!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

logo Mymx5 - αυτοκόλλητα

<< < (24/26) > >>

option-D:
Τώρα δεν μπορώ να βρω σε ποια σελίδα είχες ανεβάσει τα αρχεία αλλά αν δεν κάνω λάθος, ήταν μόνο pdf. Με το pdf δεν μπορείς να κόψεις αυτοκόλλητα (και χαίρομαι που έγραψα τον αστερίσκο πιο πάνω, για να καταλάβω και τη διαδικασία καλύτερα  :D ) . Τώρα, σχετικά με τη μοιρασιά σε επόμενη εκδήλωση, αυτό θα πρέπει να το συνεννοηθώ με τους διαχειριστές αν θέλουν να ασχοληθούν, γιατί έχει κάποιο κόστος και γι' αυτό το λόγο ανέβασα το αρχείο πάνω. Να μπορεί όποιος θέλει να το δώσει σε όποιο μαγαζί θέλει, να του φτιάξει ό,τι μέγεθος και χρώμα θέλει χωρίς να μπλέξει κάπου η ο.δ.

Veros:

--- Quote from: option-D on October 02, 2018, 09:49:40 AM ---Τώρα δεν μπορώ να βρω σε ποια σελίδα είχες ανεβάσει τα αρχεία αλλά αν δεν κάνω λάθος, ήταν μόνο pdf. Με το pdf δεν μπορείς να κόψεις αυτοκόλλητα (και χαίρομαι που έγραψα τον αστερίσκο πιο πάνω, για να καταλάβω και τη διαδικασία καλύτερα  :D ) . Τώρα, σχετικά με τη μοιρασιά σε επόμενη εκδήλωση, αυτό θα πρέπει να το συνεννοηθώ με τους διαχειριστές αν θέλουν να ασχοληθούν, γιατί έχει κάποιο κόστος και γι' αυτό το λόγο ανέβασα το αρχείο πάνω. Να μπορεί όποιος θέλει να το δώσει σε όποιο μαγαζί θέλει, να του φτιάξει ό,τι μέγεθος και χρώμα θέλει χωρίς να μπλέξει κάπου η ο.δ.

--- End quote ---
Πες μου αν είναι να σου τα δώσω όλα τα logo σε σωστή μορφή ή και τα PSD κατευθείαν .
Αν και τα PDF που έχω ανεβάσει είναι χωρίς φόντο .
Επίσης αν το έβαλες βγάλε μία φωτογραφία να το δω σε αμάξι που τόσο καιρό περιμένω !

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

panos2171:
Αν δεν ληφθεί μαζική παραγγελία υπάρχει κάποιος που να αναλαμβάνει μια και μόνο εκτύπωση;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

option-D:

--- Quote from: Veros on October 02, 2018, 10:53:50 AM ---Επίσης αν το έβαλες βγάλε μία φωτογραφία να το δω σε αμάξι που τόσο καιρό περιμένω !

--- End quote ---

Έκοψα άλλο ένα σε ανοιχτόχρωμο αυτοκόλλητο, ώστε να φανεί έντονα πάνω στο τζάμι.

Veros:
Ακριβώς εκεί το φανταζομουν . Μπράβο ρε έκανες την αρχή !
Βγάλε και για εμένα δύο αν μπορείς .

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version