!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

logo Mymx5 - αυτοκόλλητα

<< < (5/26) > >>

luigid:
Για μενα τρια στοιχεια ειναι βασικα.
Το αυτοκινητο,το mymx5.gr,το since 2008!
Το αλογο με τον οδηγο οχι,η γιαπωνεζικη γραμματοσειρα μου αρεσει αλλα αν δεν μπει δεν χαθηκε ο κοσμος.

Αφου μπαινεις στην διαδικασια και υπαρχουν ανθρωποι να υποστηριξουν την προσπαθεια,μπορει να υπαρχει ενα αυτοκολλητο για καθε εκδοση,με την κεντρικη ιδεα παντα ιδια,αυτοκινητο σε κυκλικο φοντο με την ονομασια του φορουμ,και απλα να διαφερει το αμαξι.Γιατι τα μουτρα του ΝΑ ειναι χαρακτηριστικα,οπως και τα οπισθια του NC.

Veros:

--- Quote from: mx5silver on February 09, 2018, 01:07:00 PM ---ωραια ιδεα!   :giveheart:
φανταζομαι στα αυτοκόλλητα για μκ1 θα γραφει στην πινακιδα ΝΑ, και αναλογα για το μκ2

--- End quote ---
Ναι αυτή ήταν ιδέα και μάλιστα με ανάλογο σχέδιο δεν θα άλλαζε μόνο η πινακίδα .

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

philosopher:
Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι λίγο πιο αφαιρετικό?
Μόνο σε μένα φαίνεται περίεργο να έχουμε 3 διαφορετικά αυτοκόλλητα για ένα φόρουμ? Εντάξει NC έχω (γιατί να το βάλω και σε αυτοκόλλητο), το φόρουμ θέλω να δίνει το ξεχωριστό της υπόθεσης και όχι το αμάξι το ίδιο.

ΥΓ: Εμένα το άλογο λόγο φιλοσοφίας μου άρεσε και αν δεν υπήρχε η Mazda μαζί με τη φιλοσοφία, δε θα υπήρχε το μιατάκι άρα ούτε το φόρουμ μάλλον.

Sakis:

--- Quote from: Veros on February 09, 2018, 01:51:03 PM ---2η επιλογή

--- End quote ---

Βλέπω αρκετή βελτίωση αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Καταρχάς δεν χρειάζεται να είναι τόσο στρόγγυλο/κυκλικό, απλά να έχει μία τάση προς κύκλικό σχήμα
Επίσης, είναι υπερβολικά φορτωμένο too much info, δεν χρειάζεται.
Μπορείς να βγάλεις το κύκλο γύρω από το αμάξι,
να γράψεις οριζόντια ή και με μια μικρή καμπυλότητα, κάτω από το αμάξι με μεγαλούτσικα γράμματα "mymx5.gr" και από επάνω από το παμπρίζ με μικρή καμπύλη το "since 2008" με ποιο μικρά γράμματα.

Αφού υπάρχει στο λογότυπο το ".gr" δεν χρειάζεται να γράφει και "Greece" μέσα, έπίσης φαίνεται η ιστοσελίδα η οποία παραπέμπει σε Club/forum δεν χρειάζεται να το γράφουμε κιόλας.

Αν είχα αρκετό χρόνο θα σε βοηθούσα με το Photoshop. Πάντα προσωπική ταπεινή μου γνώμη

Veros:

--- Quote from: Sakis on February 09, 2018, 02:28:04 PM ---
--- Quote from: Veros on February 09, 2018, 01:51:03 PM ---2η επιλογή

--- End quote ---

Βλέπω αρκετή βελτίωση αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.
Καταρχάς δεν χρειάζεται να είναι τόσο στρόγγυλο/κυκλικό, απλά να έχει μία τάση προς κύκλικό σχήμα
Επίσης, είναι υπερβολικά φορτωμένο too much info, δεν χρειάζεται.
Μπορείς να βγάλεις το κύκλο γύρω από το αμάξι,
να γράψεις οριζόντια ή και με μια μικρή καμπυλότητα, κάτω από το αμάξι με μεγαλούτσικα γράμματα "mymx5.gr" και από επάνω από το παμπρίζ με μικρή καμπύλη το "since 2008" με ποιο μικρά γράμματα.

Αφού υπάρχει στο λογότυπο το ".gr" δεν χρειάζεται να γράφει και "Greece" μέσα, έπίσης φαίνεται η ιστοσελίδα η οποία παραπέμπει σε Club/forum δεν χρειάζεται να το γράφουμε κιόλας.

Αν είχα αρκετό χρόνο θα σε βοηθούσα με το Photoshop. Πάντα προσωπική ταπεινή μου γνώμη

--- End quote ---
Το ξέρω ότι το Miata club Greece είναι πλεονασμός αλλά ήθελα να προσεγγίσω τον κύκλο . Στην θέση αυτού μπορεί να μπει το since 2008, όσο να φύγει ο κύκλος και να γράψω στο μπαρμπιζ θα δημιουργούσε φασαρία στο σύνολο και θα το καθιστούσε δυσανάγνωστο.
Βεβαίως έχω και κάποιες ιδέες για ίσια μακρόστενα σχέδια .

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version