!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (122/233) > >>

georgep800:

--- Quote from: selito on April 14, 2016, 02:33:41 PM ---Μήνυμα απογοήτευσης προς τον @georgep800

Προσπάθησα...αλήθεια...αλλά το νισέκο δείχνει πολύ γκέι στο αμάξι μου..

--- End quote ---

Μια χαρά είναι! Απλά μέσα σε όλα αυτά που του έχεις βάλει επάνω, θέλει και μια τετράδα αποστάτες για να δείξει καλύτερα! ;)

--- Quote from: selito on April 14, 2016, 06:40:17 PM ---
Αλλά για να πω και την αλήθεια, σκέφτομαι να κρατήσω τις ζάντες του Niseko ίσως λίγο περισσότερο απ'ότι περίμενα γιατί με το 17*7 ετ55 το αμάξι μεταμορφώθηκε οδηγικά, είχα ξεχάσει πόση άνεση-αίσθηση είχα θυσιάσει για την εμφάνιση...γι΄αυτό θα μείνουν πάνω όσο χρειαστεί πριν πουληθούν για να μπορέσω να αποφασίσω με ηρεμία και χωρίς βιαστικές κινήσεις τις επόμενες super-duper-yo καγκούρικες ζάντες μου  :yeah:¨

--- End quote ---

Μάλλον θες να πεις....: Κατά βάθος μου αρέσουν οι ζαντάρες του NISEKO  8), όμως κωλύομαι να το παραδεχτώ... ::-

Alex:
Σελίτο για τι διαφορά μιλάμε σε αίσθηση; Η back to back σύγκριση είναι αυτό που ήθελα.
Άντε η αίσθηση, αλλά γιατί και η άνεση;

selito:

--- Quote from: georgep800 on April 14, 2016, 07:06:11 PM ---Μια χαρά είναι! Απλά μέσα σε όλα αυτά που του έχεις βάλει επάνω, θέλει και μια τετράδα αποστάτες για να δείξει καλύτερα! ;)

--- End quote ---

--- Quote from: HarryB on April 14, 2016, 03:01:10 PM ---Με 1-2 χιλιομετρα αποστατη

--- End quote ---

Για να "δείξουν" στα μάτια μου θέλουν τουλάχιστον 40mm αποστάτη Γιώργο..

--- Quote from: georgep800 on April 14, 2016, 07:06:11 PM ---Μάλλον θες να πεις....: Κατά βάθος μου αρέσουν οι ζαντάρες του NISEKO  8), όμως κωλύομαι να το παραδεχτώ... ::-

--- End quote ---

Ουδέποτε είπα πως δεν μου αρέσουν οι ζάντες του Niseko, τις θεωρώ τις πιο όμορφες εργοστασιακές ζάντες σε όλες τις γενιές των mx5 μαζί με τις ζάντες του unpluged.

Δεν έχει να κάνει καθόλου με την εμφάνιση όμως.

Μου αρέσει η αίσθηση του αυτοκινήτου, είναι πιο ταιριαστά αυτά τα specs στην χρήση που του κάνω, ενώ οι rota -και κατά πάσα πιθανότητα και οι επόμενες- ήταν/είναι πιο ταιριαστές στα γούστα μου.

Δυστυχώς γούστα και χρήση δεν συμβαδίζουν...

--- Quote from: Alex on April 14, 2016, 07:24:38 PM ---Σελίτο για τι διαφορά μιλάμε σε αίσθηση; Η back to back σύγκριση είναι αυτό που ήθελα.
Άντε η αίσθηση, αλλά γιατί και η άνεση;

--- End quote ---

Σε αίσθηση καμία σχέση, πιο ελαφρύ τιμόνι, πιο smooth γενικά, όχι απότομα σκαμπίλια σε επαναφορά του αυτοκινήτου σε χαζοπαντιλίκια.

Προφανώς αν το αυτοκίνητο δεν προορίζεται για χαζοπαντιλίκια και daily γράφοντας όμως πολύ λίγα km κάθε μήνα όπως εγώ, δεν ξέρω αν θα δει ο οποιοσδήποτε διαφορά προς το καλύτερο αν πάει σε back to basics, εμένα μου αρέσει πολύ πάντως..

Άνεση λέω πως είχα χάσει γιατί -ίσως είναι και Placebo effect- τώρα μου φαίνεται πως το αυτοκίνητο σε λακκούβες κοπανάει λιγότερο, μάλλον φταίει το καθόλου στρετς που έχει το λάστιχο (205-45) στην 7άρα σε σχέση με την 9άρα..

panos444:
Θεωρώ ότι δεν το κολακευουν..! Το δικό μου κατσικάκι με τις ίδιες ζάντες.

Οι ζάντες πάντως έχουν πολύ όμορφο χρώμα.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

aimkara:
Και το δικό μου με τις μανίσιες

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version