ο σεβασμός της προσωπικότητας, των ατομικών δικαιωμάτων και της ελευθερίας έκφρασης εντος των συνταγματικά προβλεπόμενων ορίων είναι πρωταρχική υποχρέωση των χρηστών/μελών του forum.

2. Απαγορεύονται αναρτησεις/δημοσιευσεις/μηνύματα που έχουν ως αποτέλεσμα ή αποσκοπούν άμεσα ή έμμεσα στη δημιουργία κακής ή εχθρικής ατμόσφαιρας στο forum μεταξύ των χρηστών του.

3. Βρισιές, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών και ακατάλληλη / ειρωνικη γλώσσα τιμωρούνται από το φόρουμ με προειδοποίηση ή/και διαγραφή. Οι επισκέπτες / χρήστες τoυ forum οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.

4. Μετά από δυο (2) προειδοποιήσεις ένας λογαριασμός θα αποκλείεται από το forum, για διάρκεια, ανάλογη της σοβαρότητας της παράβασης. Η παράκαμψη του αποκλεισμού με τη δημιουργία δεύτερου λογαριασμού δεν επιτρέπεται. Ένας λογαριασμός μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα αν ο χρήστης υποπέσει επανειλημμένα στις ίδιες παραβάσεις για τις οποίες έχει ήδη αποκλειστεί προσωρινά.

5. Απαγορεύεται ρητά η χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη από αποκλεισμένο εκ του forum χρήστη. Σε τέτοια περίπτωση θα αποκλείεται και ο δανεικός λογαριασμός.

6. Σε ακραίες περιπτώσεις και κατά την απόλυτη διακριτική ευχέρεια της ομαδας του forum, ένας χρήστης μπορεί να μπλοκαριστεί χωρίς να έχει προηγουμενως δύο (2) προειδοποιήσεις.

7. Περιεχόμενα και υπερσύνδεσμοι με πορνογραφικά, πολιτικά ακραία, εθνικιστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, ανήθικα και προσβλητικά στοιχεία που μπορούν να παραβιάσουν την ελληνική ή/και την κοινοτικη νομοθεσία απαγορεύονται και θα διαγράφονται.

8. Δεν επιτρέπεται η αναφορά keys, hacks, cracks ή άλλων πραγμάτων παράνομης φύσης συμπεριλαμβανομένων σελίδων για παράνομο downloading και "warez". Η συζήτηση για τέτοια αντικείμενα θα οδηγήσει σε απευθείας προειδοποίηση.

9. Η ομάδα του forum έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει, να κλειδώνει και να μετακινεί θέματα κατά την απόλυτη κρίση αυτής.

10. Η ομάδα του forum διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους όρους χωρίς καμία ειδοποίηση και περιορισμό.

11. Η χρήση αυτών των κανόνων είναι προνόμιο, όχι δικαίωμα. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να πράττουν ό,τι πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για το forum.

12. Σε περίπτωση που χρηστης/μέλος αντιγράφει κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, οφείλει να αναφέρει και την προέλευση του κειμένου και αν ειναι δυνατο το ονομα του συντακτη στο τέλος του.

13. Απαγορεύονται διαφημίσεις οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator. Επίσης απαγορεύεται το spamming (αποστολή ανεπιθύμητου ή διαφημιστικού μηνύματος) είτε δημόσια είτε με προσωπικά μηνύματα.

14. Το forum διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται εδω.Το forum σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών/μελών.
 
15. Τα μέλη/χρηστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται απο τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του forum.

16. Το forum δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.

17. Το forum δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών/χρηστών, αγγελίες & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών.

18. Οι επισκέπτες / χρήστες του forum, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία και αναλαμβάνουν εξ ολοκληρου και τη σχετική ευθύνη.

19. Το forum δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites και για μηνύματα/αναρτησεις/δημοσιευσεις/αρθρα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού.

20. Απαγορεύονται οι αγγελίες οποιουδήποτε είδους χωρίς την έγγραφη συναίνεση του administrator, εάν ο χρήστης που τις αναρτά έχει λιγότερα από 80posts. Επίσης απαγορεύεται η αποστολή τους με προσωπικά μηνύματα. Τέλος, το κάθε μέλος που πληροί τις προϋποθέσεις , έχει δικαίωμα να αναρτά 1 αγγελία ανά μήνα, η οποία απαγορεύεται να εμπεριέχει πάνω από 3 προϊόντα. Σε περίπτωση παράβασης του παραπάνω όρου, η αγγελία θα διαγράφεται χωρίς καμία προειδοποίηση.

21.Απαγορεύονται οι αγγελίες που αφορούν τρίτα πρόσωπα (συγγενείς,φίλους,γνωστούς κτλ).Οι αγγελίες στο φόρουμ έχουν σκοπό να εξυπηρετούν τα μέλη του κ μόνο

22.Οι αγγελίες μπορεί να ανανεώνονται το πολύ μία φορά την εβδομάδα.Αγγελίες που δεν έχουν ανανεωθεί για 60 ημέρες θα διαγράφονται.

23.Απαγορεύεται η χρήση των greeklish.

24.Ποστ που περιέχουν σκέτα emoticons ή είναι της μορφής +1,+10,+100 κοκ και που γενικότερα δεν έχουν κάποιο νόημα και δεν συνεισφέρουν
στην δημόσια συζήτηση θα διαγράφονται.