!!
Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register
Γενικα > Γενικά
Μπλα μπλα [#21]
iliasfyntanidis:
Άποψή μου είναι να μην βάλεις itb για δύναμη.
Γιατί πολύ απλά δεν θα την δεις.
Εάν τα θες για αίσθηση /ήχο βάλε τα.
Εάν θες όμως δύναμη που να αξίζει τα λεφτά της σε N/A πακέτο ξεκίνα με ένα καλό σετ εκκεντροφόρων και ότι άλλο προτείνει ο κατασκευαστής. Αυτός θα σου πει εάν θες αλλά ελατήρια, retainers κλπ.
Μπιέλες πιστόνια άσε τα στην άκρη προς το παρών.
Όπως είχε πει και κάποιος παλιά η κεφαλή βγάζει την δύναμη, το μπλοκ την αξιοπιστία.
the_george:
--- Quote from: iliasfyntanidis on April 14, 2022, 04:03:05 PM ---Άποψή μου είναι να μην βάλεις itb για δύναμη.
Γιατί πολύ απλά δεν θα την δεις.
Εάν τα θες για αίσθηση /ήχο βάλε τα.
Εάν θες όμως δύναμη που να αξίζει τα λεφτά της σε N/A πακέτο ξεκίνα με ένα καλό σετ εκκεντροφόρων και ότι άλλο προτείνει ο κατασκευαστής. Αυτός θα σου πει εάν θες αλλά ελατήρια, retainers κλπ.
Μπιέλες πιστόνια άσε τα στην άκρη προς το παρών.
Όπως είχε πει και κάποιος παλιά η κεφαλή βγάζει την δύναμη, το μπλοκ την αξιοπιστία.
--- End quote ---
100% για την αίσθηση - ο μόνος λόγος που κοιτάζω για μπιελες & ελατήρια (πιστόνια το αποκλείω) είναι για +500 ασφαλείς σαλ που θα δώσουν καλύτερο φάσμα μεν, αλλά κυρίως πάλι για την καλύτερη αίσθηση που θα δώσει στροφαροντας λίγο ακόμη..
Sent from my iPhone using Tapatalk
iliasfyntanidis:
Έχω διαβάσει δεν ξέρω εάν ισχύει ότι τα NC2 στην Ιαπωνία έχουν κόφτη 7700.
Για 500 στροφές παραπάνω δεν θα άλλαζα μπιελες(ίσως βίδες μόνο ) σίγουρα θα άλλαζα μέταλλα εφόσον ανοίγεις το μπλοκ. Τα οποία στα NC είναι επιρρεπή.
Το ότι έχεις ένα αμάξι με κόφτη στις 7200 δεν σημαίνει ότι είναι φτιαγμένο στα όρια της μηχανολογικης του αντοχής και αυτό ισχύει σχεδόν παντού.
the_george:
--- Quote from: iliasfyntanidis on April 14, 2022, 07:07:23 PM ---Έχω διαβάσει δεν ξέρω εάν ισχύει ότι τα NC2 στην Ιαπωνία έχουν κόφτη 7700.
Για 500 στροφές παραπάνω δεν θα άλλαζα μπιελες(ίσως βίδες μόνο ) σίγουρα θα άλλαζα μέταλλα εφόσον ανοίγεις το μπλοκ. Τα οποία στα NC είναι επιρρεπή.
Το ότι έχεις ένα αμάξι με κόφτη στις 7200 δεν σημαίνει ότι είναι φτιαγμένο στα όρια της μηχανολογικης του αντοχής και αυτό ισχύει σχεδόν παντού.
--- End quote ---
Ισχυει
Τα NC2 & NC3 είχαν σχετικά upgraded μοτέρ.
Δεν έχω συγκρατήσει συγκεκριμένα για Ιαπωνία (που λογικό να βάλουν υψηλότερο κόφτη για Halo effect), αλλά Ευρώπη ήταν 7,500 κόφτης στο 2.0
Είχε νέο forged crankshaft, ελαφρώς διαφορετικά σχεδιασμένα πιστόνια, πιο σκληρά ελατήρια, και forged steel connecting rods & bearings.
Εξ ου και σκεφτόμουν αρχικά swap σε NC2 2.0 αντι upgrade το 1.8 αλλά είναι σχετικά σπάνια (για Ελλάδα δεν το συζητάω που δεν κυκλοφόρησε)
Sent from my iPhone using Tapatalk
iliasfyntanidis:
Καμία σύναξη θα οργανώσουμε?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version