Show Recent Likes

!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Author Topic: Σύνδεση USB stick με το AUX του μαμά Ραδιο-CD  (Read 7508 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

January 29, 2016, 09:40:14 PMReply #15

Offline panos444

Re: Σύνδεση USB stick με το AUX του μαμά Ραδιο-CD
« Reply #15 on: January 29, 2016, 09:40:14 PM »
Το κινητό πως το στερεωνεις; Εννοείται ότι το gps στο κινητό μετράει, γιατί σου δείχνει και την κίνηση, και γενικά το εμπιστευομαι πιο καλά. Εκτός όμως ότι δεν έχει τίτλους στα τραγούδια όταν με παίρνει κάποιος και ακούω ράδιο πρέπει να πατήσω cd και μετά το κουμπί του bluetooth για να απαντήσω.
Γενικά έχει πολύ καλή ποιότητα κλήσης αυτό το μαραφετι.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

January 29, 2016, 10:00:53 PMReply #16

Offline selito

« Reply #16 on: January 29, 2016, 10:00:53 PM »
Το κινητό το έβαζα στο πανελάκι μπροστά από τον αναπτήρα, και έριχνα κλεφτές ματιές.

Επειδή και οι 2din οθόνες και το in-dash-install tablet έχουν κάποιο κόστος, αυτό που θα έκανα εγώ είναι να έβαζα ένα BT_kit της Parrot που είναι καταπληκτικής ποιότητας και αν ήθελα να το κάνω και πιο racing θα έβαζα και ένα ScanGauge πάνω στην μαμά πηγή.

Είναι περιττό το έξοδο μιας καλής 2Din κατά την γνώμη μου (και δεν εννοώ οθόνη του 200άρικου, οι καλές έχουν 450+)

Υ.Γ. μην κοιτάς που έχω το tablet τώρα, είναι μόνο και μόνο επειδή αν δεν έχω κάτι να με παιδεύει δεν μπορώ  :tease:
Never dream about success, only work for it.

January 29, 2016, 11:12:36 PMReply #17

Offline panos444

« Reply #17 on: January 29, 2016, 11:12:36 PM »
Το κινητό σου έχει μικρό μέγεθος μάλλον, το δικό μου φτάνει να κλείσει τα πάντα εκεί κάτω..! Χαχαχα
Αν είναι και βγάλω αυτό που έχω τώρα λέω για οθόνη, αλλά πρώτα θα δω τι θα κάνω με το χρώμα..!

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk