!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Mx5 nc και παραεισαγωγή

<< < (3/5) > >>

jSkyline:
Για τους περισσότερους νορμάλ ανθρώπους η SVP σε χρώμα REM μάλλον είναι με διαφορά οτι ομορφότερο κυκλοφορεί! Επίσης είναι και απο τις σπανιότερες.

Το SVP πάντως δεν ηταν παραεισαγωγή, ερχόταν κανονικά απο την ΕΛΜΑ

georgep800:

--- Quote from: jSkyline on January 18, 2018, 10:50:23 PM ---Για τους περισσότερους νορμάλ ανθρώπους η SVP σε χρώμα REM μάλλον είναι με διαφορά οτι ομορφότερο κυκλοφορεί! Επίσης είναι και απο τις σπανιότερες.

Το SVP πάντως δεν ηταν παραεισαγωγή, ερχόταν κανονικά απο την ΕΛΜΑ

--- End quote ---

Μη λες για "ομορφότερο" γιατί θα παρεξηγήσουν....άλλο έχει καταλάβει τον τίτλο... :llol:

Τέσπα, και παραεισαγωγή να είναι(που δεν νομίζω), αν πουλήθηκε καινούριο στην Ελλάδα, τότε πάρτο άφοβα αν είναι οκ σαν αμάξι.

Veros:
Καλά το αμάξι είναι σίγουρα εισαγωγής και απλά ψάχνουμε την αλήθεια πάνω στο συγκεκριμένο.
Ναι είναι όντως όμορφο το χρώμα και σπάνιο .

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

BrilliantBlackNC:
Εγω να ρωτήσω κατι: γιατι πειράζει να ναι εισαγωγής το οποιοδήποτε αυτοκίνητο; Το βλέπω συνέχεια και σε αγγελίες που λένε οτι ειναι "ελληνικης αντιπροσωπειας" κτλ αλλα δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι τοσο σημαντικό...
Οσο για τη καλύτερη έκδοση του Νc το Jota Gt με την εξατμιση στη μεση και τα Recaro καθισματα ειναι ξεκάθαρα αυτή..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gas21:
Γιατι κανεις δεν τα προσεχει σαν τον Ελληναρα!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version