!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Διάφορες Φωτογραφίες #10
Veros:
--- Quote from: jSkyline on January 19, 2018, 08:47:53 PM ---
--- Quote from: Sakis on January 19, 2018, 02:46:25 PM ---Είσαι σίγουρος ότι είναι Μιάτα? Δεν μοιάζει με καμία γενιά ούτε κατά προσέγγιση.
--- End quote ---
Τρολάρεις έτσι !?
Και εγώ συνεχίζω να παίζω και να φωτογραφίζω με το ιπτάμενο UFO μου! Και άλλη μια φωτό ...
--- End quote ---
Φοβερή ανάλυση ... Ποιο είναι ;
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jSkyline:
Το ufo μου?! Το ιπτάμενο?! Ένα DJI Spark. Η κάμερα του είναι καλούτσικη αλλά όχι τέλεια. Πάντως για το μέγεθος του και για κάποιον που θέλει απλά ένα ωραίο φωτογραφικό παιχνίδι είναι εξαιρετική!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Veros:
--- Quote from: jSkyline on January 19, 2018, 09:54:39 PM ---Το ufo μου?! Το ιπτάμενο?! Ένα DJI Spark. Η κάμερα του είναι καλούτσικη αλλά όχι τέλεια. Πάντως για το μέγεθος του και για κάποιον που θέλει απλά ένα ωραίο φωτογραφικό παιχνίδι είναι εξαιρετική!
--- End quote ---
Ωραίο ... Θα έχουμε κάλυψη από ελικόπτερο στην κοπή λοιπόν ;
Να έρθουμε ξεσκέπαστοι στο κρύο ;
jSkyline:
Χαχα ναι θα το έχω μαζί... τώρα αν θες να έρθεις ξεσκεπαστος εσύ ξέρεις! Εγώ λογικά με ΗΤ θα είμαι πάντως!
Veros:
--- Quote from: jSkyline on January 19, 2018, 10:04:59 PM ---Χαχα ναι θα το έχω μαζί... τώρα αν θες να έρθεις ξεσκεπαστος εσύ ξέρεις! Εγώ λογικά με ΗΤ θα είμαι πάντως!
--- End quote ---
Θα δείξει ανάλογα με τον καιρό .
Αν παραδόξως μας κάνει καμία ηλιόλουστη μέρα με 13+ βαθμούς θα έρθω ξεσκεπος γιατί μου έλειψε να το ανοίξω .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version