!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (130/233) > >>

steve:

--- Quote from: Sakis on April 25, 2016, 03:33:37 PM ---
--- Quote from: RustRat on April 25, 2016, 03:28:32 PM ---Δε θα το κανω, Νοτη. Εχω βρει περιπου τι θα κανω, απλως μου αρεσε η ιδεα. Για καθημερινο αμαξι ομως πρεπει να ειναι τιμιοτατη επιλογη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- End quote ---

Εχω δύο καθίσματα δερμάτινα από NC θερμαινόμενα κιόλας, αν σε ενδιαφέρει στήλε προσωπικό μήνυμα

--- End quote ---
τι χρώμα??

RustRat:
Δε μπορω να εκφερω αποψη, λιγο που εκατσα μου φανηκαν στα ιδια επιπεδα με του ΜΚ1, ισως κ λιγο πιο αναπαυτικά.

Sent from my iPhone using Tapatalk

papacham:

--- Quote from: Gas21 on April 25, 2016, 03:43:06 PM ---
Παντως απ όταν αντικατεστησα το μαμα καθισμα στο NC  με bucket , βρηκα την υγεια μου.
Δε με ξαναπονεσε η μέση και δεν ξαναπιαστηκα .
Και ο @lordin   το ίδιο ακριβως μου χει πει .

Βέβαια μπορει και να μην καθομουν σωστα , δεν ξερω .

--- End quote ---

Από περιέργεια, ποιο κάθισμα έβαλες? Γιατί μετά τις 2,5 ώρες με κούραζε και μένα η μέση και ήταν απαραίτητη η στάση...

Ευχαριστώ - Μιχάλης

Gas21:

--- Quote from: papacham on April 25, 2016, 05:16:57 PM ---Από περιέργεια, ποιο κάθισμα έβαλες? Γιατί μετά τις 2,5 ώρες με κούραζε και μένα η μέση και ήταν απαραίτητη η στάση...

Ευχαριστώ - Μιχάλης

--- End quote ---

Sparco Speed

HarryB:

--- Quote from: papacham on April 25, 2016, 05:16:57 PM ---
Από περιέργεια, ποιο κάθισμα έβαλες? Γιατί μετά τις 2,5 ώρες με κούραζε και μένα η μέση και ήταν απαραίτητη η στάση...

Ευχαριστώ - Μιχάλης

--- End quote ---

2μιση ωρες κουραζομαι και στον καναπε μου  :P

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version