!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

logo Mymx5 - αυτοκόλλητα

<< < (3/26) > >>

sabtas:
Ουτε εμενα μου αρεσει το αλογο πολυ τρολια ειδικα με το κοκκινο φεσι-κωνο.....
Συμφωνω με το since 2006 για να εχει πιο διαχρωνικη αξια δεν ειναι για ενα χρονο μονο το αυτοκολλητο.
επισεις να δουμε και κατι σε ΝΑ και ΝΒ για εμας που ειμαστε αρχαιολαγνοι.... :P

Υ.Γ. εχω μεταξοτυπειο και μπορω να σας δωσω μια τιμη για την εκτυπωση αν σας ενδιαφερει...

spoumi:
Ωραία ιδέα αυτή με τα χρόνια λειτουργίας του φόρουμ ειδικά που φέτος θα κλείσουμε και δεκαετία.

Τα περί αλόγων έχει μια χιουμοριστική πινελιά αλλά κι εγώ πιστεύω ότι το φόρουμ θα ήθελε κάτι πιο ήπιο :P

Το forum ειναι since 2008.
Επίσης δεν είναι δίκαιο που γράφεις NC. Ναι μεν ειναι το καλύτερο mx-5 αλλά υπάρχουν και άλλα  :girlie:

anvas94:

--- Quote from: spoumi on February 09, 2018, 12:58:06 PM ---
Επίσης δεν είναι δίκαιο που γράφεις NC. Ναι μεν ειναι το καλύτερο mx-5 αλλά υπάρχουν και άλλα  :girlie:

--- End quote ---
Λυπαμαι...
Ωραία τα φορντ ΑΦΤΟΚΟΛΗΤΑ θα βγάλουμε και για μαζντα όμως;

Πέρα από την πλάκα πολύ ωραίο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakis:
Σαν ιδέα πολύ ωραία, σαν προσπάθεια αρκετά καλή, σαν αυτοκόλλητο δεν με πολύ άρεσε,
Θα προτιμούσα κάτι πιο brutal πιο JDM style, αυτό το αλογάκι με το κώνο στο κεφάλι μου φαίνεται πολύ κιτσαριό, μετά δικαίως θα μας λένε κομμώτριες, χαχαχαχαχα
Στη πινακίδα θα μπορούσε να γράφει MX5 ή Miata Οπότε έτσι περιλαμβάνει όλες τις γενιές, χωρίς όμως να αλλάξει η κωλλάρα του NC  ;) ;)

Veros:
Χαχαχαχα τρολ ! Έχω σχέδια και για na nb απλώς καθαρά αντικειμενικά έδειξα το πιο όμορφο πρώτα ! Χαχαχαχα
Καλώς φτιάχνω κάτι άλλο .
Το mymx5.gr επάνω το κρατάω η να το στείλω και αυτό ;

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version