!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
jSkyline:
--- Quote from: option-D on April 14, 2016, 03:51:06 PM ---Και άλλοι με εντελώς στοκ, άντε κανα χάρτοπ και αλλαγμένες εργοστασιακές ζάντες, αρέσκονται να τους γαμάνε από τον κώλο, τι να κάνουμε δηλαδή. Καθείς με τα γούστα του.
--- End quote ---
Τι έγινε μικρό μου πονυ εκνευρίζεσαι? Το να έχεις στοκ αμάξι, δεν σημαίνει ότι είσαι στόκος?! Τα 2/3 των καγκουρό πάντως, στοκ αμάξι δεν έχουν αλλά το μυαλό τους είναι για στοκαρισμα τοίχου!!!
Sent from my HTC One ME
option-D:
Δεν υπάρχει εκνευρισμός φίλε μου, χαβαλέ κάνω
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
luigid:
--- Quote from: selito on April 14, 2016, 02:33:41 PM ---Μήνυμα απογοήτευσης προς τον @georgep800
Προσπάθησα...αλήθεια...αλλά το νισέκο δείχνει πολύ γκέι στο αμάξι μου..
Θα κυκλοφορώ βέβαια με αυτές για λίγο καιρό..#temporarywheels
--- End quote ---
:llol: :llol: :llol:
Excuse me @selito
:llol: :llol: :llol:
Alex:
Για του λόγου το αληθές
selito:
@jSkyline δεν γ@μησε ποτέ κανείς ξέρεις τι εννοώ, δεν συγκρίνεται το 17*9 ετ22 με το 17*7 ετ55..
Το ότι είμαι ένα από τα καγκουρό του forum το ξέρουμε, that's how i roll yo!
Αλλά για να πω και την αλήθεια, σκέφτομαι να κρατήσω τις ζάντες του Niseko ίσως λίγο περισσότερο απ'ότι περίμενα γιατί με το 17*7 ετ55 το αμάξι μεταμορφώθηκε οδηγικά, είχα ξεχάσει πόση άνεση-αίσθηση είχα θυσιάσει για την εμφάνιση...γι΄αυτό θα μείνουν πάνω όσο χρειαστεί πριν πουληθούν για να μπορέσω να αποφασίσω με ηρεμία και χωρίς βιαστικές κινήσεις τις επόμενες super-duper-yo καγκούρικες ζάντες μου :yeah:¨
@Alex για να χωρέσει το 17*9 ετ22 έπρεπε να γίνουν κάποιες θυσίες στα φτεράκια, που να δεις τις επόμενες :oops: :llol:
@luigid τι θε ρε? ξύλο? τώρα θα δεις το αληθινό stance! 1 μοιρα καμπερ με offset στον θεό και η ζάντα θα είναι σε undercover mission μέσα από το φτερό :axe: :llol:
@iliasfyntanidis τραμπάρουμε με το ποδήλατο και η μεταβίβαση δικιά μου, ψήσου :punish: :girlie:
@option-D εμείς τα έχουμε πει, έχω τίποτα να σου απαντήσω εσένα αλλά μου άρεσε το "μικρό μου πόνυ" :giveheart: :tease:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version