!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Διάφορες Φωτογραφίες #10

<< < (113/233) > >>

option-D:

--- Quote from: jSkyline on April 10, 2016, 03:03:16 PM ---Και αμα ξηλώσεις και την αεροτομή και το επαναφέρεις σε ένα νορμάλ ύψος (οχι τρακτερ, οπως θα ήθελα εγώ) και πετάξεις και όλα τα JDM σκουπίδια που έχεις βάλει πάνω, υπάρχει περίπτωση να το ξανακάνεις ΜΧ, αλλα οσο απέχει το δικό μου απο το να γίνει ενα σωστό Mazdaspeed που είναι και το συνολικά καλύτερο NBFL, αλλο τόσο απέχει και το (ο θεος να το κάνει) "αμάξι σου" να ξαναγίνει πάλι ενα πραγματικά ευχάριστο αυτόκινητο!

--- End quote ---

whatever  ::- Όσο υπάρχει θεός, άλλο τόσο υπάρχει νόημα να κάνει κάποιος συζήτηση μαζί σου.

jSkyline:

--- Quote from: option-D on April 10, 2016, 06:57:39 PM ---whatever  ::- Όσο υπάρχει θεός, άλλο τόσο υπάρχει νόημα να κάνει κάποιος συζήτηση μαζί σου.

--- End quote ---

--- Quote from: iliasfyntanidis on March 28, 2015, 01:56:47 AM ---Εγώ έδωσα 2 κιλά φέτα κατσικίσια.

--- Quote from: nc turbo on March 28, 2015, 01:57:24 AM ---θεος!!!!  :hilarious:
--- End quote ---

--- End quote ---

Ρε μ@λ@κ@ @iliasfyntanidis αυτός εδώ από πάνω λέει οτι δεν υπάρχεις! τι σε αποκαλεί ο άλλος θεό ?

Επίσης με μια γρήγορα αναζήτηση σε αυτό το φόρουμ τον εχουμε επικαλεστει καμια 30αρια φορες αυτον το "θεο"... Σκετή παραπληροφόρηση είμαστε!!!

Ελπίζω να διαβάζει ο Sabbas και να σου δώσει λίγη "φώτιση" για να επιστρεψεις στο σωστό δρόμο Option-Teknon μου!

nmwisima:

nikospaga:
Χτύπησε πίσω δεξια σε κανένα πεζοδρόμιο; Σαν να στραβωσε λίγο!

option-D:
Την άλλη έπρεπε να βάλεις, την καλή.

Άντε και μια δικιά μου.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version