!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (1048/1071) > >>

hexagon:

--- Quote from: iliasfyntanidis on June 03, 2022, 08:45:20 PM ---Καμία σύναξη θα οργανώσουμε?

--- End quote ---
Σωστός, να σας γνωρίσουμε και εμείς οι νεοι

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk

option-D:

--- Quote from: iliasfyntanidis on June 03, 2022, 08:45:20 PM ---Καμία σύναξη θα οργανώσουμε?

--- End quote ---

Δεν νομίζω ότι ψήνεται η διαχείριση (για κάτι επίσημο τουλάχιστον)  ::-
Εγώ θα πω όμως ότι έχουν περάσει... πόσο; δυο χρόνια από την τελευταία συνάντηση; Παραπάνω;
Και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά αυτοκινητιστικά φόρουμ που να είναι ακόμα ζωντανά..
Όλα έχουν μεταφερθεί σε άλλες πλατφόρμες. Θα μπορούσε κάτι να γίνει.

mx5silver:
για να μην σου πω οτι καποια φορουμ εξαφανιστηκαν, εκλεισαν, οπως αυτο με τα σταρλετ που ημουνα...
και κανεις δεν ξερει που ειναι κανενας.....
τονοι πληροφοριες χαμενες...
rip  team ep789 :'(

panos2171:
Καλά πολλά fora έκλεισαν ή παρήκμασαν κατά τη διάρκεια της οικ.κρισης.
Βέβαια και τώρα κάτι αντίστοιχο έχουμε.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

topetwrx:
Παιδιά πάλι καλά είμαστε! Όπως λέτε πολλά φόρουμ έχουν κλείσει! Ένα από το πρώτα ήταν το scooby.gr που ήμουνα από τους ιδρυτές με άλλους πολύ καλούς φίλους που κάναμε και τη διαχείριση, αλλά πλέον με την κρίση δεν τραβούσε δυστυχώς και οι περισσότεροι ή είχανε πουλήσει τα αυτοκίνητα λόγω κυβικών ή είχανε παραδώσει πινακίδες (όπως εγώ) και οι δημοσιεύσεις με το σταγονόμετρο. Ήρθε μετά και αυτή η ηλίθιότητα με τα προσωπικά δεδομένα που ήθελε χρόνο και χρήμα για να μη μπλέξουμε κάπου και κάπου εκεί ήρθε το τέλος.

Ο κόσμος όσο πάει ζορίζεται περισσότερο και η ψυχολογία με ΟΛΑ αυτά που γίνονται δεν είναι στα καλύτερά της!

Παρόλα αυτά μακάρι να καταφέρετε να οργανώσετε κάτι εκεί στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μάλλον χωριστά και ας είναι παρεΐστικο!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version