!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
Liakos:
--- Quote from: mx5mk1 on June 10, 2010, 12:24:20 PM ---Στο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ, μήπως είχαν χυθεί τίποτα λάδια κάτω, γενικά γλίστραγε το οδόστρωμα ? :yeah:
--- End quote ---
Για ποιο λογο?Τα r888 εχουν εγκριση για χρηση σε δημοσιο δρομο, το roll-bar ειναι επιπροσθετος εξοπλισμος ασφαλειας και οι μεμβρανες εφοσων συνοδευονται απο τα απαραιτητα δικαιολογητικα εγγραφα επιτρεπονται. :)
xenos:
--- Quote from: Liakos on June 10, 2010, 03:55:14 PM ---
--- Quote from: mx5mk1 on June 10, 2010, 12:24:20 PM ---Στο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ, μήπως είχαν χυθεί τίποτα λάδια κάτω, γενικά γλίστραγε το οδόστρωμα ? :yeah:
--- End quote ---
Για ποιο λογο?Τα r888 εχουν εγκριση για χρηση σε δημοσιο δρομο, το roll-bar ειναι επιπροσθετος εξοπλισμος ασφαλειας και οι μεμβρανες εφοσων συνοδευονται απο τα απαραιτητα δικαιολογητικα εγγραφα επιτρεπονται. :)
--- End quote ---
Τα φιμέ απαγορεύονται στα μπροστινά παράθυρα Ηλία. Τα χαρτιά που σου δίνουν δεν καλύπτουν τπτ, λένε μόνο τις προδιαγραφές. ;)
epicWin:
--- Quote from: mx5mk1 on June 10, 2010, 12:24:20 PM ---
--- Quote from: epicWin on June 10, 2010, 09:40:39 AM ---
--- Quote from: spoumi on June 09, 2010, 10:13:25 AM ---Πάντως το να πας ΚΤΕΟ με λινά και λιωμένα ημισλικ δεν είναι και ό,τι καλύτερο..Δηλαδή μόνο από αυτό μπορεί να υποψιαστούν και να είναι ακόμα πιο σχολαστικοί.Ενώ αν έχει τα λαστιχάκια του και είναι γενικά οκ θα είναι πιο επιεικείς πιστεύω. :-\
--- End quote ---
Χτές πέρασα κτέο με ρολ μπαρ, semislick και φυμέ. Δεν ασχολήθηκαν με τίποτα απο αυτά.
--- End quote ---
Στο συγκεκριμένο ΚΤΕΟ, μήπως είχαν χυθεί τίποτα λάδια κάτω, γενικά γλίστραγε το οδόστρωμα ? :yeah:
--- End quote ---
Κατ αρχάς ιδιωτικό είναι το ΚΤΕΟ που πήγα, κατα 2ον οπως γράφτηκε τα 888 ειναι δρομίσια, το roll bar ο μεσος ΚΤΕΑτζης δεν το ξεχωρίζει απο τα style bars και 3ον όταν το πήγα τα παράθυρα ήταν κατεβασμένα :llol: οχι επίτηδες, αλλα το διαπίστωσα μετά
4ον σιγά μη λαδώσω ποτέ για ΚΤΕΟ, απλά θα χάσουν ένα πελάτη.
btw το αμάξι μου το πηρε ενα ξανθό, με τρελό υφάκι... της είπα οτι ειναι χαμηλό και να προσεξει στις ραμπες, και μονο που δε με έβρισε... ας όψεται που είχε μετριο προς καλό κωλαράκι..... :D
edit: φυσικά δεν εννοώ οτι έχω φυμέ παρμπρίζ. Μόνο τα πλαινά
xenos:
--- Quote from: epicWin on June 10, 2010, 07:10:48 PM ---edit: φυσικά δεν εννοώ οτι έχω φυμέ παρμπρίζ. Μόνο τα πλαινά
--- End quote ---
Aπαγορεύονται και αυτά. Νόμιμα είναι μόνο τα πλαινά των πίσω επιβατών ( :oops: ) και το πίσω.
GENERAL:
Σημερα ηταν να περασω ΚΤΕΟ τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ μου. Εκλεισα ραντεβου για 8.15 το πρωι σε Ιδιωτικο στην Ανθουσα. Εαν και ειχα λιιιιιγο φοβο μην και ειχα προβλημα με καυσαερια τελικα οχι απλα περασα κανονικοτατα και χωρις κανενα προβλημα αλλα και η καρτα καυσαεριων ηταν απολυτος ΝΟΜΙΜΗ και χωρις κανενα παραπανω ρυπο. Μαλιστα ο τεχνικος εκει που ειδε το αμαξι μου ειπε οτι δεν περιμενε να βγαζω καρτα παρολο τον καταλυτη που φοραει αλλα αντιθετος ημουν και αρκετα χαμηλα σε τιμες ρυπων!!!!
Ευτυχως εφυγε και αυτη η εννοια και φυσικα η εξατμιση δουλευει μια χαρα!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version