!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
ΚΤΕΟ
VasmaV:
Παίδες εγώ είχα περάσει με φουλ εξατμίση χωρίς κανένα πρόβλημα περυσι. Απο ότι φαίνεται, τουλάχιστον για τις ελληνικές νορμες, ο βασικός καταλύτης είναι αρκετος
giannisnaoussa:
Και γω το Δεκεμβρη περασα χωρις κανενα προβλημα (1,8 ΝΑ μοτερ με χταποδι και φουλ εξατμιση)
heavenandhell82:
Καλημέρα,
Τσέκαρα σήμερα το ΚΤΕΟ μου και αναγράφεται ότι η ημερομηνία επόμενου ελέγχου είναι 8/8/12 (σήμερα δλδ!!!)...
Πρέπει να πάω σήμερα ή υπάρχει κάποιο διάστημα που δικαιολογούν???
Φυσικά δεν θέλω να πληρώσω πρόστιμο...τιμούλα ξέρουμε περίπου???αν και απότι είδα στα προηγούμενα ποστ παίζει γύρω στο 50άρικο...
Ευχαριστώ,
Ξάδελφος:
--- Quote from: heavenandhell82 on August 08, 2012, 08:03:55 AM ---Καλημέρα,
Τσέκαρα σήμερα το ΚΤΕΟ μου και αναγράφεται ότι η ημερομηνία επόμενου ελέγχου είναι 8/8/12 (σήμερα δλδ!!!)...
Πρέπει να πάω σήμερα ή υπάρχει κάποιο διάστημα που δικαιολογούν???
Φυσικά δεν θέλω να πληρώσω πρόστιμο...τιμούλα ξέρουμε περίπου???αν και απότι είδα στα προηγούμενα ποστ παίζει γύρω στο 50άρικο...
Ευχαριστώ,
--- End quote ---
Kανε ενα τηλ σ ενα ιδιωτικο Κτεο και κλεισε ενα ραντεβου,φυσικα ανεφερε οτι σημερα ειναι η καταληκτικη ημερομηνια.
Νομιζω εχεις περιθωριο 5 ημερες.
Μην το αμελησεις.Εχει ανεβει πολυ τοσο το προστιμο εκπροθεσμου ελεγχου οσο και το προστιμο της τροχαιας που δεν αξιζει να άμελησεις ή ρισκαρεις.
Αν θες πληροφοριες παρε τηλ στο 2102444444 ειναι ιδιωτικο ΚΤΕΟ στο Μενιδι.
heavenandhell82:
Ευχαριστω Ξάδερφε δεν θα το αμελήσω....ασε μην πληρώνουμε γ....κα....!!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version