!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Απο MX-5 σε RX-8

<< < (2/10) > >>

heras:
Το challenge καιει ελαφρως λιγοτερο απ το cosmo ητοι 2 λιτρα...Οχι οτι ειναι καμια απιστευτη διαφορα αλλα ισως να ειναι καπως καλυτερο για χρηση εντος πολης

Μιλαμε αντι για 16, 14...αυτα ειναι τα νουμερα. Αν το κυνηγας αστο δεν εχει νοημα να μιλαμε...Που ειναι γελοιωδως εξωπραγματικα σε σχεση με την ομολογουμενως απιστευτη οδηγικη ευχαριστηση που σου δινει

Εγω παντως το εδωσα και ησυχασα...Εχω κανει ηδη μεσα σε εναμιση μηνα σχεδον 4.000 χλμ με το γερικο NA μου ετσι για το γαμωτο που δεν μπορουσα να κανω τα ιδια με το 8αρι σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα  :finger:

iliasfyntanidis:
Ο Wankel στην Ελλάδα(και όχι μονο)είναι πεταμένα λεφτά.

dimsabas:
Ο Νίκος έκανε έναν υπολογισμό παραπάνω. Ότι πρέπει να κάνεις μπόλικες χιλιόμετρα ετησίως για να αρχίσει να συμφέρει το ΜΧ5 οικονομικά. Κι αφού ο Τάσος άντεχε το δίλιτρο μέχρι τώρα, με το 8 άρι θα είναι και κερδισμένος.

georgee:

--- Quote from: iliasfyntanidis on November 24, 2015, 07:42:30 PM ---Ο Wankel στην Ελλάδα(και όχι μονο)είναι πεταμένα λεφτά.

--- End quote ---

Γιατι?

heras:
Tην ιδια απορια εχω κι εγω...

Για ανταλλαγη παντως επειδη πριν μερικα χρονια ειχα επιχειρησει κι εγω με την slk μου, δεν εγινε τιποτα γιατι ο αλλος θ ακουσει 2λιτρο και θα γινει λουης...ασχετα αν τα βαλει κατω και δει οτι ισως τον συμφερει. Απλα και μονο στο ακουσμα 2.000 κυβικα θα αποθαρρυνθει. Βεβαια δεν εχει να χασει κατι ο Τασος και να προσπαθησει. 300+ 8αρια εχει το car  :o

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version