!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
Liakos:
Φοβαται τη φωτια ο καμμενος ωρε?
iliasfyntanidis:
--- Quote from: nc turbo on March 29, 2015, 05:32:06 PM ---
--- Quote from: Liakos on March 29, 2015, 04:56:36 PM ---Παρα πολλοι ειμαστε με aftermarket χταποδι χωρις προκαταλυτη & βγαζουμε καρτα καυσαεριων & περναμε ΚΤΕΟ κανονικα.
Θα προτεινα να βαλεις καταλυτη ή αν δε βαλεις να βγαλεις την εξατμιση μεσα στην καμπινα.
--- End quote ---
κι εγω κανονικα περναω απλα με λαδι... χτες τελειωσε η καινουργια μου εξατμιση παλι χωρις καταλυτες, ασε που δεν χωρανε πλεον ισα ισα χωρεσε η 76αρα.
επισης στα αλογα που θα ειμαι δεν φοραει κανεις καταλυτες, εδω τους βγαζουν στα 200 και 250 αλογα.
οσο για την εξατμιση βαλτην εσυ μεσα στη καμπινα αμα θες εγω φοβαμαι μην καω απο τα φλογιδια χαχαχα :yeah:
--- End quote ---
Το ότι ρυπαίνεις το ξέρεις,αλλά εάν πέσεις σε έλεγχο θα φας πρόστιμο.Μετά θα πας εδώ και θα γράψεις λογικά την εμπειρία σου http://mymx5.gr/forum/index.php/topic,247.msg240922.html#new
Και το τελευταίο είναι ότι και το ΚΤΕΟ που σε πέρασε μπορεί να βρει μπελά μιας και πάνε και τσεκάρουν και εκεί τον εξοπλισμό για προφανής λόγους.
Αυτό μου το είπε ο Λευκαδίτης,εάν θυμάμαι καλά του έχει τύχει.
heras:
Τo να θες ν αναπνεεις ΕΣΥ τα καρκινοαερια σου ειναι δικαιωμα σου ! Δεν εχεις κανενα δικαιωμα ομως να κανεις και τους υπολοιπους γυρω σου να τα αναπνεουν !!
Για μενα οσους πιανουν χωρις καταλυτες (για να κερδισουν....2 αλογα :moutza:) πρεπει να τους κοβουν τον κωλο με εξοντωτικες ποινες ή ακομα και με κατασχεση του οχηματος
nc turbo:
--- Quote from: heras on March 29, 2015, 06:53:14 PM ---Τo να θες ν αναπνεεις ΕΣΥ τα καρκινοαερια σου ειναι δικαιωμα σου ! Δεν εχεις κανενα δικαιωμα ομως να κανεις και τους υπολοιπους γυρω σου να τα αναπνεουν !!
Για μενα οσους πιανουν χωρις καταλυτες (για να κερδισουν....2 αλογα :moutza:) πρεπει να τους κοβουν τον κωλο με εξοντωτικες ποινες ή ακομα και με κατασχεση του οχηματος
--- End quote ---
αν ειναι 450 τα αλογα και δεν ειναι καθημερινης χρησης? O0
xenos:
--- Quote from: Liakos on March 29, 2015, 05:34:55 PM ---Φοβαται τη φωτια ο καμμενος ωρε?
--- End quote ---
Μιλαμε ομως για πολυ...
Sent from my iPad using Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version