!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικά περί Mx-5 > Νέα που αφορούν το mx5

NB Limited Editions, Special Editions (all are uniques!)

<< < (7/16) > >>

Liakos:
Oντως η συζητηση εχει ξεφυγει αν κ επιμενω οτι δεν πρεπει να εχει τα δεσιματα(μη σου πω ουτε καν 6αρι).
Η θεση σου ως mod φιλαρακο τρεμει.... :P :P :P

jSkyline:
Tι λες ρε Admin της συμφορας που το παιζεις και ΝΒ-γνωστης !!! Θα σου πω οτι ακομα και το δικο μου εχει 6αρι :P γιατι οταν ο προηγουμενος ιδιοκτητης, πηγε εντος εγγυησης και του αντικατεστησαν το λεβιεδακι του το αλλαξαν με ενα απο NB High 1.8 του εβαλαν ενα που εχει 6σχεσεις (αναγραφομενες, οχι πραγματικες!). Επισης δεσιματα εχουν ακομα και τα 1.6 High μετα το 2003 :P το εχω δει και στο συνεργειο μου...

YΓ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!

emilmx:
Γιάννη δεν έχει ολα τα δεσίματα του sporty
λακαμας ήμουνα που έψαχνα σαν π@@@@@@τη σε όλη την αθηνα  :angel: :angel:

τα δεσίματα όσα αυτοκίνητα και αν σήκωσα στην ράμπα τα είχε μόνο το sporty ΤΟ ελληνικό και όχι τα εισαγωγής
18 αυτοκίνητα είδα σε 2 μέρες τα 13 τα ανέβασα σε αναβατόρια 300€ έδωσα στα συνεργία  :zalistika: :zalistika:

jSkyline:
Αιμιλιε Sporty σηκωμενο δεν εχω δει, αλλα nbfl High του 2004 εχει πραγματακια απο κατω που δεν εχει το δικο μου (μιλαω παντα για 1.6) και συγκεκριμενα γυρναει και μου κανει ο μηχανικος μου "ελα να δεις λιγο κατι", παω κοιταω και μου λεει "αυτα τα βαλανε στα ΜΧ5 High μετα το 2003 ενω πιο πριν τα ειχαν μονο τα sporty και το επετειακο"

Καλα αμα πετυχω πουθενα τον Ισιδωρο θα το μελετησω λιγο καλυτερα...

jSkyline:
Σημερα καθως χαζευα στο car.gr πετυχα αλλα δυο περιεργα ΜΧ.

Το πρωτο ειχε αρκετα περιεργο εσωτερικο εμοιζε με High δεν ειχε ομως ξυλινη επενδυση, και ειχε διαφορες και στις επενδυσεις στις πορτες καθως και καποια αλλα μπεζ κομματια (αλεξηλια + εσωτερικα στις κολωνες). Παρατηρω επισης οτι εχει θερμαινομενα καθισματα οπως στο High αρα η εχει πεσει πολυ Modification η εχουμε καποια εκδοση που ειναι αρκετα ομορφη!!!
Βεβαια το συγκεκριμενο αμαξι ειναι λιγο απεριποιητο αν και κομπρεσσορατο...

Το δευτερο περιεργο ειναι ενα λαχανι ΜΧ που ευτυχως εως τωρα δεν ειχα ξανασυναντησει...Τελικα υπαρχει και χειροτερο χρωμα απο το chilli orange !!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version