!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
GENERAL:
Τον Δεκεμβρη που περασα τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΤΕΟ ουτε για το ρολλ μπαρ ουτε για τιποτα (...και εχει πολλα πραγματα αλλαγμενα!!!) δεν μου ειπαν κατι. Και δεν νομιζω και να σου πουνε διοτι δεν υπαρχει και λογος...
achilles:
--- Quote from: Delimx on October 28, 2014, 02:39:14 PM ---Έχεις π.μ :good:
--- End quote ---
Ευχαριστώ
achilles:
--- Quote from: GENERAL on October 28, 2014, 02:44:41 PM ---Τον Δεκεμβρη που περασα τον ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΤΕΟ ουτε για το ρολλ μπαρ ουτε για τιποτα (...και εχει πολλα πραγματα αλλαγμενα!!!) δεν μου ειπαν κατι. Και δεν νομιζω και να σου πουνε διοτι δεν υπαρχει και λογος...
--- End quote ---
Στο συγκεκριμένο που αναφέρω είναι τυπικοί μέχρι αηδίας, ακόμη και τις διαστάσεις των ελαστικών ελενχουν και ίσως καλά κάνουν, για το rollbar νομίζω ότι οι πιθανότητες για επανέλεχο σε αυτό το ΚΤΕΟ είναι 50-50
achilles:
Τελικά σήμερα πέρασα σε αυτό που με είχε προτείνει ο Delimx (για Θεσσαλονίκη πάντα) όλα ΟΚ κανένα σχόλιο για rollbar, οι μόνες δευτερεύουσες παραλείψεις, που τις γνώριζα, ήταν στον πίσω άξονα με ελαφρώς μονόπλευρη πέδηση στα φρένα και στο χειρόφρενο (κλασσικά), κόστος 35 Ε και δωρεάν ΚΕΚ του χρόνου.
Ευχαριστώ τον φίλο Delimx.
selito:
Λοιπόοον, πέρασα και εγώ εχθές τον tost ΚΤΕΟ και τα αποτελέσματα που πήρα είναι τα εξής:
Πέδηση πορείας Συνολική 57,39&
Πέδηση στάθμευσης 25,61%
Απόσβεση κραδασμών (αριστερά-δεξιά)
Άξονας 1 76%-74% (54%-53% τιμές προηγούμενου ΚΤΕΟ)
Άξονας 2 79%-81% (61%-66% τιμές προηγούμενου ΚΤΕΟ)
Με τα αμορτισέρ οι τιμές δεν φαίνονται άσχημες, οι τωρινές τουλάχιστον γιατί όταν το πέρασαν ΚΤΕΟ την προηγούμενη φορά δεν ήταν στην ιδιοκτησία μου..ΟΜΩΣ στον δρόμο και κυρίως σε δρόμους στυλ Περιμετρική Πατρών-Αττική οδός μερικές φορές νιώθω πως κάνω ιππασία..λες και είμαι πάνω σε πόνυ, καταλαβαίνω ένα μικρό χοροπηδηχτό του αυτοκινήτου, πάνω-κάτω πάνω-κάτω..τι παίζε? :zalistika:
Τώρα για τα φρένα, είναι λογικές αυτές οι τιμές? ή να το ψάξω λίγο παραπάνω?
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 83.000 με μαμά τακάκια-δίσκους-αμορτισέρ-ελατήρια
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version