!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

NB Limited Editions, Special Editions (all are uniques!)

<< < (11/16) > >>

Nitroking:
Kι εγω πρωτη φορα το βλεπω.. Ελαχιστα πρεπει να ειναι ετσι..

pib:
ρε παιδες τωρα παιζουμε με τις λεξεις... εγω ειπα οτι ειναι σποιλερ το οποιο σχεδιαστικε απο τη μαζντα για το επετειακο και το εβγαζαν ετσι.. τωρα αν ηρθε Ελλαδα κτλ ειναι ασχετο.. δηλαδη αν παρω εναν προφυλακτηρα απο το msm που δεν ηρθε Ελλαδα τι θα ειναι? προφυλακτηρας απο το παζαρι ?

emilmx:
για τα προσκέφαλα στα καθίσματα είμαι σίγουρος και επιμένω οτι δεν είναι σαν του fl
αυτό το bodykit Aero Sport Package  το έδινε η mazda σαν εξτρά σε όλα τα μοντέλα

δεν παίζω με της λέξεις άλλα μιλάω με αυτά που έχω διαβάσει και δει με τα μάτια μου
επειδή έχω την τύχη να το βλέπω κάθε μέρα τα καθίσματα είναι

το γ@μισαμε το τοπικ  :punish: :punish: :punish:

Ξάδελφος:
Εγκυκλοπαιδικα ιδιο καθισματα σε μπεζ δερμα ειχε το δικο μου απ τη μανα του.. 1996 μοντ..

nmwisima:

--- Quote from: pib on March 10, 2010, 08:17:35 PM ---ρε παιδες τωρα παιζουμε με τις λεξεις... εγω ειπα οτι ειναι σποιλερ το οποιο σχεδιαστικε απο τη μαζντα για το επετειακο και το εβγαζαν ετσι.. τωρα αν ηρθε Ελλαδα κτλ ειναι ασχετο.. δηλαδη αν παρω εναν προφυλακτηρα απο το msm που δεν ηρθε Ελλαδα τι θα ειναι? προφυλακτηρας απο το παζαρι ?

--- End quote ---

--- Quote from: emilmx on March 10, 2010, 08:34:16 PM ---αυτό το bodykit Aero Sport Package  το έδινε η mazda σαν εξτρά σε όλα τα μοντέλα[/img]
--- End quote ---

Aκριβώς αυτό που λέει ο Αιμίλιος. Όταν λέμε κάτι που δεν ισχύει και κάποιος μας διορθώνει δεν ειναι κακό να το παραδεχόμαστε και να τελειώνει η ιστορία χωρίς να χρειάζεται να γίνει θέμα με άνευ λόγου και ουσίας αντιπαραθέσεις. ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version