!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
jSkyline:
Μερικές φωτό πάλι απο Μεγαρα σήμερα...
Ανεβάζω στα γρήγορα γιατι δεν έχω και πολυ χρόνο, τα 4 νομίζω πιο ενδιαφέροντα αμάξια (εκτος ΜΧ5 εννοείται) που μπήκαν στην πιστα!
Αυρίο θα ακολουθήσουν και άλλες!
selito:
--- Quote from: jSkyline on April 09, 2016, 09:42:06 PM ---τα 4 νομίζω πιο ενδιαφέροντα αμάξια (εκτος ΜΧ5 εννοείται) που μπήκαν στην πιστα!
--- End quote ---
Μπήκε NISEKO στην πίστα? βάνδαλος και ιερόσυλος, να είχε καμία έξοδο να κατέστρεφε αυτό το έργο τέχνης..
Gas21:
Ρε Γιαννη αθεοφοβε BMW πρωτη μουρη εβαλες;
--- Quote from: selito on April 09, 2016, 09:46:57 PM ---
Μπήκε NISEKO στην πίστα? βάνδαλος και ιερόσυλος, να είχε καμία έξοδο να κατέστρεφε αυτό το έργο τέχνης..
--- End quote ---
Μπορει να ηταν safety car.
philosopher:
Νταξ το 1//Μ απλα σπέρνει
jSkyline:
--- Quote from: selito on April 09, 2016, 09:46:57 PM ---
--- Quote from: jSkyline on April 09, 2016, 09:42:06 PM ---τα 4 νομίζω πιο ενδιαφέροντα αμάξια (εκτος ΜΧ5 εννοείται) που μπήκαν στην πιστα!
--- End quote ---
--- End quote ---
Είπα εκτός ΜΧ5 ρε! Αλλά οχι Niseko δεν υπήρχε! Απο ΝC υπήρχε μόνο ένα 2λιτρο που εγραφε πολυ καλούς χρόνους και όχι μόνο χρώμια δεν είχε αλλα ουτε καν door panels! Συγχαρητηρια κιολας στον ιδιοκτητη!
--- Quote from: Gas21 on April 09, 2016, 09:49:27 PM ---Ρε Γιαννη αθεοφοβε BMW πρωτη μουρη εβαλες;
--- End quote ---
--- Quote from: philosopher on April 09, 2016, 10:20:39 PM ---Νταξ το 1//Μ απλα σπέρνει
--- End quote ---
Τωρα στα περι BMW, σε πρώτη φάση σας δίνω αλλη μια rolling pic που εβγαλα κατα την επιστροφή μας, μιας και το αμάξι ανήκει σε κολλητό φίλο του Γιώργου...
Δεν ξέρω αν σας αρέσει, δεν είχα τον κατάλληλο φακό, ουτε τις συνθήκες αλλά προσπάθησα...
Εν συνεχεία να σας απαντήσω οτι η 1//Μ αν και φέρει το ίδιο όνομα με τα υπόλοιπα Series 1, που είναι οτι αθλιότερο εχει βγάλει στην ιστορία της αύτη η μαρκα, είναι ενα πραγματικά ξεχωριστό αμάξι, γιατί ? Γιατί πολύ απλά είναι το μοναδικό της αμάξι που θυμίζει τα πραγματικά αξιολογα αμάξια που εχει βγάλει στο παρελθον. Μπορεί η συγκεκριμένη σαπιοεταιρεία να εχει προσφέρει ελάχιστα στην αυτοκίνηση τα τελευταία 30 χρόνια (βασικά 3 αμάξια εχει προσφέρει το E39 M5, το Ε46 Μ3 CSL και πολυ πρόσφατα το νέο Μ2), ομώς ο λόγος που έχει καθιερωθεί στους συνήθως ψωνισμένους ιδιοκτήτες της και σίγουρα βλαμμένους fan της είναι τα απίστευτα αμάξια που εβγαζε πριν απο πολλά χρόνια! Θα ημουν πραγματικά ηλίθιος αν δεν μπορούσα να εκτιμήσω αμάξια οπως το Μ3 Ε30 η τις παλιες 2002, η φυσικά το απίστευτο Μ1.
Νίκο πως θα σου φαινόταν αν σου έλεγα θα οτι ενα ψιλοπειραγμένο NC σαν το δικο σου και καλά στημένο, στην πιστα εγραφε καλύτερους χρόνους απο το BMW? Εντάξει ο ενας ιδιοκτήτης το κυνηγούσε, ενώ ο άλλος απλα δοκιμαζε το νέο του setup, αλλα και πάλι... Μήπως μπορεί να ξεκολλήσει το μυαλό σου και να μην μας τα πρήζεις κάθε φορά που μπαίνει λέβητας μέσα σε αυτό το φόρουμ ? (φιλική είναι η επίθεση μην τα πάρεις και της μετρητοίς!)
Και συνεχίζω γιατί επίτηδες το έκρυψα διακριτικά στο προηγουμενο πόστ μου, μέσα στην πίστα υπήρχε και αυτό...
Αντικειμενικος δεν είμαι, χρόνους δε μέτρησα, αλλά ήταν και το μόνο αμάξι που κατάφερνε να πηγαίνει απο στροφή σε στροφή εν ριπή οφθαλμού!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version