!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
jSkyline:
Στα πολύ γρήγορα βρήκα αυτές! Απο το 510 που "πετάει" έχω πάρα πολλές φωτό αλλά βαριέμαι λιγάκι να τις ψάχνω.
Η πρωτη είναι απο ένα μικρό μουσείο της Nissan στον Ασπρόπυργο. Εκεί μέσα υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα, πέραν αυτών που φαίνονται.
Σωτο μην το λές τελευταίο πισωκίνητο Sunny γιατί ουτε η Nissan δεν θα καταλάβει τι εννοείς! Λογικά εννοείς το 310. Δυστηχώς η Nissan-Datsun τα έχει κάνει λίγο πουτανα με τα Ν,Β,C platforms και με τα ονόματα Langley, Sentra, Sunny, Pulsar, Tsuru, Cherry οπότε δύσκολα βγάζεις άκρη!
sotos:
Ναι,Γιαννη το 310 με τα τετραγωνα φαναρια εμπρος.
panos2171:
:yeah:
HarryB:
Οι φυσαρμονικες των αμερικανικων 930 στον λαιμο μου καθονται. Κουκλα, παρ' αυτα.
vagmann:
Γιαννη φοιτητης στο Λονδινο,ειχα και ενα τετοιο για κανα χρονο!!!Drivers car απο τα λιγα... :llol:
Μπαιναμε μεσα 10 ατομα,και πηγαιναμε...Μου το χε δωσει ενας φιλος για 500λιρες τοτε,ολα δουλευαν,εκτος απο το κοντερ,πολλα καλλουδια για την εποχη...Ωραιες εποχες με την JUF(πινακιδα του) μου... :giveheart:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version