!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Απο MX-5 σε RX-8
RustRat:
Ετυχε και οδηγησα (και εμεινα στη Θηβων απο συμπλεκτη μες στη κινηση, λιγο πριν τον Λευκαδιτη ευτυχως) ενα revolution ενος φιλου. Μου αρεσε.
Με ικανοποιησε η δυναμη του, αν και δουλευε ψηλα, προβλεψιμο στο παιχνιδι, καλο τιμονι, καλο σασμαν (5αρι), γενικα μου εδωσε μια αισθηση λιγο δυνατοτερου μχ5 σε αρκετους τομεις.
Σκεφτομαι να την κανω και γω την μεταβαση. Η μαλλον, συμβιωση, ο RustRat δε φευγει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Christoforos:
Ειναι πολυ κοντα οδηγικα αλλα με περισσοτερο γκαζι (μπλοκε) και χωρους..Ιδανικο και χωρις τελη!!!!
mx5silver:
με 15 λιτρα καταναλωση τι να τα κανεις τα τελη? :llol:
RustRat:
Αυτο ^. Οτι γλυτωνεις σε τελη, τα πληρωνεις καυσιμα. Προσωπικα για τη χρηση που το θελω, δε με χαλαει, μου φανηκε νορμαλ η καταναλωση, στις δυο μερες που το ειχα για τις δουλειες μου.
Χωρους δεν θα ελεγα πως εχει, βεβαια. Το πορτ-μπαγκαζ του το εκτιμησα βεβαια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thanasis_:
Ρε παιδια κι εμενα μου αρεσει πολυ το rx8 δεν εχω μεγαλο θεμα με τα 15λιτρα, αλλα απο wankel δεν ξερω τιποτα και εχω ενδιασμους σχετικα με θεματα αξιοπιστιας. Εχω ακουσει κατι για ανακατασκευες μοτερ οι οποιες πανε κανα 4χιλιαρο και οτι η συντηρηση του (service κτλ) τσουζει.
Το ξαναλεω παιδια δεν ξερω τιποτα και οτι εχω ακουσει ειναι απο εδω και απο εκει. Αρκετο καιρο με ενδιαφερει τα αδυνατα σημεια του αλλα ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του.
Στάλθηκε από το JY-S3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version