!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
topetwrx:
--- Quote from: maverco on September 05, 2022, 11:32:05 AM ---καλημέρα σας,
γρήγορη ερώτηση ο διακόπτης ρύθμισης καθρεπτών στο nc είναι φωτιζόμενος ή όχι ?
--- End quote ---
Κατά ένα ηλίθιο λόγο όχι και μάλιστα δεν είναι εντελώς φωτιζόμενος και ο διακόπτης ρύθμισης των μπροστινών φώτων με αποτέλεσμα να μη βλέπεις σε πια σκάλα είναι, παρά μόνο διά της αφής! Η πλάκα είναι ότι η Mazda σε αυτά είναι πιο προσεκτική από τις άλλες Ιαπωνικές εταιρείες. Τουλάχιστον έτσι νομίζω.....
Konstantinos:
--- Quote from: panos2171 on October 04, 2022, 04:25:43 PM ---Ούτε που το γνώριζα. Πραγματικά θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που πήγε και αγόρασε αυτή την έκδοση. Κυρίως για την ανυπαρξία AC.
--- End quote ---
2006 αρχές 2007, είχα πάρει προσφορά από αντιπροσωπεία για Base μαύρο 18.500€. Μιλάμε τις χρυσές εποχές και για καινούργιο rwd, roadster κ.λ.π., όπου δεν υπήρχε ανταγωνισμός..
Nettos:
Σημερα τυχαία ανακάλυψα πως υπάρχει εφαρμογή mymazda. Αν κάνεις εγγραφή και βάλεις το vin number, μπορεις να δεις και να κατεβάσεις το ιστορικό με τα service του οχήματος εφόσον έχουν γίνει σε εξουσιοδοτημένο
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
street_cruiser:
--- Quote from: Nettos on October 13, 2022, 11:54:35 PM ---Σημερα τυχαία ανακάλυψα πως υπάρχει εφαρμογή mymazda. Αν κάνεις εγγραφή και βάλεις το vin number, μπορεις να δεις και να κατεβάσεις το ιστορικό με τα service του οχήματος εφόσον έχουν γίνει σε εξουσιοδοτημένο
--- End quote ---
Μόλις ανακάλυψα ότι το αυτοκίνητό μου έχει γυρισμένο το οδόμετρο κατά τουλάχιστον 40.000 χλμ!!
Πρόλαβε και γύρισε τα χιλιόμετρα πριν το πρώτο ΚΤΕΟ ο πρώτος ιδιοκτήτης....
Καλή φάση!
Reverant:
--- Quote from: street_cruiser on October 14, 2022, 11:31:00 PM ---
--- Quote from: Nettos on October 13, 2022, 11:54:35 PM ---Σημερα τυχαία ανακάλυψα πως υπάρχει εφαρμογή mymazda. Αν κάνεις εγγραφή και βάλεις το vin number, μπορεις να δεις και να κατεβάσεις το ιστορικό με τα service του οχήματος εφόσον έχουν γίνει σε εξουσιοδοτημένο
--- End quote ---
Μόλις ανακάλυψα ότι το αυτοκίνητό μου έχει γυρισμένο το οδόμετρο κατά τουλάχιστον 40.000 χλμ!!
Πρόλαβε και γύρισε τα χιλιόμετρα πριν το πρώτο ΚΤΕΟ ο πρώτος ιδιοκτήτης....
Καλή φάση!
--- End quote ---
Από περιέργεια, πως το ανακάλυψες;
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version