!!

Καλώς ήρθατε

Η εγγραφή και η χρήση του φόρουμ είναι εντελώς δωρεάν και σας δίνουν πρόσβαση σε όλα τα τεχνικά θέματα του
http://mymx5.gr/forum/index.php?action=register

Γενικα > Γενικά

Μπλα μπλα [#21]

<< < (1024/1071) > >>

option-D:

--- Quote from: steve on April 01, 2021, 09:23:43 AM ---Ανθρακί ND RF (μάλλον χαμηλωμένο) μας αρρώστησε κέντρο αχαρνών το πρωί...

Στάλθηκε από το SM-A320FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

--- End quote ---

Αυτό να το σκεφτείς σοβαρά τώρα που ψάχνεις αντικαταστάτη  :oops:

steve:

--- Quote from: option-D on April 01, 2021, 12:59:16 PM ---
--- Quote from: steve on April 01, 2021, 09:23:43 AM ---Ανθρακί ND RF (μάλλον χαμηλωμένο) μας αρρώστησε κέντρο αχαρνών το πρωί...

--- End quote ---

Αυτό να το σκεφτείς σοβαρά τώρα που ψάχνεις αντικαταστάτη  :oops:

--- End quote ---
αν το σκεφτομαι λέει...
αλλά φοβάμαι εκτός μπάτζετ. ..

philosopher:

--- Quote from: steve on April 01, 2021, 01:00:33 PM ---αλλά φοβάμαι εκτός μπάτζετ. ..

--- End quote ---

Εντάξει τώρα και 40Κ για ένα 1800ρι RF για μένα δε πάει ταμείο για κανένα λόγο, και 50 σχεδόν για δίλιτρο με Ρεκάρο είναι υπερβολικό νούμερο.
Τα μεταχειρισμένα ακόμα είναι σε εμβρυακό στάδιο και με τιμές στη σφαίρα της φαντασίας.
Σε μια πιο υγιή και νορμάλ οικονομία, όπως ήταν και η δική μας πριν το 08, ίσως και να ήταν καλύτερα τα πράγματα, τώρα θέλει πολύ σοβαρή δουλειά για τέτοιες κινήσεις.
Δε ξέρω αν σας το πα Ζ4 κουπέ (με κάτω απο 40 παίρνεις και το //Μ) 100 φορές  8) :yeah:

steve:
Συμφωνώ 100% σε αυτά που λες...
και με το αμάξι που προτείνεις...επίσης σε παρόμοια λεφτά θα κοίταγα και μια cayman pdk...

matman:
Το 1.5αρι rf πλέον έχει παει στα 35.000€. Το 2.0  40.000. Μπορεί να ακούγονται πολλά αλλά για καινούργιο αμάξι σε αυτή την κατηγορία θεωρώ ότι παίζει μόνο του.  Σε αυτή την τιμη εχεις αρκετες επιλογές αλλά δεν έχει καμία σχέση το κόστος χρήσης τους.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version