!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

ΚΤΕΟ

<< < (19/75) > >>

leonidas11b:
Δεν θυμαμαι ποια ειχα βαλει...η τη μεσαια η τη μικρη.
Στις προηγουμενες σελιδες καπου το εχω γραψει.Αν θες παρε εκει και κλεισε ραντεβου.
Να πεις οτι εισαι απο το φορουμ με τα ΜΧ5 για να σου δωσει χαμηλη τιμη κανα 70αρι ειχαμε δωσει.
Σωστα Ξενοφων?

option-D:
Να το πας με κατεβασμένα τα τζάμια κι αν έχεις και στο τζάμι της κουκούλας να την έχεις κατεβασμένη  ;)
Δεν το προσέχει κανείς..

bobbylouk:
ετσι εκανα και εγω αλλα το ειδαν....μου τα μασαγανε αλλα τελικα με περασανε κτεο ανετα.....

xenos:

--- Quote from: leonidas11b on October 01, 2010, 03:43:10 PM ---Δεν θυμαμαι ποια ειχα βαλει...η τη μεσαια η τη μικρη.

--- End quote ---

Tην μεσαία έχεις βάλει.  ;)
(75ε κορρέκτ)

luke:

--- Quote from: leonidas11b on October 01, 2010, 03:43:10 PM ---Δεν θυμαμαι ποια ειχα βαλει...η τη μεσαια η τη μικρη.
Στις προηγουμενες σελιδες καπου το εχω γραψει.Αν θες παρε εκει και κλεισε ραντεβου.
Να πεις οτι εισαι απο το φορουμ με τα ΜΧ5 για να σου δωσει χαμηλη τιμη κανα 70αρι ειχαμε δωσει.
Σωστα Ξενοφων?

--- End quote ---
Λεωνιδα στις προηγουμενες σελιδες δεν ειδα να αναφερεται καποιο μαγαζι ,αμα το εχει κανεις ας μου στειλει  ::-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version