οι τιμές που έρχεται είναι
κάμπερ 0,4 / 1,00 μοίρα
κάστερ 5,00 μοίρες
σύγκλ. 0,5 / 2,5 (mm)
Τίποτα φοβερό δλδ, αντίστοιχες τιμές με άπειρα μίνι / hot hatches
το δικό μου το έχω καμπερώσει, στη 1 μοίρα μπροστά κ 0 σύγκλιση.
Είναι γεγονός ότι πυροβολάει στις στροφές κ με σχετική ευκολία. Είναι απίστευτα καλοζυγισμένο απο το εργοστάσιο, και όντως θεωρείται ένα απο τα πιο στριφτερά μίνι.
Απο γκάζι δε πάει καθόλου πίσω, 136 άλογα για 1040 κιλά.
Σε άνοιγμα με το Μάρκο, ήταν μισό αμάξι πίσω στα τελειώματα 3ης αν θυμάμαι καλά κ με 225 λάστιχο.
Γενικά για τα λεφτά που δίνεις είναι top VFM πυραυλάκι κ εργαλείο πόλης, και έρχεται με μπόνους σκυλίσια αξιοπιστία σουτζούκι.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι είναι το αγαπημένο μίνι του όλου του αγγλικού τύπου κ το έχουν για νοικιάρικο entry level στο nurburgring.
αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μπερδεύουμε τις βούρτσες όμως.
Το ότι το mx έρχεται με φλώρικη ανάρτηση από το εργοστάσιο, ένα αμάξι σχεδιασμένο από το 0 για να είναι αυτό που είναι, με ανεξάρτητα άκρα πλήρως ρυθμιζόμενα, θεωρώ πως είναι και η ήττα του.
Εδώ εγώ θα διαφωνήσω μιας που με εξαίρεση το sport που είχε κάποια θέματα vlaving και ταιριάσματος των Bilstein με τα στοκ ελατήρια, η μαμά ανάρτηση είναι μια χαρά για το αμάξι. Το μόνο που πρέπει να συνηθίσει κανείς είναι οι αρκετά μεγάλες κλίσεις του αμαξώματος κατά τα άλλα πάει αέρα και παντού.
Αλεξ κ εγώ θα διαφωνήσω, μια χαρούλα είναι κ το ΜΧ αν σκεφτείς ότι το βασικό κοινό του είναι συνταξιούχοι αμερικάνοι για κάποιο λόγο.
Ο μέσος κάγκουρας που ψάχνεται με στρίψιμο / πίστες / auto X κτλ.
έτσι κ αλλιώς θα χώσει αρκετά πιο σκληρή ανάρτηση (από όλα τα στοκ αμάξια) που είναι αδύνατον να δώσει ένα εργοστάσιο για πάρα πολλούς λόγους. Ενταξει εκτός αν μιλάμε για ferrari, αλλά αυτή είναι μεμονομένη κ τελείως άλλη ιστορία.
Οποτε σε εργοστασιακή βάση ικανοποιεί τον οδηγό που θέλει να κάνει βόλτες κ μόνο. Ο άλλος αποδέχεται ότι αγοράζει το σασί κ μόνο, χωρίς το έτοιμο στήσιμο. Τα 2 sport μοντέλα ήταν καλούτσικα όμως πάντα, χωρίς να υπερβάλουν ποτέ σε σκληρότητες.