!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

logo Mymx5 - αυτοκόλλητα

<< < (21/26) > >>

BrilliantBlackNC:

--- Quote from: Veros on February 10, 2018, 01:35:17 AM ---Μια αλλαγή χωρίς άλογο και ένα (και τελευταίο ) εντελώς καινούργιο .

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---
Στο πρώτο κάνε και ενα με μια ροδιά για μας που δεν εχουμε μπλοκε Πέρα απ τη πλάκα πόλυ ωραία και τα δύο μπράβο!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Veros:
Χαχαχαχαχαχαχαχα να βάλω και λίγο ιδρώτα να στάζει από την προσπάθεια ;

panos2171:

--- Quote from: sabtas on February 27, 2018, 05:46:30 PM ---Με το αυτοκολλητο εχω μιλησει με τον Μανωλη και τα προχωραω, απο εβδομαδα θα ειμαστε ετοιμοι...
Για μπλουζακια δεν ξερω κατι.

--- End quote ---

Τελικά ναυάγησε το εγχείρημα;

Veros:

--- Quote from: panos2171 on June 17, 2018, 07:59:25 PM ---
--- Quote from: sabtas on February 27, 2018, 05:46:30 PM ---Με το αυτοκολλητο εχω μιλησει με τον Μανωλη και τα προχωραω, απο εβδομαδα θα ειμαστε ετοιμοι...
Για μπλουζακια δεν ξερω κατι.

--- End quote ---

Τελικά ναυάγησε το εγχείρημα;

--- End quote ---
Δεν νομίζω αλλά αν όντως εγκαταλήφθηκε τα αρχεία τα έχω ανεβάσει μπορείτε να τα εκτυπώσετε οπουδήποτε (σχεδόν ) και να έχουμε έτσι ο καθένας το αυτοκόλλητο που θέλει και όταν το θέλει .

Roadsterfanboy:

--- Quote from: BrilliantBlackNC on March 01, 2018, 01:56:09 PM ---
--- Quote from: Veros on February 10, 2018, 01:35:17 AM ---Μια αλλαγή χωρίς άλογο και ένα (και τελευταίο ) εντελώς καινούργιο .

--- End quote ---
Στο πρώτο κάνε και ενα με μια ροδιά για μας που δεν εχουμε μπλοκε Πέρα απ τη πλάκα πόλυ ωραία και τα δύο μπράβο!

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---
stickeraki με NC αντι για NA μουτρα δεν παιζει να κανει κανεις; ειναι λιγο κριντζ να εχω nc με αυτοκολλητο na  :llol: :coolio:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version