!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (188/233) > >>

RustRat:
Ναι, φαινεται πως μαλλον φοραει.

Εγω μολις παρέλαβα αυτά.

Τωρα πραγματικα ανυπομονω να τελειωσει το αμαξι να το οδηγησω επιτελους, μου εχει λειψει.

9αρες μπορει να μην στροφαρει, αλλα θα έχει και αυτό τις χάρες του.

Sent from my iPhone using Tapatalk

steliosmk1:

--- Quote from: jSkyline on February 15, 2017, 04:42:47 PM ---Νομίζω μου αρέσει...Φαίνεται μάχιμο, θέλει ντύσιμο και το τιμόνι όμως...

--- End quote ---
Ωραιο ειναι!!!αλλα η οθονη απλησιαστη....εχω σκεφτει μιας και εβαλα τον haltech να παρω μια οθονη touch  5 η 7 ιντσες και να φτιαξω με rasberry να τρεχει το προγραμμα του haltech και να εχω ολες τις λειτουργιες  στο ταμπλο!!!

philosopher:

--- Quote from: mx5christopher on February 15, 2017, 04:57:36 PM ---τι αντοχες μπορει να έχει το alcantara? εγώ ένα τιμόνι που είδα διαλύθηκε σε 1 χρόνο... (μπορεί να ταν και μούφα, δε ξέρω). ωραίο δείχνει πάντως.

--- End quote ---

Γενικώς με το Alcantara παίζει πολύ κοροϊδία, το ίδιο το υλικό από μόνο του έχει, θεωρητικά, όλα τα καλά του suede (υφή, αίσθηση, όψη) και όλα τα καλά του συνθετικού υλικού (αντοχή κτλπ). Συνήθως όταν ζητάς Alcantara καταλήγεις με ψευτοσυνθετικά τύπου Alcantara τα οποία είναι παναγία βόηθα.
Από προσωπική εμπειρία τώρα με σχετική αγάπη και προδερμ στο BMWδάκι μου κράτησε (είχε στα πλαινά κιόλας!!) μέχρι και που το έδωσα (~7-8 χρόνια) άψογα και σαν υφή και σαν όψη με φυσιολογικότατη και αξιοπρεπέστατη φθορά  ;D

Reverant:
Αφού σας αρέσει η οθόνη σε NB, δείτε και αυτό:

iliasfyntanidis:
Smarties είναι αυτά στο τιμόνι ;

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version